Rekomenduojami pranešimai

Nordai rasistai yra, tai gal tavo rasė jiem nepatinka :)

Būk GLORIOUS NORD MASTER RACE, ir problem solved :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kokie vampo pozymiai ir kaip juo tampa?

Diena krenta hp jei iseini i lauka, akys tampa raudonomis, pabala veidas, bent taip oblivion buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Diena krenta hp jei iseini i lauka, akys tampa raudonomis, pabala veidas, bent taip oblivion buvo.

Ne į temą

tai tampi noliferiu? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Heh Zaidimas tiesiogine prasme EPIC. Geriausia ka per pastariuosius kelis metus zaidziau. Siandien visa diena niekai nenulipau, o reikejo ir masinai padangas pasikeisti, ir i parduotuve maisto uzsipirkti. Nahren viskas...

Dar galeciau pastebeti kelis pliusus lyginant su ankstesneem versijom ypac Oblivion:

* yra monstru lengvu, kai kur ieini jau buna sunkesni, o kai kur is 1 udaro i dalis tave paleidzia. (Oblivione to net nekvepejo, viskas levelinosi su tavim ir nesijaute progreso :/ )

* Groja 1 originalus Morowind gabals, o kitas toks miksuotas :D

* Pirma kart matau tokia gera nakti :D Grynai 2-3a.m 2 metrai nuo snukio tesimato.

* Gryzo dwarfu tie visi robotai, gamyklos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesiog norejau paklausti,kaip jus galvojat ar iseis koks texturu pack update ant xbox???

Ne į temą

Nebus, nes visiskai nereikalingas. Losiu ant seno tv ir esu viskuo patenkintas, didzioji zaidimo dalis atrodo nuostabiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad jis gerai atrodo, nori jie ant tokiu plotu dar zverisku grafiku, jau tikri grafikos vergai pasidaret ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors gal istojos i Companions gilda ir tapot vilkolakiu. Jei taip tai kokie minusai ir pliusai. Ar kiti neziuri skersai ar pan ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors gal istojos i Companions gilda ir tapot vilkolakiu. Jei taip tai kokie minusai ir pliusai. Ar kiti neziuri skersai ar pan ?

Aha, aš ir to pačio paklaust norėčiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, aš ir to pačio paklaust norėčiau :)

Companions esu, bet kaip vilkolakiu tapt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per dieną kartą gali virst vilkolakiu, man jis tik tada praverčia kai reikia toli bėgt, nes greitesnis vilkolakis. Minusas tas kad pamiegojus nebūna to statuso kad pailsėjęs. šiaip jokios naudos iš to. Manau toliau pažaidus bus galima išsigydyt tai, laukiu to :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.