narkata

Loptopas + GPS (navigacija)

Rekomenduojami pranešimai

Zinau kad galima i Loptopa navigacija irasyti ir naudot kaip navigacija

Tai noreciau paklaust , ar turi Loptopas palaikyt Navigacija ar prie jo dar reikia priedo , ar tik uztenka Softa isirasyt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Koki prieda rekomenduotumet isigyt , kuris geresnis nes ziuriu interne pilna ju yra , tai net nezinau koki cia rinktis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as vaziuodamas i norvegija nusipirkau GPS imtuva, mokejau gal 100lt, jis buvo su laidu. bet patarciau imti be laido, nes tas laidas po kiek laiko pasilankste ir man neberasdavo signalo. belaidziai yra su bluetooth ir mano manymu patogesni kelioneje, tik nzn kaip ten baterija laiko juose, nes man tekdavo vaziuoti po 10h, tai nzn kur as ji buciau kroves ar keites jam elementus.

anyway, jei rasi pigiai tai gan apsimoka ji pirkti, nes masinini gps gali isigyti uz 350lt, aisq nebus stebuklas bet savo darba atliks, beje uz toki apacia suma gali nusipikti tuscia masinine navigacija i kuri agali isimest belekoki softa (garmin, tom tom ir tt), man cia pasakojo apie ji, tik pavadinimo nepamenu, bet lietuvoj tikrai yra.

pats kai naudojau su pc susiinstaliavau autoroute softa, parsipuciau is lm'o bet ten tik 2007metu ir tikrai jau senas, nes daug keliu yra pakeista, ipatingai sankryzu.

va radau ir nauja 10metu http://www.linkomanija.net/details?99653.M...te_v2010-CYGiSO

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.