welnias112

skilo ekranas 1000

Rekomenduojami pranešimai

Zodziu sukau warsta ir ne i ta skilute pataikiau ir taip pakilo wisas net sonas galwoju gal koks š**** ikrito taip istraukiu warsta ijungiu ir oba staigmena

Nuotrauka

Maciau skelbimu taiso po ~120lt, bet galwoju ar dabar apsimoka twarkyt. O gal kaipnors pigiau iseitu, arba pajimtu kas us koke kaina, nes seip wisas kaip naujas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zodziu sukau warsta ir ne i ta skilute pataikiau ir taip pakilo wisas net sonas galwoju gal koks š**** ikrito taip istraukiu warsta ijungiu ir oba staigmena

Nuotrauka

Maciau skelbimu taiso po ~120lt, bet galwoju ar dabar apsimoka twarkyt. O gal kaipnors pigiau iseitu, arba pajimtu kas us koke kaina, nes seip wisas kaip naujas.

Nu va ziurejau tam DealExteme ir radau, bet krc kas man lietuvoje ides ir koke kaina bandziau jieskot nera taip kad idetu tik yra su sawo ekranu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va ziurejau tam DealExteme ir radau, bet krc kas man lietuvoje ides ir koke kaina bandziau jieskot nera taip kad idetu tik yra su sawo ekranu

Iš kokio miesto?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Jei reikia galiu už 20Lt idėt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bei jei tu pats ekrana taip desi kaip ir varzta sukai tai :thumbsup4: ..tegu kas nors kitas geriau...arba atsargiai ir letai viska daryk..kaip sake yuote video pilna. viska idemiau persiziurek, isimink ir nebus sunku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bei jei tu pats ekrana taip desi kaip ir varzta sukai tai :thumbsup4: ..tegu kas nors kitas geriau...arba atsargiai ir letai viska daryk..kaip sake yuote video pilna. viska idemiau persiziurek, isimink ir nebus sunku.

Tai sakau jei iš Klaipėdos esi galiu už 20Lt pakeist, esu ne kart keites ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, manau temos autorius nesupyks, man taip pat reiktu patarimo koki ekrana pirkti:

sita:

http://www.dealextreme.com/p/tft-lcd-module-for-psp-without-backlight-1889

ar sita:

http://www.dealextreme.com/p/sharp-tft-lcd-module-for-psp-with-backlight-sharp-lq043-k3146-new-premium-quality-3217

Ir idomu ka backlight duoda ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imkit tik su Backlight, nes nepatyrusiomis rankomis butu sudetinga, ta backlight nuo seno ideti (apsvietimas ekranui butinas), o dar jei patektu dulkiu ar koks pirstu antspaudas, baisu ziuret i ta ekrana tada butu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kainą taip pat tapati.

Reiktu kvailam buti, ir imti be backlight'o :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.