Impaler

Kas ta AP 2.5 apsauga? Diskusijos apie ją

Rekomenduojami pranešimai

O zaidimas fight night champion tures sia apsauga?

O zaidimas fight night champion tures sia apsauga?

šiaip tai nėra, bet tokiems dalykams yra ABGX programa.

per ją tikrink, kokio Wave žaidimas ir su kokiomis apsaugomis jis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

šiaip tai nėra, bet tokiems dalykams yra ABGX programa.

per ją tikrink, kokio Wave žaidimas ir su kokiomis apsaugomis jis

šis žaidimas neturi AP2,5 apsaugos...pas mane fw 1,51 nusipatchinau šį geimą su 360 wawes patcher ir jis kuo puikiausiai veikia :) Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ant cod mw2 yra ap 2.5?

Ne, yra tik ap25 replay sector. Tai pries kepdamas diska perleisk per abgx'a.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, "super" naujienos iš MS. Šiaip jau turbūt daugelis mate šitą naujieną:

Microsoft is currently recruiting US-based beta testers for a forthcoming Xbox 360 system update.

A post on Major Nelson's blog today read, "We are conducting an open call for US based participants for a public preview to help us prepare for an updated Xbox 360 disc format.

"This is an important update as we continually strive to improve our products and we could not do so without the help of our great Xbox community."

There's no further information on exactly what Microsoft has in store but if you're based in the US and want to get a jump on it, a sign-up site has gone live.

All successful applicants will get a copy of Halo: Reach and "other possible rewards" for their troubles. Nelson says, "We're looking for multiple thousands of participants, so your chances of making it in are good." As ever, priority goes to Xbox Live Gold members.

eurogamer.net

Trumpai sakant, MS daro kažkokį įdomų atnaujinimą su nauja apsauga. Kaip jau tapo aišku šiai dienai, kompanijos kurie gavo naują sistemą iš MS papasakojo, kad jeigu anksčiau žaidimai buvo leidžiami ant DVD DL diskų, kur iš 8GB, useris galėjo pasinauduoti tik 6,8gb. Kitame 1Gb buvo paslėpta - sistemine informacija ir AP 2.5. Kol kas aš pats konkrečiai nesupratau, bet MS daro naują diskų formatą - anksčiau tas 1GB su AP buvo paslėptas diske labai sunkiai nuskaitomoje vietoje, dabar naujuose diskuose šitą vietą bus pagrindinė. Kai kurios įmonės papasakojo, kad dabar tapo sunkiau balansuoti žaidimus į diską, tačiau nauja apsauga tikrai įspūdinga.

Pats c4eva kol kas konkrečiai nieko nepasakė, bet davė žinoti, kad tokia apsauga pasunkins žaidimų piratavimą.

(dar vienas šaltinis: http://lenta.ru/news/2011/03/31/format/)

Pats aš konkrečiai nieko nesakau - bet tikriausiai bus:

1) Naujas update

2) Naujas AP

3) Mūsų nupirkti DL diskai netiks naujiems žaidimams (???)

4) Valymas nuo piratų (???)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka ziuriu atsirado sitokios naujienos internete:

"Naujas beta dashboard'as, kuris dabar prieinamas testeriams įjungia AP2.5 apsaugą visiems žaidimams! Taigi jei turite LT+ ir matote juodą ekraną su žaidimu kuris prieš tai ėjo ir esate beta programoj turėsite laukti kol pasirodys AP2.5 duomenys ABGX duomenų bazėje. Žinoma reikės persirašyti visus prieš tai įrašytus žaidimus be AP2.5 duomenų."

daugiau info: http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=63434

laukia sunkus laikai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu jokiais būdais negalima daryti update, ypač kol nebus pereiti visi susikaupę žaidimai iki dienos X (update išleidimo). Man tai įdomu kaip bus su senais Hitachi ir Samsung DVD-ROM, jie nepalaiko gi AP2.5 visai. Matyt aukso vertės pasidarys.

Redagavo piktaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu jokiais būdais negalima daryti update, ypač kol nebus pereiti visi susikaupę žaidimai iki dienos X (update išleidimo). Man tai įdomu kaip bus su senais Hitachi ir Samsung DVD-ROM, jie nepalaiko gi AP2.5 visai. Matyt aukso vertės pasidarys.

nu kad nepasidarys :) AP2.5 bus jau paciame xboxe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kolkas dar pasmate stovi Lite on 1.1 fw. Nežinau, kas galėtų nuflahint xboxą pas mane į naują LT+, tai galvoju gal geriau įsirašyt šitą? http://www.linkomanija.net/torrent?37644-c.__AP25__2010__XBOX_360__RUS Ir ar būtų saugu žaist live su lite on 1.1?

Ir aš buvau įsirašęs šį update ir buvau panašią temą sukūręs (tik pas mane fw 1,1),tai kaip kolegos čia paaiškino,kad tikrai nesaugu,nes norint eiti į live saugiai turi būti pats naujausias fw update,o tas dašbordas lm yra beta versija,taigi live iškarto tau sakys,kad reikia susiupdatinti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu cod mw2 ka dabar daryti?

ka ten daryti per abgx su cod mw2?

tai manau kaip ir su visais ziadimais, kurie neturi AP 2.5 tik ziurint kokia pas tave firmware, tai gal dar reik wave pakeisti, bet jei LT+ tai tiesiog prasileidi kaip ir kitus zaidimus ir zaidi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.