Rekomenduojami pranešimai

Gal galit pasakyti kur galima parduoti daiktų kokiuose miestuose ir kokiam pastate. Labiausiai parduoti reikėtų magick stuff ir dragon bones.

thieves guild arba dark brotherhood jie ten daugiausia saibu turi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

thieves guild arba dark brotherhood jie ten daugiausia saibu turi

Kur toki rasti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2. Kuris labirintas?

Enter the labyrinth misija vadinasi. Tai jei eisi į apačią , pateksi į labirintą (apie jį ir klausiu). O jei eisi į viršų - ten tokios dvasio kalbasi tarpusavy - ten vykdysi misiją.

Kur toki rasti

thieves guild rasi žemėlapio apačioje dešiniam kampe , ten net už piigus pasiūlo į vidų patekti , bet jei gerai sukalbi nemokamai įleis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip jum sekasi žaist ir kiek jau laiko praleidot prie Skyrimo? Aš 28 lygio ir 32 valandas pražaidžiau jau, o main story dar tik iš Thalmoro neseniai išėjau, puikus pasaulis,daug veiklos, kartais tokių įdomių side questų buna kad už main story daug įdomesni :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įdomiau apie pasiekimus pasigirti :D

Kas ką rado ar susimeistravo ?

Radau elfų šarvus, bet rasto Orish geresni yra šiuo metu ir siekia 82 . Whiterun axe duoda 60damage ir 20magicka damage. tai tiek :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įdomiau apie pasiekimus pasigirti :notworthy:

Kas ką rado ar susimeistravo ?

Radau elfų šarvus, bet rasto Orish geresni yra šiuo metu ir siekia 82 . Whiterun axe duoda 60damage ir 20magicka damage. tai tiek :)

Orcish tai heavy armor, tai nieko keisto kad def didesnė už elven. Aš light armor nešioju tai su glass lakstau, bet jau radau drakono odos pirštines.

Rankose būna ebony sword su elven shield arba ebony bow

O esu 49lvl, bet nedarau 50lvl, nes po to viskas lėčiau kils

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

91h prazaista: 55 LVL

College of Winterhold perejau

Thieves guild perejau, beliko achievementa paskutini paimti

Story perejau

Dark brotherhood perejau

Nemazai side questu padarytu

Bet manau dar daug laiko bus galima praleisti prie sio zaidimo, nes dar liko tikrai nemazai veiklos, dabar mano tikslas lvl pakelti daugiau nes pries pradedant Compations guildo questus daryt norisi Decapitation perka pasimti :notworthy: ir dar nemazai perku truksta iki laimes man, siandien bent 60 manau pakelsiu.

P.S

Neseniai pasidariau Dragon armorus abu light ir heavy (legendary), neblogi bet vis tiek labiau norisi deadric

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra koks namas kuriame butu manekenas rubams ir ginklams stovas kaip dark brotherhood kambaryje? Megstu rinkti retus daiktus tai norisi laikyti kaip trofejus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra koks namas kuriame butu manekenas rubams ir ginklams stovas kaip dark brotherhood kambaryje? Megstu rinkti retus daiktus tai norisi laikyti kaip trofejus

Markarth mieste tikrai yra, bet dar lygtais Solitude yra Redagavo tamulionis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

91h prazaista: 55 LVL

College of Winterhold perejau

Thieves guild perejau, beliko achievementa paskutini paimti

Story perejau

Dark brotherhood perejau

Nemazai side questu padarytu

Bet manau dar daug laiko bus galima praleisti prie sio zaidimo, nes dar liko tikrai nemazai veiklos, dabar mano tikslas lvl pakelti daugiau nes pries pradedant Compations guildo questus daryt norisi Decapitation perka pasimti ;) ir dar nemazai perku truksta iki laimes man, siandien bent 60 manau pakelsiu.

P.S

Neseniai pasidariau Dragon armorus abu light ir heavy (legendary), neblogi bet vis tiek labiau norisi deadric

Tikrai ispudingai tu cia,as tj nezinau kiek valandu prazaides,esu 30 lvl,vaikstau pesciom visur,einu i kiekviena cave pasitaikiusi,nors labiausiai patinka tomb,ten secrets buna visad,bet turiu kirvi glass axe tai 71 hp kerta,pats smithinu ji,ir armor still 80 ir prie health 20 points duoda,perejas darkbrotherhood,be galo idomu buvo,db vagiu pabandysiu tapt:))Beje story neskubu,ir esu istojes i imperial legion Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Girdejau kad negalima i live jungtis db visai,tai kaip skyrim update atsisiusti?any ideas?

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.