Rekomenduojami pranešimai

Daro daro. Turi atsistoti tam tikroje vietoje, tokiam rutuly. Pasiimti magija nu scrola kur jis dave turi perskaityti ir naudoti butinai sita magija ir viskas :D

Aj scrollą :) dėkui, aš lesser ward moku, tai jį dariau ir viena ranka ir kita ranka ir abiem :) po to net priėjęs trinktelėjau jam, vistiek nieko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o cia kai vienoj rankoj magija kitoj kardas arba pvz plikom rankom esi tai negali gintis? ar as cia nemoku? (as ant pc zaidziu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tyliai priejus perrezt gerkle ar nudurt tyliai(xbox 360)

Tiesiog paspausk kad pultu ir viskas. Man ir su kardu ir su peiliu taip padaro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur galima nusipirkti namą? Ir ar ten galima pasidėti daiktus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

KAip pereit tokią vietą esu man regis Soortham cave ir ten su tokiais magais vaikščojau ir paliko viena ir ten yra duris su šešiais tais ženklais paukščiais gyvatėm ir pan. Gal kas buvot čia :nunchuks:? Nes jokių užuominų nerandu...

Beto namą galima nusipirkti man atrodo keliuose miestuose. BEt tikrai žinau ,kad namas yra Riftene ir ten galima pasdėt daiktus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu apie tava vieta galvoju tai tada pazek uz tu gyvaciu ir tt. Ten uz ju yra parodyta kas tur but.TIK AISKU JEI CIA TAS URVS APIE KURI GALVOJU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip pat nama galima nusipirkt winterhold.Ten pas karaliu i rumus nuejus ir uzlipus laiptais turetu but dieds prie zemelapiu.Kaina 5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paaiškinkit kaimiečiui kaip čia žaidimas išėjo 2011 11 11, o jūs jau nuo Lapkr 8 klausinėjat kaip kvestus vykdyt? Kažkokia leaked versija buvo ar kaip čia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įsirašiau į PC (senokai su PC nieko nežaidžiau, tačiau nėra lėšų nusipirkti šį gėrį ant PS3, tai reikia tenkintis ką turiu). Tai galiu pasakyti, kad visai patiko, nors dar tik įvygdžiau gal du quest...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paaiškinkit kaimiečiui kaip čia žaidimas išėjo 2011 11 11, o jūs jau nuo Lapkr 8 klausinėjat kaip kvestus vykdyt? Kažkokia leaked versija buvo ar kaip čia?

Tu esi visiskai teisus :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ką palošiau žaidima, esu lošes Morrowind ( jei taip vadinasi ) Tai žaidimas pasikeites, ir striges esu misijoj, kur infiltruojesi į kažkoki talhmor ambasada ir kai reikia jau ieškoti tos informacija mane detectina guadai ir užpjauna :) Gal pasiūlymu turit, kaip juos nukilint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ką palošiau žaidima, esu lošes Morrowind ( jei taip vadinasi ) Tai žaidimas pasikeites, ir striges esu misijoj, kur infiltruojesi į kažkoki talhmor ambasada ir kai reikia jau ieškoti tos informacija mane detectina guadai ir užpjauna :) Gal pasiūlymu turit, kaip juos nukilint?

Turejai tam elfui paduot ginklus, veliau jis tau juos palieka dezej ir pasiemi, su ginklais uzdauzai guardus ir pasiemi ju armora, o poto jau eini kaip visada.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.