promus

XBOX 360 slim flashinimas

Rekomenduojami pranešimai

Labas visiems . Norejau pasidometi apie XBOX 360 slim flashinima, visiu pirma ar juos galima flashinti ? ir kaip suzinot koks ju DVD yrenginis , kiti sako kad juo negali flashinti

aciu iskart uz viska ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Slimam už 1-2 mėnesių išeis flashinimas, kiek girdėjau,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar ilgai laukti reiks vadinas legalius pirkti ;/ na ir as dar naujokas ant xbox tai bus sunku jan nuflashinti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, jeigu legalius pirksi nors neišbanins už piratinių žaidimų naudojimą. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar ilgai laukti reiks vadinas legalius pirkti ;/ na ir as dar naujokas ant xbox tai bus sunku jan nuflashinti

eina flashinti, tik reikai nusipirkti antra liteon dvdroma ir sukeisti vidurius, toliau flashinasi kaip senesnio modelio xboxas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina flashinti, tik reikai nusipirkti antra liteon dvdroma ir sukeisti vidurius, toliau flashinasi kaip senesnio modelio xboxas.

na bet viel pirkti ir zinot ka ten sukeisti reik ;) as galiu masinose ka sukeisti kompas man biski sudetinga kolkas

na bet viel pirkti ir zinot ka ten sukeisti reik ;) as galiu masinose ka sukeisti kompas man biski sudetinga kolkas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na liteon flashint kad reikia taip pat ardyt viska,lituot ir pan, tai sukeist vidurius cia nieko nera sunkesnio nei flashint.tada ir flashint neiseitu tau paciam.

p.s. beje ka gali masinose sukeist ?..ratus.. ;) o jei rimtai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na liteon flashint kad reikia taip pat ardyt viska,lituot ir pan, tai sukeist vidurius cia nieko nera sunkesnio nei flashint.tada ir flashint neiseitu tau paciam.

p.s. beje ka gali masinose sukeist ?..ratus.. ;) o jei rimtai.

na kad man neiseis tai cia negali zinuoti kaip pabandai gali tik pasakyti ;) na ratus cia kiekvienas gali sukeisti man rodos o viska tvarkiti vazuokle keitineti elektros viska na ir varikliu tai va galiu keist net namose . ir seip nuo mazens jau prie tokiu daliku masinu tvarkima poto prie metalo dirbimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kad man neiseis tai cia negali zinuoti kaip pabandai gali tik pasakyti ;) na ratus cia kiekvienas gali sukeisti man rodos o viska tvarkiti vazuokle keitineti elektros viska na ir varikliu tai va galiu keist net namose . ir seip nuo mazens jau prie tokiu daliku masinu tvarkima poto prie metalo dirbimas

Ne į temą

Čia jau pagyrūniškai į off-topic'ą nuvarei ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Čia jau pagyrūniškai į off-topic'ą nuvarei ;)
gal ir pagiruniskai bet kitus nuvertinti kad ko nesubebes ir yra pagiruniska ir kitu zmonu nuzeminimas :/ irseip cia ne apie mane o apie XBOX 360 slim turetu but kalba ;) o jei kas paroditu kaip tai tus vidurus visi galetu sukeisti cia bent mano manymas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kad man neiseis tai cia negali zinuoti kaip pabandai gali tik pasakyti :D na ratus cia kiekvienas gali sukeisti man rodos o viska tvarkiti vazuokle keitineti elektros viska na ir varikliu tai va galiu keist net namose . ir seip nuo mazens jau prie tokiu daliku masinu tvarkima poto prie metalo dirbimas

tai tada nesakyk kad tau bus per sudetinga.nieko ten nera.lituokli turi,kelis atstuktuvus,aisku geriau butu CK3 turet,bet galima is bedos uzmaitint nuo pacio xbox. nusiperki liteon dvdroma nauja. sukeiti ka reikia ir flashini kaip liteon toliau ,kaip ir sake.

Ne į temą

nereik saves niekad nuvertint.tik tai norejau ir pasakyt.geria usave visada auksciau iskelt. o jei kas visada galesi nuleist po to biski. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei kas paroditu kaip tai tus vidurus visi galetu sukeisti cia bent mano manymas :D

nesk pas meistra, sumokek pinigus ir tau padarys, taip pat kaip as darau su automobiliu kai man reikia kazka pakeisti.

nenorek visko pats moketi, jei galbut uzdirbi is masinu remonto, tai yra zmoniu kurie uzdirba is konsoliu flashinimo ir tt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.