Rekomenduojami pranešimai

Skyrim turi tą kabliuką, kuris įtraukia savaitėm, gal mėnesiams, bet kai pereini, nusibosta. Antra karta žaisti jau nebūna kažko įdomu žaist, o šiaip blaškytis man nelabai patinka.

Trumpiau. Kaip greitai įsimyli, taip greitai nusibosta. :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zaidzia zaidzia, tik aisku as tai pertraukas darau nes pazaidziu kelias dienas po daugybe valanda tai tenka atidet zaidima ir pailset nuo jo. Jau esu 39 levelio, darau daug side quest'u, neskubu pereit main quest'u. Two Handed skill'u uzkeles jau maximalu 100 lvl, tai dabar pasiemiau double One Handed. Discover'ines kazkur 110 vietoviu, dabar tyrineju ir darau quest'us virsutineje map'o dalyje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susiduriau su beda ,nuspirkau skyrim ant ps3 ir man padare prancuzu kalba ,kaip padaryti anglu nes neradau tokios funkcijos zaidime?

Redagavo xbox720

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susiduriau su beda ,nuspirkau skyrim ant ps3 ir man padare prancuzu kalba ,kaip padaryti anglu nes neradau tokios funkcijos zaidime?

pats zaidimas neturi savajame meniu kalbos keitimo funkcijos. kiek pagooglinau, tai raso 1) pacio ps3 kalba turi buti nustatyta i "english"; 2) kaikuriose europos shalyse pardavinejamose kopijose buvo ismesta anglu kalba.

kaip matau tu esi prancuzijoj ir tikriausiai nusipirkai prancuziska kopija, kuri gali netureti anglu kalbos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pats zaidimas neturi savajame meniu kalbos keitimo funkcijos. kiek pagooglinau, tai raso 1) pacio ps3 kalba turi buti nustatyta i "english"; 2) kaikuriose europos shalyse pardavinejamose kopijose buvo ismesta anglu kalba.

kaip matau tu esi prancuzijoj ir tikriausiai nusipirkai prancuziska kopija, kuri gali netureti anglu kalbos.

Taip gyvenu prancuzijoje regiona padares prancuziska ,kad veiktu visa card.Bet meniu naudoju anglika nes prancuzu dar nelabai moku.Tai kokie gali buti problemu sprendimai? I bethessda laiska jau parasiau idomu kada atrasys juk savaitgalis...Bet as skaiciau ,kad in zmones kurie pirko Vokietijoje ar Italijoje Skyrim buvo susidure su sia beda.

Skyrim turi tą kabliuką, kuris įtraukia savaitėm, gal mėnesiams, bet kai pereini, nusibosta. Antra karta žaisti jau nebūna kažko įdomu žaist, o šiaip blaškytis man nelabai patinka.

Trumpiau. Kaip greitai įsimyli, taip greitai nusibosta. :genius:

Kai jis tik issejo as su Xbox 360 buvau prazaides 40valandu,buvau 25 lygio man rodos :poker: dariau tik side quest :) dabar ant ps3 meginsiu rimtai uzsimti :) Tik su kalba yra beda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kai pasiziurejau kas vyksta skyrim su moddingu, tai kazkaip neverta galvoju per naujo zaist ta skyrim ant to ps3 ir dabaigti iki galo :genius:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip gyvenu prancuzijoje regiona padares prancuziska ,kad veiktu visa card.Bet meniu naudoju anglika nes prancuzu dar nelabai moku.Tai kokie gali buti problemu sprendimai? I bethessda laiska jau parasiau idomu kada atrasys juk savaitgalis...Bet as skaiciau ,kad in zmones kurie pirko Vokietijoje ar Italijoje Skyrim buvo susidure su sia beda.

gali pakeist regiona is prancuzisko i angliska, jei nepades - kitu variantu nera kaip tik pirkti grynai angliska kopija is UK. Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kai pasiziurejau kas vyksta skyrim su moddingu, tai kazkaip neverta galvoju per naujo zaist ta skyrim ant to ps3 ir dabaigti iki galo :genius:

Kodel neverta?

gali pakeist regiona is prancuzisko i angliska, jei nepades - kitu variantu nera kaip tik pirkti grynai angliska kopija is UK.

Blin ,kad ant Ps3 pakeisti regiona reikia kurti nauja acc ko nelbai noriu daryti.Ir dar plius gali neikti tas bajeris su regiono keitimu :poker:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek skaitau kitu atsiliepimus, tai ir neveikia tie regiono keitimai kalbos zaidime, nes dauguma Skyrim kopiju tiesiog su viena kalba. parduok savo kopija, arba grazink ten is kur pirkai, ir nusipirk kita is UK, garantuotai bus "in english"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek skaitau kitu atsiliepimus, tai ir neveikia tie regiono keitimai kalbos zaidime, nes dauguma Skyrim kopiju tiesiog su viena kalba. parduok savo kopija, arba grazink ten is kur pirkai, ir nusipirk kita is UK, garantuotai bus "in english"

Idomu ar ims atgal..Čeki turiu ,bet žaidmo "cielkute" praplešta. Redagavo xbox720

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

svarbu cekis ir pats zaidimas, kad butu nesubraizytas ir t.t..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne viskas kaip nauja :) Nu rytoj meginsiu :) Blin o taip norėjau vėl pasinerti i Skyrim :)

Tai vat jei kam idomu kaip baigesi mano istorija su Skyrim papasakosiu :) Nunešiau atgal sako pinigu gražinti negalime ,bet leido isirinkti kitakoki noriu žaidima ir pakeis už dyka :) Masčiau apie Max Payne 3 ,bet paemiau Sleeping Dogs :) Tikiuosi nenuvils.O skyrm uzsakiau per Ebay iš UK :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,turiu toki klausimuka apie skyrima.Vnz jau esu 6 lvl ir kai einu per miesta zmones man pradeda sakyt kad blogai atrodau,ar nesergu ir panasiai.Ar kartais nesergu vampyrizmu,nes per oblivion taip budavo,bet as nepamenu kad man butu ikandes vampyras.Gal kas zino ats?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pažiūrėk per Magic meniu, ten bus Active effects ir jei bus raudonai pažymėti įrašai, reiškia turi eiti pasigydyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.