Impaler

Kas ta AP 2.5 apsauga? Diskusijos apie ją

Rekomenduojami pranešimai

tai kad pas mane jau senai stovi nauja firmware tik betruksta LT+ :thumbsup4:

mockus turejo omeny dashbordo update, o firmware tai yra tas pats LT+ tik tai ji yra neoriginali, tai vat, pries vezant pas meistra pasidaryk dasho update jei dar nepasidares ir tada nuflashinus i LT+ firmware galesi zaisti AC:B ir kitus zaidimus turincius AP2.5 apsauga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane dabar stovi dashbordo versija 2.0.12625.0 o kokia yra naujausia ?

tai tavo yra kolkas naujausia, tad belieka nusiflashinti i LT+ firmware ir galesi zaisti visus zaidimus, zinoma iki tol kol atsirasas naujas dashbordas :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Fatas, Elite jasperis

Ne į temą

Na va fatų identifikacijos...Nuotrauka

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagal dvd romus pas mane geltoni laidai liteon philipsas bus

Kaip sakiau,jei pas tave LT+ tai nelabai koks ten skirtumas koks tas tavo dvd-romas,banas nuo dvd-romo neprikauso,svarbu fw...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nei kiek nesekiau x360 naujienu tad turbut paklausiu jau daug kartu klauso klausimo.Cia virsuj raset,kad pirma reiktu isirasyt nauja dashboard update po to nesti flashininti ir pns.Ar butina flashinti xbox i LT+,kad galeciau paleistu zaidimus su AP 2.5 apsauga ? Neuztenka tik isirasyt kokio update ? Jei ka live esu banintas,tai del to nieko svarbaus nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nei kiek nesekiau x360 naujienu tad turbut paklausiu jau daug kartu klauso klausimo.Cia virsuj raset,kad pirma reiktu isirasyt nauja dashboard update po to nesti flashininti ir pns.Ar butina flashinti xbox i LT+,kad galeciau paleistu zaidimus su AP 2.5 apsauga ? Neuztenka tik isirasyt kokio update ? Jei ka live esu banintas,tai del to nieko svarbaus nera.

Jeigu tik susiapdeitinsi,tai tikrai to nepakaks,reis flešinti...nebent pas tave dašbordas dar senas t.y. 9199 versija arba žemesnė...dar gali žaisti tą žaidimą,jei pas tave senas xbox ir hitachi dvd-romas berods...šie dvd-romai nepaiko AP2,5 Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dashboard: 2.0.9199.0,tai kaip suprantu uztektu man tik pasidaryti kazoki update ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dashboard: 2.0.9199.0,tai kaip suprantu uztektu man tik pasidaryti kazoki update ?

Eini į linkomaniją 5zoną ir parsisiunti Обход защиты AP25 / 2010 / XBOX 360 / RUS torrentą,viską pasidarai pagal instrukciją ir viskas čiki :thumbsup4:be t kol kas tik 3geimai turi šią apsaugą AC"B,Fable3 ir NFS.. Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O kaip su banais buna? Ar banina tas kas pasijungia ta diena, ar aplamai kurie buvo flagged?

Kai iseis naujas dashas, reikes butinai updatintis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai iseis naujas dashas, reikes butinai updatintis?

Ne į temą

taip reikes, jei noresi zaisti naujausius zaidimus, bet galesi zaisti tik originalius :thumbsup4: bet jei nesidarysi update tai galesi ir toliau zaisti visus zaidimus isleistus iki to updato

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eini į linkomaniją 5zoną ir parsisiunti Обход защиты AP25 / 2010 / XBOX 360 / RUS torrentą,viską pasidarai pagal instrukciją ir viskas čiki :thumbsup4:be t kol kas tik 3geimai turi šią apsaugą AC"B,Fable3 ir NFS..

Dekui uz pagalba :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O kaip su banais buna? Ar banina tas kas pasijungia ta diena, ar aplamai kurie buvo flagged?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.