Impaler

Kas ta AP 2.5 apsauga? Diskusijos apie ją

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Turiu toki klausimeli. Pries iseinant LT+ as pasileidau Fable 3 ant 1.6fw su activate.iso ir jei dabar fleshinciaus i LT+ ir jungciau i neta tai gauciau bana? Nes mane flagino pagal viska. Ar butu galima zaisti saugiai per live, jei bano neduotu? (LiteOn)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Turiu toki klausimeli. Pries iseinant LT+ as pasileidau Fable 3 ant 1.6fw su activate.iso ir jei dabar fleshinciaus i LT+ ir jungciau i neta tai gauciau bana? Nes mane flagino pagal viska. Ar butu galima zaisti saugiai per live, jei bano neduotu? (LiteOn)

flagas yra flagas ir nieko nepadarysi. jei gavai gavai ,ne tai ne. bijai vilko,neik i miska. :rofl:

saugu niekad negali but ir nebus.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma, tau reiktu pasitikrint su XVal ar tikrai gavai flag'a, yra sansas kad GAL viskas gerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar pasitikrinau box'a per Xval ir rodo AP25challenge failed. tai reiskia, kaip suprantu, kad yra meginta zaist AP25 su mano LT1.1 firmware ir yra gaves flaga x'as???? hmm, tikrai nesu dejes AP25 zaidimo ir idomu iskur tas flagas. tikiuosi xval klysta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar pasitikrinau box'a per Xval ir rodo AP25challenge failed. tai reiskia, kaip suprantu, kad yra meginta zaist AP25 su mano LT1.1 firmware ir yra gaves flaga x'as???? hmm, tikrai nesu dejes AP25 zaidimo ir idomu iskur tas flagas. tikiuosi xval klysta

Tai reiškia, kad kažkas vis tiek įvyko, dėl ko pasikeitė X reikšmė. Gal buvo leistos kokios nors per abgx nepraėję kopijos, gal kokią nesąmonę padarei dar prieš LT1.1, gal nesilaikei LT reikalavimų (ssv2, splitvid), gal...

Šiaip jei tikrai neleidai nei vienos kopijos su AP25 apsauga, pabandyk užklausti xbox-scene forume prie XVal diskusijų apie tai. Gal bug'as aplikacijoje (t.y. blogai rodo klaidą). Bet kad kažkoks pažeidimas yra įvykęs - faktas. Priešingu atveju rodytų "secdata is clean".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai reiškia, kad kažkas vis tiek įvyko, dėl ko pasikeitė X reikšmė. Gal buvo leistos kokios nors per abgx nepraėję kopijos, gal kokią nesąmonę padarei dar prieš LT1.1, gal nesilaikei LT reikalavimų (ssv2, splitvid), gal...

Šiaip jei tikrai neleidai nei vienos kopijos su AP25 apsauga, pabandyk užklausti xbox-scene forume prie XVal diskusijų apie tai. Gal bug'as aplikacijoje (t.y. blogai rodo klaidą). Bet kad kažkoks pažeidimas yra įvykęs - faktas. Priešingu atveju rodytų "secdata is clean".

aciu uz issamesne info. splitvid blogas. matyt tod ir rodo tai. zdz pareina banas :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atitrukau as cia dabar nuo visu tu apsaugu.

Tai dabar visi leidziami nauji grajai eina su ap25 ar taip ir baigesi su tais trimis tik?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo kad be lt+ sito zaidimo nepaleisi ir jokie patchinimai nepades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo bandziau as be lt+ juodas ekranas ir tiek.Dar beto su lt+ turi ta geraji relyza turet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.