scalman

Afterfall: InSanity

Rekomenduojami pranešimai

Afterfall: Insanity was announced back in April by The Games Company for early 2011, but we didn’t hear much from it afterwards. Today, the game’s under a new publisher — Just A Game — and is still scheduled for an Q1 2011 release on PlayStation 3, Xbox 360, and PC. Today is also the day we get a first glimpse at the game in motion.

The game takes place in 2032 — 20 years after World War III — where a contaminated Earth surface led humankind to flee to bunkers, mines and cities underground to survive. As Adam, a psychologist, players are tasked with monitoring the mental health of fugitives.

Afterfall: Insanity is a third-person survival-horror shooter that pits players against mutants and war victims in once-beautiful European cities to “discover a horrible truth.” To do so, Adam must face his “greatest weaknesses” and “deepest fears” to survive the “claustrophobic depths” of the underground.

:)

lenkai pavaro. pazekit koks ju komandos kureju amzius ten. gerai pavaro hebra. taip turksta tokiu tamsiu postapokaliptiniu pasauliu. bus geras. ir nereikia noret kad cia butu Dead Space.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

va sito tai laukiu tikrai. kvepia tikru survivor horror tokiu. na gameplay tai tikrai patiko. ir tai ka kurejai kalbejo. krc lenkai pavaro :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas pats gameplay tik kad lenkiskai (cenzura cenzura cenzura) kalbejo

Seip gal visai nieko , bet ten kur su kirviu musikuojas tai labai jau sunkiai sekes , saudimas irgi toks biski nevikias , Cia kas kas panasau i RE5 norejo padaryt , bet neesme , kiek pastebejau tai jie ant PC zaide o ne ant konsoles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas pats gameplay tik kad lenkiskai (cenzura cenzura cenzura) kalbejo

Seip gal visai nieko , bet ten kur su kirviu musikuojas tai labai jau sunkiai sekes , saudimas irgi toks biski nevikias , Cia kas kas panasau i RE5 norejo padaryt , bet neesme , kiek pastebejau tai jie ant PC zaide o ne ant konsoles

sakai RE5? ..kad man visai cia ne tas ..nzn gal kazkiek i Dead space nesa, na tik aisku ne space..ir vat man idomu buvo paklausyt kaip jie sako kad tas horror bus tipo paveikiamas per pasamone, o ne per tiesiogei gasdinant. na ne stebuklas valdymas jo maciau,ir vaiksciojimo mechanika gan keista. bet bendrai paemus tiek mazai tokiu geimu iseina isvis. idomu ,na tikrai noresiu ismegint. manau pirmas lenku zaidimas konsolem aplamai bus. zmones turi savo vizija ir nera dar sugadinti sloves ir pan dalyku. visai idomi pati ideja zaidimo ir kaip ten viskas vystysis.

kur RE5 totalus action shooteris ,o cia atvirksciai visai. daug vaiksiojimo ,daug tamsos. mazai priesu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Re5 uznese tik ta vieta ,kai ant sito zaidimo, zmones bega pasirode didesnis mutantas ir tu begi nuo jo , o paskui saudai, o ant re5 tas pats panasumas buvo, tik kad ten isigimelei(mutave) juodaodziai buvo, o paskui dar atsiranda pusbosiai, uztai ir sakau kas kiek turi re5 minties, bet seip jo tamsa tokia nebloga ,eini sau ramiausei, duris atsidaro staigiai ir gauni pergalva :) (net juokas paeme tuo momentu) (o juokas paeme del to kad ,o lenkas per galva gavo :) ir labai jau panasus pats veikejas i lenka , aisku cia nerasizmas tik kad pastebejimas mano)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Re5 uznese tik ta vieta ,kai ant sito zaidimo, zmones bega pasirode didesnis mutantas ir tu begi nuo jo , o paskui saudai, o ant re5 tas pats panasumas buvo, tik kad ten isigimelei(mutave) juodaodziai buvo, o paskui dar atsiranda pusbosiai, uztai ir sakau kas kiek turi re5 minties, bet seip jo tamsa tokia nebloga ,eini sau ramiausei, duris atsidaro staigiai ir gauni pergalva :) (net juokas paeme tuo momentu) (o juokas paeme del to kad ,o lenkas per galva gavo :) ir labai jau panasus pats veikejas i lenka , aisku cia nerasizmas tik kad pastebejimas mano)

man tai patiko tas ju freefighting . tipo gali gaut su stalu per galva nuo prieso irgi. to kazkaip nepamenu labai kad buciau mates zaidimuose. kad ir priesai naudotu bet kokius daiktus pakliuvusius po ranka. tau jokios persvaros neduoda visai kaip matosi. ziurek kad stalas koks nepareitu i kakta ar kede :) ir igarsinimias tu kitu kurie tave puole man patiko,toks buvo labai realistiskas, na man tai labai panasu i realu zmoniu surmuli kur nors. ir pats veikejas kalba labai jau tikrovisku balsu ,tokiu na, ne taip kad ten aktoriai specialiai su intonacijom igarsina veikejus,o cia toks kuklus gatves balselis. visaks idomu tik del valdymo gal kazkiek bijau. na freefighting nera lengvas tikrai dalykas kai pats ir uzsimot turi ir vozt, ne tai kad L1 lock on , R1 trenki ar sauni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per Half-Life 2 tie žmonės su headcrabais ant galvų į tave mėtydavo kėdes, statines ir panašiai jei po ranka pasitaikydavo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kad belekokius daiktus paimt ir juos panaudot ,kiek tavo veikejas tiek priesas, tai buvo galima per si zaidima Condemned 1-2

ir man atrodo sitam Alone in the Dark (bet gali but kad as klistu del sito zaidimo)

HL2 yra savo zanro zaidimas ir ten daugiau saudimo yra , o mes snekam apie tokius siaubo, survival, horror

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kad belekokius daiktus paimt ir juos panaudot ,kiek tavo veikejas tiek priesas, tai buvo galima per si zaidima Condemned 1-2

ir man atrodo sitam Alone in the Dark (bet gali but kad as klistu del sito zaidimo)

HL2 yra savo zanro zaidimas ir ten daugiau saudimo yra , o mes snekam apie tokius siaubo, survival, horror

jo butent va tas spintos atstumimas nuo duru man primine pati pirma Alone in The Dark. tebn kai reikejo pradzioj spinta ant lango uzstumt.kazkaip man cia tokia nostalgija jis primine. del bet kokiu daiktu tai jo na turi kiti, bet va kad su kede per morda gaut tai nelabai. ne tai kad mestu i tave bet realiai voztu..baisu juk . o jei skaudes. :) nekalbu kai tas bosas ten i tave mete is akmens tokio nemazo o veliau vamzdi paseme :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tikuosis bus gal nors demo sito zaidimo parsisiuntimas

manau ir kaina netokia baisi bus jo,

Jo Alone in The Dark tai tikrai buvo neeilinis toks zaidimas Daug to kombinavimu galedavai daryt

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tikuosis bus gal nors demo sito zaidimo parsisiuntimas

manau ir kaina netokia baisi bus jo,

Jo Alone in The Dark tai tikrai buvo neeilinis toks zaidimas Daug to kombinavimu galedavai daryt

Alone in The Dark liko nesuprastas.... O šitas teikia nemažai vilčių.

PS. Pasak žaidimo istorijos ,jau kitąmet turėtų kylti WWIII :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikščiojimo animacija tragiška, o šiaip be to priekaištų neturiu. Atrodo gana įdomiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikščiojimo animacija tragiška, o šiaip be to priekaištų neturiu. Atrodo gana įdomiai.

tragiskai idomi. netradicine tokia. as isivaizdavau jei as taip vaiksciociau tai butu krc... :mellow: bet jie turi laiko gal ta istaisys ,o siaip idomus tikrai kurinys laukia.ne holivudinis toks tikrai.kaip geras filmas buna mazo biudzeto gal ir neholivudinio tipo.galetu ir sitas toks but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..Marcyn, Marek, Magda...ta ir veikejai bus lenkai.lol.co to k**** tu jest... ;)

bet cia matosi kad vaiksciojimo animacija visur puiki,nesuprantu kodel tose betose buvo tokia lieva,jeigu jie daro motion capture visiem. na net monstrai motion captinti pagal zmogu,gan keista.nebent tai lengviu negu sukurt rankiniu budu animacija. siaip idomiai ten viskas pas juos. no to bendze zaukiem dobra gra.. ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.