Impaler

Kas ta AP 2.5 apsauga? Diskusijos apie ją

Rekomenduojami pranešimai

Koks dabar naujausias dashbord?

P.s pas mane 2.0.12625.0 tai čia naujas ar senas?

Jau naujas,todėl lm'e esantis update'as nebepadės...jeigu labai jau nori jį žaisti,tai teks persiflašinti...bet taigi yra tas game ir ant pc,ar ant pc nenori žaisti?

P.S. ai tiesa,dar gali žaisti tą žaidimą,jei pas tave senas xbox ir hitachi dvd-romas berods...šie dvd-romai nepaiko AP2,5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

laba diena, norejau paklausti ar pasileis ant mano xboxo nauji zaidimai crysis 2 mortal combat 9

ten ir pan?.As vasara nulauzinejau xboxa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laba diena, norejau paklausti ar pasileis ant mano xboxo nauji zaidimai crysis 2 mortal combat 9

ten ir pan?.As vasara nulauzinejau xboxa

Manau,kad ne,nes vasarą buvo fw LT,o dabar LT+ su kuriuo gali naujus geimus žaisti...Tad ko gero tavo išeitis neflešinant X yra susiapdeitinti dašbordą parsisiuntus update iš MS puslapio,o paskui žaidimus teks patčinti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip iseina kad viska susika naujas dashbordas jei turi naujausia tai niekaip nepaleisi nusipatchinant

Taip viskas čia dėl dašbordo ir AP2.5 apsaugos...

Ne į temą

Tai realiai ta problema yra tik su 3 žaidimais,Fable3,AC:B ir Nfs kžkuria dalimi,o visi kiti geimai eina kuo puikiausiai...pats norėjau AC:B pabandyti,tai viską pagal LM instrukcijas pasidariau ir viskas kuo puikiausiai veikė o,FW mano kaip jau minėjau 1.51,kadangi po to išėjo daug gerų geimų WWE,Crysis tai susiapdeitinau dašbordą,nusipačinu tuos geimus ir toliau laimingas žaidžiu...na assasino žaisti kol neturiu naujo fw negaliu,bet anokia čia bėda,nes visada galima jį pažaist su PC... :D
Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau naujas,todėl lm'e esantis update'as nebepadės...jeigu labai jau nori jį žaisti,tai teks persiflašinti...bet taigi yra tas game ir ant pc,ar ant pc nenori žaisti?

P.S. ai tiesa,dar gali žaisti tą žaidimą,jei pas tave senas xbox ir hitachi dvd-romas berods...šie dvd-romai nepaiko AP2,5

Pas mane flashintas 1.1 LT+ ar kaip ten, ir eina AC:B. O jungtis į live galetu, nebutu banas iškarto? Ir norint pažiūrėti koks dvd roomas, būtina ardyt xboxa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane flashintas 1.1 LT+ ar kaip ten, ir eina AC:B. O jungtis į live galetu, nebutu banas iškarto? Ir norint pažiūrėti koks dvd roomas, būtina ardyt xboxa?

Ne į temą

Kad LT+ tai labai gerai,nėra šiuo metu saugesnės fw nei tavo,paskutiniu metu kalbos apie banų bangas nutilusios,nuo praeitos savaitės MS net banintoms konsolėms leidžia jungtis prie live,tiesa visuomet yra rekomenduojama tuos žaidimus kuriuos ruošiasi žaisti live prieš įrašant pasitikrinti su abgx...o dėl dvd rom,kas pas tave slimas fatas?
Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kad LT+ tai labai gerai,nėra šiuo metu saugesnės fw nei tavo,paskutiniu metu kalbos apie banų bangas nutilusios,nuo praeitos savaitės MS net banintoms konsolėms leidžia jungtis prie live,tiesa visuomet yra rekomenduojama tuos žaidimus kuriuos ruošiasi žaisti live prieš įrašant pasitikrinti su abgx...o dėl dvd rom,kas pas tave slimas fatas?

Taigi ten tik 1 diena tokia for fun buvo... Nebeleidzia jau. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai fuza jei as nufleshinsiu i kita ta firmware ar kaip jis ten naujesni, tai man viskas veiks>?

Taip nusiflesini ir viskas bus ok,o jei noresi zaisti AC:B ar fable 3 tai dar teks papildomai abgx programele pasinaudoti,bet siaip nusiflasini ir ramus sau galesi zaist,kol MS vel ko nors neprigalvos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kita savaitgali ir as vesiu atrisineti xboxa savo i LT+ tikiuosi veiks ir need for speedas ir assassins creed brotherhood :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kita savaitgali ir as vesiu atrisineti xboxa savo i LT+ tikiuosi veiks ir need for speedas ir assassins creed brotherhood :lol:

Zinoma veiks tik reikes update padaryt jai neklystu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Fatas, Elite jasperis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.