KypuTeTpaBy

Atsuktuvas XBOX 360 pultui

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, atsitiko taip, kad nukrito pultelis ir vienas mygtukas pradėjo blogai spaustis (tą prasmę tarsi truputi įkrito). Pagalvojau gavno vopros paimsiu atsuktuvą ir visas reikalas padarytas, bet MS nebūtu MS jeigu neįkištu savo šūdinus varžtukus.

Kaip supratau, reikia Torx, ar Torks (velnias žino), gal kas pagelbės ir pasakys kokio būtent atsuktuvo ir kokio dydžio reikia, ir kur Vilniuje galėčiau rasti? (o gal kas paskolins, darbas valandai)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

arba su minusiniu mazu atsuktuvu nulauzai varztuose tas galvutes (tengvai luzta pats tai dariau) ir naudoji paprasta 'sesegranika' :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba su minusiniu mazu atsuktuvu nulauzai varztuose tas galvutes (tengvai luzta pats tai dariau) ir naudoji paprasta 'sesegranika' :D

thx, taip ir darysiu su šešiakampių :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai beje pamirsau pamineti kad tas rinkinys mano duotas yra "security tipo" tai reiskia kad jame yra tos skylutes kad normaliai atsisuktu :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai beje pamirsau pamineti kad tas rinkinys mano duotas yra "security tipo" tai reiskia kad jame yra tos skylutes kad normaliai atsisuktu :mml:

aš jau atsukau nulauždamas tas centre su šešiakampių raktų. nes su tą skylutę atsukti tai gal ir įmanoma atsukti, bet užsukti tikras pragaras, dėl pulto konstrukcijos į kurį raktas visuomet man krisdavo iš rankų.

pultas sutvarkytas, kam įdomu raktai kainuoja 7lt senukuose, tema galite rakinti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O norėjau paklaust, su kuo jūs nulaužėt tuos viduriukus tuose paskutiniuose dviejuose varžčiukuose rankenėlėse? Nes aš tuos pirmus 4 atsukau, o tų niekaip neina... :/ Tai įtariu pirksiu atsuktuvą iš lemonos. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsukau su paprastu T9 atsuktuvu, nieko nelauždamas. Pultas buvo slimo.

Tai ten ir reikia T8 ar T9, ai, pas tave buvo paprastas, be skylutės?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.