Impaler

Kas ta AP 2.5 apsauga? Diskusijos apie ją

Rekomenduojami pranešimai

tai manau kaip ir su visais ziadimais, kurie neturi AP 2.5 tik ziurint kokia pas tave firmware, tai gal dar reik wave pakeisti, bet jei LT+ tai tiesiog prasileidi kaip ir kitus zaidimus ir zaidi

Ne į temą

jis klause kaip ten ka daryti per abgx o ka tu cia atsakei? :)

o cia kaip ka reikia daryti

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=rA21Z3hlimU

va cia kaip irasyti reiks

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WecUIxdYJBQ

Redagavo manfreds

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

LT bet as nezinau ka daryt su abgx

atsidarai abgx, ten virsuj aplankalas melynas yra per ji isikeli iso failiuka , auto fix skiltyje autofix threshold pasirenki level3... misc skiltyje splitvid pasirenki add if it dosen't exist or isin't valid ir spaudi apacioj ten kur ta juoda juostike Launch, palauki kol pabaigs pachinti, paraso kad viskas gerai padaryta kad press any button, paspaudi bet kuri migtuka isjungi abgx, prie iso failiuko turi buti atsirades dvd failiukas ant jo su desine pelytes puse paspaudi, pasirenki kad irasyti per imgburning'a, greiti pasirenki arba x2 arba x2.4 nuimk verify kad nedarytu ir kepi zaidima :)

Ne į temą

jis klause kaip ten ka daryti per abgx o ka tu cia atsakei? :)

o tu pastebejai kokioj temoj jis to klausia, tai visu pirma mintis man kylo jog jis pagalvojo kad cod mw2 turi AP2.5 apsauga todel taip ir atsakiau...

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nu jo ne i ta tema pataike jis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Unreadable disc

viska darei kaip as parasiau arba kaip tuose klipukuose? ir gal pirma karta su savo pc irasinejai xbox zaidima?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viska taip, ir pirma karta irasineju.

koki dvd dl diska naudojai? siaip gali buti nemazai priezasciu kodel neisirase... gali buti diskas prastas, gali buti blogas dvd romas irasanatis ir siaip daugiau nelabai kas blogai galetu buti, jei pachinai ir irasinejai viska kaip paaiskinom...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

verbatim, as klausiau kitur sake kad lt+ reikia

na taip... as ir taves to klausiau, bet kadangi idomiai atsakiai ir nepastebejau kad parasei jog be pliusiuko tas LT... tada dar reik per 360wavespacheri praleisti, tik kai pas mane LT+ ir as su juo nedirbes tai nezinau... man kazkada aiskino, siaip nesudetinga, pasiieskok youtubej kaip su juo pasidaryti ir turetu pavykti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki norejau paklausti jusu pas mane firmware LT be pliuso bet as noriu zaisti assasins creed brotherhood ar imanoma patcha padaryti is LT+ i LT???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki norejau paklausti jusu pas mane firmware LT be pliuso bet as noriu zaisti assasins creed brotherhood ar imanoma patcha padaryti is LT+ i LT???

Jei neklystu tai dabar pas tave yra 2variantai:

1.Persiflešini konsolę į LT+

2.Viskas priklauso nuo to kokį dašbordą turi...Jeigu pas tave dašbordas nėra suapdeitintas į nujausią versiją,tai gali pasinaudoti gidu kuris yra patalpintas linkomanijoje 5 zonoje.BUTINAS REIKALAVIMAS tureti *.9199.* dashbordo versija ją gali pasiziūrėti system information skiltyje.Parsisiunti tuos update susiinstaliuoji pagal instrukciją,nusipatčini geimą su kokiu 360 wawes patcher ir gali žaisti,taip aš savo laiku žaidžiau kadangi pas mane fw 1,51.jeigu pas tave jau naujausias dašbordas,tai jau nieko nebepadarysi,kol neatsinaujinsi savo fw.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.