scalman

Gray Matter

Rekomenduojami pranešimai

labai idomus zaidimas beje.be to kad konsoles tokiu beveik neturi.siaip isvis neturi manau, gal kelis kokius. ir beje PC point and click sistema ant xbox visai gerai padaryta. na vaikstai pats su analogu,o kai nori su kuo nors saveikaut ,issikvieti meniu ratuka toki,tada pasirenki i ka ziuret ar ka paimt ir atlieki. beje labai grazus fonai, ir labai gera muzika,tokia raminanti.na kol kas pradzioj muziak kartojasi,bet tikrai labai gerai kai nori pailset nuo visu tu shooteriuar racingu kas reikalauja didelio susikaupimo. o cia tiem kam patiko PC piont click adventure zaidimai.bent jau man ziauriai patiko Syberia serija bei dar kitos kelios. ir sitas tikrai sudomino.jau net sugebejau uzstrigt paloses gal valanda.bet nieko,tas gerai ir idomu.dar karta reiktu paminet fonus nes jie tikrai labai graziai nupiesti.ir story pasirodo visai idomus bus. :)

cia siek tiek gameplay kam idomu pazet kaip viskas losiasi.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pradėjau žaist, bet dar ne daug perejau. Žaidimas bent jau kol kas nėra labai įdomus, nors man dažniausiai taip būna su visais Adventure žaidimais. Šio video intarpai man labai patiko, nes padaryti paprastai, tačiau labai gražiai. Įdomu, kad valdome merginą, nes be Syberijos nežaidžiau jokio adventure žaidimo, kur duotų žaist už merginą. TIkiuosi nebus taip, kad užknis greit, nes norisi gerą produktą visą pribaigt. :)

Redagavo ecOr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradėjau žaist, bet dar ne daug perejau. Žaidimas bent jau kol kas nėra labai įdomus, nors man dažniausiai taip būna su visais Adventure žaidimais. Šio video intarpai man labai patiko, nes padaryti paprastai, tačiau labai gražiai. Įdomu, kad valdome merginą, nes be Syberijos nežaidžiau jokio adventure žaidimo, kur duotų žaist už merginą. TIkiuosi nebus taip, kad užknis greit, nes norisi gerą produktą visą pribaigt. :)

nas man jis idomus tuom kad as is pradziu tai tikrai nesuprantu kas ten vyksta bent jau kol kas,dar net nedaejau iki jokio intarpo.paseivines palikau kitam kartui.reikia tam skirt laiko ir kad galva nebutu pilna minciu ,nes cia skubet tai tikrai neina. tiesiog kur dauguma zaidimu buna taip kad galvoji,kad ai zinai kas cai bus toliau ir pan. cia tai tikrai nzn kas cia bus,net nezinau kodel negaliu paimt to laisko nuo duru o tik paziuret i ji.plesk ta laiska von.. :) ..tai ne...ne faina vis del to nors viena adventure pamatyt ant konsoliu.

siaip labai daug adventuriu ant oc kur valdai merga..tikrai labai nemazai ,bent jau kiek as losiau tai visur tik mergos ir buna,kad ir Still life irgi merga juk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nas man jis idomus tuom kad as is pradziu tai tikrai nesuprantu kas ten vyksta bent jau kol kas,dar net nedaejau iki jokio intarpo.paseivines palikau kitam kartui.reikia tam skirt laiko ir kad galva nebutu pilna minciu ,nes cia skubet tai tikrai neina. tiesiog kur dauguma zaidimu buna taip kad galvoji,kad ai zinai kas cai bus toliau ir pan. cia tai tikrai nzn kas cia bus,net nezinau kodel negaliu paimt to laisko nuo duru o tik paziuret i ji.plesk ta laiska von.. :) ..tai ne...ne faina vis del to nors viena adventure pamatyt ant konsoliu.

siaip labai daug adventuriu ant oc kur valdai merga..tikrai labai nemazai ,bent jau kiek as losiau tai visur tik mergos ir buna,kad ir Still life irgi merga juk.

Šnekėjau apie tuos intarpus, kur piešti, kur vos pradėjus žaidimą rodo. O šiaip tai šnekėjau apie žaidimus su mergom kur pats lošiau, o still life nelošiau. Dbar prisiminiau, jog return to mysterious island abi dalis žaidžiau, tai va tik tas ir syberia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.