MrAlex

Reikia pagalbos

Rekomenduojami pranešimai

Norėjau paklaust ,gal kas nors yra daręs nešiojamą kolonelę MP3 grotuvui.Ir man žaliam galėtumėt biški pakonsultuoti.Turiu panašią kolonelę kaip ši Nuotrauka tik ,kad firma SONY whatever.Iš jos išeina du laideliai jos buvau prijunges prie to laido kuris kišasi į 3,55mm jungti tada įjungiau mp3 paleidau muzika viskas groja tik aišku tyliai.Tai norėjau paklaust ko man reikia ,kad kolonėle grotu visu galingumu?ir kaip tai padaryti?(Tarkim jeigu ten reik stiprintuvo ar ko nors panašaus kaip jį sujungtis laidais ir t.t)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tau reikia pasigaminti stiprintuva uzeik www.elektronika.lt cia rasi informacijos kaip ji pasidaryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tau reikia pasigaminti stiprintuva uzeik www.elektronika.lt cia rasi informacijos kaip ji pasidaryti

Kažin ar pats pasigaminsi stiprintuvą. Turiu įmontuojama į kolonėlę stiprintuvėlį.... Jei ką į PM.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažin ar pats pasigaminsi stiprintuvą. Turiu įmontuojama į kolonėlę stiprintuvėlį.... Jei ką į PM.

as irgi kelis turiu. visai nesunku ji pasigaminti tik reikia detaliu tureti beto aisku turi ir moketi lituoti ir kaskiek nusimanyti apie elektronika. o ir detales nera brangios. Redagavo manfreds

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.