red-cat_eX

Pažaiskime "Resident Evil 2"

Rekomenduojami pranešimai

O tu ketini zaisti visus resident evil zaidimus?

ta klausima jau n katu girdejau. <_< nu as juos jau visus perzaides po kelis kartus. bet ar filmuosiu nu nzn :DD gal matysim kaip dievas duos. nepamirskim kad residentevil.lt ant mano galvos stovi. ir reik uzbaigt ji. o turejo but baigtas vasaros gale.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ta klausima jau n katu girdejau. :) nu as juos jau visus perzaides po kelis kartus. bet ar filmuosiu nu nzn :DD gal matysim kaip dievas duos. nepamirskim kad residentevil.lt ant mano galvos stovi. ir reik uzbaigt ji. o turejo but baigtas vasaros gale.

uztektu, kad bent dar resident evil:survivor su video pereitum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nafik ta spin off'a losht ? geriau jau re4 ant pro pereiciau.

Siaip butu idomu paziureti ka manai apie ji. Resident evil 4 man tik atrodo as jis yra lengviausias is visu resident evil pagrindines serijos zaidimu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip butu idomu paziureti ka manai apie ji. Resident evil 4 man tik atrodo as jis yra lengviausias is visu resident evil pagrindines serijos zaidimu?

nera lengviausias. apie survivor ka manau domina. nu gal tuomet ir nufilmuosiu. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera lengviausias. apie survivor ka manau domina. nu gal tuomet ir nufilmuosiu. ;]

Siaip galetum jei noresi dar filmuoti padaryti kokia apklausa ka zmones domintu pamatyti. Man bent palyginus su resident evil remake ir resident evil zero sunku jis pasirode lengvas, nors jis ir labai smagus ypac patiko kai atrakynes Handcannon. O kokia tu versija losi re4? Gal ps2 lengvesne negu gc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as loshes pc, gc, wii, versijas visos vienodos. pc geriausia kazkaip buvo losht tai per 3:15h perejau greicaiusiai, palyginus su pirmu 16h kartu tai tikrai ;D ispudingas laikas, tuolab kad ta diena perejau tris kart. wii versija patiko del aimingo aisq ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as loshes pc, gc, wii, versijas visos vienodos. pc geriausia kazkaip buvo losht tai per 3:15h perejau greicaiusiai, palyginus su pirmu 16h kartu tai tikrai ;D ispudingas laikas, tuolab kad ta diena perejau tris kart. wii versija patiko del aimingo aisq ;D

Mane tai is pradziu resident evil 4 nuvyle, kadangi buvau didelis senu resident evil zaidimu fanas, bet su laiku ji pamegau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane tai is pradziu resident evil 4 nuvyle, kadangi buvau didelis senu resident evil zaidimu fanas, bet su laiku ji pamegau.

ai man kazkas fresh buvo tam kartui tai p* :) bet veliau tai pasiilgau tu oldschool.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai man kazkas fresh buvo tam kartui tai p* :) bet veliau tai pasiilgau tu oldschool.

Daug kam kliuvo senu valdymas, bet man jis kaip tik patikdavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir normalus senas valdymas,tik turbūt didžiausia bėda,kad tik keliose ..RE" dalyse gali šaudyt ir bėgiot vienu metu.Dėl re4 man irgi buvo panašus jausmas kai pirmą kartą lošiau,bet vis dėl smagus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Same here, pamenu kai pirma kart isijungiau re4 pasigedau, visko kas buvo senose dalyse. Pamenu kai pirmasias dalis losiau, tai taip kinkos drebejo, o isijungus re4 isvis, jokios baimes :) action zaidimas. Zodziu, dabar idomu ka padarys re6 daly, kuri bus visiskas serijos reboot :)

Beje red catai, as ir noreciau paziuret kaip re survivor losi, nes zymiai idomiau ziuret kaip losia sudinus, o ne gerus zaidimus :D Beto zaidimas trumpas, idomiau ziuresis, uzteks 3 daliu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.