arnaniuz

Xbox 360 LOUD MOUTH

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki norejau paklausti kodel tas mano xbox 360 pradejo dirbti seip siurbliavau ji galvojau uzsikise bet nepadejo kai kokia skalbimo masina dirba :unsure::(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

perkaista? gerai vedinamoj vietoj stovi? kazka daugiau apie ji pasakyk

Veta tikrai gera jis stovi ant mediniu groteliu su tarpais visos angos laisvai pucia seip turiu RROD bet su towel trick padarau tai ir toliau losiu be problemu nebent del to

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip kiek zinau po rrod buna kartais pasidaro 'savaiminis 12v fan modas' tdl ir uzia kaip skalbenke.

kazkada man taip buvo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veta tikrai gera jis stovi ant mediniu groteliu su tarpais visos angos laisvai pucia seip turiu RROD bet su towel trick padarau tai ir toliau losiu be problemu nebent del to

neilgai losi be problemu :thumbsup4: man towel tricko kokius 2-3 menesius gal veike, ir poto uzsilenke, kad nebepadejo ranksluostis :|

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neilgai losi be problemu :thumbsup4: man towel tricko kokius 2-3 menesius gal veike, ir poto uzsilenke, kad nebepadejo ranksluostis :|

Ne į temą

na tau uzlinko,nereiskia kad visiem dabar uzlinks vienodai. gali ir 2 dienas paveikt ir uzlinkt labai paprastai. :)

man po xclamp kiekviena karta rrod pataisydavao atsuktuvai i vintikus iki perkaitimo,tada ijungi. fixed.po keik laiko vel ir vel padarai.bet tas laikydavao 2-4 men. argi beda cia.net ardyt nereikdavo. taigi kiekvienam kitaip gali but. beje error kodu turejau visokiausiu ir "nepataisomu" ..ir nieko tas nereiskia.pasitaisudavo kas kart.veliau buvo parduotas uz naujo xbox kaina. ;)

del garselio tai jie taip ir veikia,ziurint koks zaidimas,vieni kurie turi daug kreiptis i diska ir veikia kaip skalbiankes.. ;) oho dar ir kai[p , cia jau be ausiniu geru ir normaliai atsukto garso nepadedavo,viska pramusdavo tas garsas.bet svarbu zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na tau uzlinko,nereiskia kad visiem dabar uzlinks vienodai. gali ir 2 dienas paveikt ir uzlinkt labai paprastai. :)

man po xclamp kiekviena karta rrod pataisydavao atsuktuvai i vintikus iki perkaitimo,tada ijungi. fixed.po keik laiko vel ir vel padarai.bet tas laikydavao 2-4 men. argi beda cia.net ardyt nereikdavo. taigi kiekvienam kitaip gali but. beje error kodu turejau visokiausiu ir "nepataisomu" ..ir nieko tas nereiskia.pasitaisudavo kas kart.veliau buvo parduotas uz naujo xbox kaina. :)

del garselio tai jie taip ir veikia,ziurint koks zaidimas,vieni kurie turi daug kreiptis i diska ir veikia kaip skalbiankes.. :) oho dar ir kai[p , cia jau be ausiniu geru ir normaliai atsukto garso nepadedavo,viska pramusdavo tas garsas.bet svarbu zaidimas.

pas mane ventiliatoriai uzia kaip reaktyviniam lektuve :) ,bet kai isigilini i zaidima dar kartais reik isjunkt garsa nes nesigirdi kaip jie uzia ir galvoj mintis kad nebeveikia is vis jie Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ventiliatoriai uzia kaip reaktyviniam lektuve :) ,bet kai isigilini i zaidima dar kartais reik isjunkt garsa nes nesigirdi kaip jie uzia ir galvoj mintis kad nebeveikia is vis jie

Ne į temą

manau kad ne vintikai o dvdromas ten isisuka i reaktyvini rezima :) nors patys vintikai ne per tyliausi irgi,meginau isvis be dvdromo ir na garsas yra. su juo palyginus PC isvis dirba be garso. :)

aisku kai isijauti i zaidima tai ok ,su ausinem, cool. bet pvz buna vietu kokiu nors tyliu,arba kur reikia tyliai klausyt kokio garso,tai girdi tik konsoles takeoffa.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

manau kad ne vintikai o dvdromas ten isisuka i reaktyvini rezima :) nors patys vintikai ne per tyliausi irgi,meginau isvis be dvdromo ir na garsas yra. su juo palyginus PC isvis dirba be garso. :)

aisku kai isijauti i zaidima tai ok ,su ausinem, cool. bet pvz buna vietu kokiu nors tyliu,arba kur reikia tyliai klausyt kokio garso,tai girdi tik konsoles takeoffa.. :)

dvd romo as beveik is vis negirdziu o ventiliatoriai kaip ant 12v pajungti tai ir uzia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.