Rekomenduojami pranešimai

cia tipo pats fotkinai?nes jai nea,tai fake tikras,nesamone,plius ten kur i hdd tai sniego kamuoliukai matosi ir rysku tolumoj,bet ten kur disc ryskiau kazkaip is arti,fake kazkoks,arba tiesa,bet kam rupi,zaidimas gerai atrodo ir taip

Redagavo Principas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne pats. Aš nieko ir nesakau žaidimas man pačiam tai gerai atrodo, bet šiap keistas variantas ir tiek

Va dar vienas palyginimas:

Diskas

Nuotrauka

HDD

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazi nebus kokio bago padare su instalu. tipo tas 3.8GB turejo buvo losiant is DVD, o kai instalini turejo susimesti visai kas kita :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazi nebus kokio bago padare su instalu. tipo tas 3.8GB turejo buvo losiant is DVD, o kai instalini turejo susimesti visai kas kita :thumbup:

db irgi taip galvoju,ryt pats pabandysiu,seip istiesu isirases esu i hdd,ir ka teko pastebeti,kad joa,taip ir atrodo rankos,ir kardas,ir stalas atrodo,lyg texturos neuzkrautos,toluma tai gerai atrodo,bet is arti labai blogai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai asmeniškai nėra svarbi ta grafika. Pamenu laikus kai teko lošt oblivioną su pirmu shaderiu, naudojant emuliatorių nes kompo gero neturėjau :thumbsup4:. Svarbiausia kad skyrim'as belekaip įtraukiantis, 35h played ir visdar yra kas veikt ir net nesimato pabaigos, o taip noris viską sužinot ir išbandyt. Leveling sistema belekaip gera, stealth ir archeriai pagaliau geri (ne š**** lyginant su oblivion kai reikėdavo 100% chamelion enchantų kad kanors užmušt :thumbsup4: ), questai įdomūs, voice acting 100x geresnis ir kas svarbiausia - drakonai. Į grafiką per dauk dėmesio nekreipiu :D.

Ne į temą

P.S. Tai kas nors rado enchanting trainerį ar ne? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavau pasiulyma tapt werewolfu, tai tapt ar neapsimoka?

Edit: Ai nafik, tapau, tai jei lieva ta beast forma bus, tai net nenaudosiu :thumbsup4:

Redagavo Toxiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tapau netyčiu Vampyru, bet jau ne paskutinė stadjia, prieš tai jau esu pasigydęs Whiteruno tokioj bažnyčioj ar kažkas panašaus, o dabar tapau grynu vampyru ir man tai tikrai nepatinka, nu yra truputis bonusų, bet tikrai nesamonė, kad dieną neatsistato hp ir stamina, gal žinot kaip atvirst į žmogų? :thumbsup4:

Patobulinus Shoutą patį pirmą į FUS RO (Greybeards), iškyla klausimas, kaip su kitais shoutais? dabar turiu 5 shoutus po vieną žodį, kaip juos patobulint?

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip vampu tapai? Vilkolakis ziauriai gerai, jei reik toli begt, tai pasivertini ir saunI :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tapau netyčiu Vampyru, bet jau ne paskutinė stadjia, prieš tai jau esu pasigydęs Whiteruno tokioj bažnyčioj ar kažkas panašaus, o dabar tapau grynu vampyru ir man tai tikrai nepatinka, nu yra truputis bonusų, bet tikrai nesamonė, kad dieną neatsistato hp ir stamina, gal žinot kaip atvirst į žmogų? :pirate2:

Patobulinus Shoutą patį pirmą į FUS RO (Greybeards), iškyla klausimas, kaip su kitais shoutais? dabar turiu 5 shoutus po vieną žodį, kaip juos patobulint?

Pakolkas irgi neradau, bet manau kad zodziai bus randami taip pat. Rasi vel akmenis su zodziais kurie prailgins shouta :whistling: Tiesa tie greybeardai gi iki 3 lygio ta shouta istobulina, tai ibegi i kambari, dedi visi is koju iskrenta ir sukepini :D

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pakolkas irgi neradau, bet manau kad zodziai bus randami taip pat. Rasi vel akmenis su zodziais kurie prailgins shouta :whistling: Tiesa tie greybeardai gi iki 3 lygio ta shouta istobulina, tai ibegi i kambari, dedi visi is koju iskrenta ir sukepini :pirate2:

tai kad ne, pradedi su FUS, poto jie išmoko biški stipresnio ir duoda tau treniruotę nužudyt kažkokias 4 dvasias, tada duoda Whirlwind shoutą ir viskas. liepia eit ieškot kažkokio Jarl Windrunner ar kažkas tokio :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad ne, pradedi su FUS, poto jie išmoko biški stipresnio ir duoda tau treniruotę nužudyt kažkokias 4 dvasias, tada duoda Whirlwind shoutą ir viskas. liepia eit ieškot kažkokio Jarl Windrunner ar kažkas tokio :whistling:

Tai kad jo. Kai pernesi ta raga ismokys dar 1 pribombaso :pirate2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tapau netyčiu Vampyru, bet jau ne paskutinė stadjia, prieš tai jau esu pasigydęs Whiteruno tokioj bažnyčioj ar kažkas panašaus, o dabar tapau grynu vampyru ir man tai tikrai nepatinka, nu yra truputis bonusų, bet tikrai nesamonė, kad dieną neatsistato hp ir stamina, gal žinot kaip atvirst į žmogų? :thumbsup4:

Šneki su tuo diedu pagrindiniu greybeards jis tau duoda pačioje pradžioje nuorodų kur gali rasti words of power. Paskui kai baigias ( ten gal 5 kartus gali pas ji klaust), tada tau tiesiog reik explorint mapą, po dungeonus lakstyt. Dar jie dažnai būna saugomi drakonų kalnotose vietovėse, bet pagrinde tai nord dungeons. Tau reik dragon souls kad galėtum unlockint word of power. Kažn aš 26 lvl, turiu 25 neišnaudotas dragon souls ir 15 skirtingų shoutu(kaikurie yra 1 žodžio max, kaikuriuos turiu po 2, kelis 3), bet kadangi aš už ranged rogue lošiu tai man jie kaip ir nelabai reikalingi, labai retai panaudoju kokį vieną. Shadowcloak of Nocturnal best skill ever :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerbiamieji,

kazkaip pirma karta susiduriau kad noriu nupirkti zaidima kai tik jis iseina. STEAM Lietuvai neparduoda. Ar yra Vilniuje imoniu, kurie tures zaidima jau si penktadieni?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.