Rekomenduojami pranešimai

Na viska as suprantu, tik beda, jog kiek basildau, besaldau nejuda tos sviesos! su Xbox losi ar kuo?

Labai keista, nes kiek youtube teko ziuret ir skaityt, lyg ir bug`as..

Su XBOX, bet as pradejau galvoti gal cia ne tas questas :X Cia magu quildo questas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na viska as suprantu, tik beda, jog kiek basildau, besaldau nejuda tos sviesos! su Xbox losi ar kuo?

Labai keista, nes kiek youtube teko ziuret ir skaityt, lyg ir bug`as..

Man su x360 nebuvo bugo. Dabar tiksliai nepasakysiu kurie ten spell, bet vienas ugnies, o kitas ledo. Ju knygos ten auksciau, prie mygtuku. Tai su abiem pakaitom ir reguliuok ta kristala kur kabo virsuj centre, kol spinduliai atsistos i reikiamas trajektorijas. O paskui jau mygtuku pagalba tuos lesius pasuk ties spinduliais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidžiu su Xbox. Tą kristalą (bent jau man) reikėjo pašaldyti. Reikia taikyti tiesiai į kirstalą ir spinduliai pradeda judėti. Nejuda -kai nepataikai į kristalą.

na man spindulai nejuda kad ir kiek betaikyciau ir besaldyciau/sildyciau. Pabandyciau is naujo pereiti iki sios vietos, tik deja, pirma kart pasiknisus prie sio questo ejau vykdyt kitu, o kai nusprendziau gristi - jau 26 lvl, tai mazumele laiko gaila butu... :whistling:

stai toks vaizdelis yra ir man :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kristalas yra pačiame viršuje ten taikyti ir reikia :thumbsup4:

Pasiknisau tarp Save`u ir radau butent ta, kuris darytas pries idedant kristala. Pasileidus ji, idejus kristala, pasaldzius - spinduliai juda. Deja, nieko panasaus, kuomet nukeliauju ten dabartiniame etape - niekas nevyksta.

Teks apsieiti be vieno achievment`o :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man panašiai yra su užduotim kur reikia knygas nunešti - nunešu, bet neima jų iš manęs ir viskas :whistling: Tai dabar tampausi gal kokį 50Kg daiktų "kvestinių" ir ieškau gal kam reikia ? :thumbsup4::thumbup::)

Redagavo Neandartalietis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimas :

Prie statulos kur prabyla balsas ir liepia pravesti šviesos spindulį per šventyklą. Kaip nugalėti tą magą ? Nukala mane iš vieno smūgio...

Magijos atsparumą didesnį turėk. Aš pats tai juos mėgstu lanku iš toli nukalt, nespėja nei dabėgt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu zaidimas paliko nebloga ispudi. Kaip ir buvo galima tiketis zaidimas tiesiog milziniskas , questai ant kiekvieno kampo.Seip ypatingai patiko ,kad dabar dar daugiau zmoniu turi savo istorijas (jei zinot ka turiu omeny). Zaidimas tikrai fun bet dar reikia isizaist :)

Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iškilo bėda, pakalbejau ten su tuo Bjyrnof ar kaip ten jis ir kai pavogi tą žieda, reikia kažkokiam žmogui atiduot, tai kaip ji atiduot?

Redagavo sweeper

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iškilo bėda, pakalbejau ten su tuo Bjyrnof ar kaip ten jis ir kai pavogi tą žieda, reikia kažkokiam žmogui atiduot, tai kaip ji atiduot?

Prisėlink ir pickpocket

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vėl užsiroviau ant kažkokios dvasios , ir vėl gavau į kaulus iš poros smūgių. Šaudo ledu į mane , nors ir turiu batus su 40 atsparumo šalčiui , bet tai negelbėja... Taip pat užsidėjęs amuletą su 10 atsparumo magijai... Kaliausi gal pusę valandos :) Šiap ne taip nugalėjau apnuodijęs strėlę. Lankas kelis kartus upgreidinosi per tą laiką :)

Klausimas:

1.kaip užlipti į kalno viršūnę, kur reikia pakalbėti su Greibeards ? Niekaip nerandu , visą kalna apėja radu , bet įėjimo neradau.

2. Kaip įveikti labirintą ? Suku aš ten tuos ratus ir viskas. Buvau vieną kartą patekęs į portalą , ten kažkoks diedas su kūju užsimojo ir vėl atsiradau kur pradėjau - prie labirinto įėjimo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vėl užsiroviau ant kažkokios dvasios , ir vėl gavau į kaulus iš poros smūgių. Šaudo ledu į mane , nors ir turiu batus su 40 atsparumo šalčiui , bet tai negelbėja... Taip pat užsidėjęs amuletą su 10 atsparumo magijai... Kaliausi gal pusę valandos :cheers: Šiap ne taip nugalėjau apnuodijęs strėlę. Lankas kelis kartus upgreidinosi per tą laiką :sorry:

Klausimas:

1.kaip užlipti į kalno viršūnę, kur reikia pakalbėti su Greibeards ? Niekaip nerandu , visą kalna apėja radu , bet įėjimo neradau.

2. Kaip įveikti labirintą ? Suku aš ten tuos ratus ir viskas. Buvau vieną kartą patekęs į portalą , ten kažkoks diedas su kūju užsimojo ir vėl atsiradau kur pradėjau - prie labirinto įėjimo...

1. Yra iėjimas iš miesto, niekur ten vaikščiot aplink nereikia. 2. Kuris labirintas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit pasakyti kur galima parduoti daiktų kokiuose miestuose ir kokiam pastate. Labiausiai parduoti reikėtų magick stuff ir dragon bones.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.