trinchiuz

GIDAS: naujiname savo XBOX 360 freeboot versiją.

Rekomenduojami pranešimai

Už savo nesėkmes atsakote tik Jūs patys!

Taigi išėjus dar vienam atnaujinimui, kuris ištaisė kelias klaidas jasper'iams ir gerokai lengvesniam būdui, kaip pasidaryti atnaujinimo bin'ą mano senas gidas tapo nebe "up to date". Tad naujinu.

Mums reikės:

FreeBoot ToolBox 0.04 Maker v2.6

Flash360 v1.0

Jūsų CPU key

Taigi. Keliam Flash360 į savo USB raktą ir leidžiam per savo mėgstamiausią failų menedžerį ant jūsų JTAG'intos konsolės.

Spaudžiam X ir nuskaitom jūsų NAND į USB raktą.

Leidžiam FreeBoot ToolBox 0.04 Maker v2.6

Nuotrauka

Nuotrauka

1> Suvedam savo CPU key.

2>Pas kuriuos 16MB dump'as pažymim Auto Detect. Pas kuriuos 512MB Jasper'iai - nuimam varnelę ir savo variantą susirandam aukščiau.

3>Sukurtą failą vadinsim updflash.bin, kad draugautų su Flash360.

4>Žymim jei jūsų konsolė neturi DVD rom'o. Turėtų nebemesti į Xellous (nebandžiau, tad tiksliai nežinau).

5>Spaudžiam kurti atnaujinimą.

6>Žymim savo flashdmp.bin ir spaudžiam OPEN.

7>Keliam updflash.bin į savo USB raktą ir per Flash360, ignoruodami įspėjimus, atnaujiname savo NAND. KV bent jau aš visad palieku seną.

Sveikinu su nauju dashboardu! :)

Norint turėti avatarus reikės parsisiųsti oficialų atnaujinimą iš microsoft.com ir USB rakto pagalba jį įsirašyti.

Įspėjimas! Prieš naujinant oficialiu atnaujinimu Jūs būtinai turite būti atsinaujinę freeboot.

Redagavo trinchiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ten kur irasyt comand lange konsoles tipa, tai 2009-06-16 arcade jaspperis bus 256 ar 512? Ar kaip cia patikrint reiktu?

Beto jai gali atnaujink ta failu pack'a nes meta : The file you are trying to access is temporarily unavailable.

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten kur irasyt comand lange konsoles tipa, tai 2009-06-16 arcade jaspperis bus 256 ar 512? Ar kaip cia patikrint reiktu?

Beto jai gali atnaujink ta failu pack'a nes meta : The file you are trying to access is temporarily unavailable.

Kai įsijungi Flash360 ten rašo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel man fbBuild_0.1/mydata ne po failiuka kv ir smc pasidaro, bet folderiai (SMC ir KeyVault o juose po du failus (smc.bin ir kv.bin (jau pervardinti ir kurie turi but), o kiti du KV_enc ir SMC_enc )? Taip turi but?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel man fbBuild_0.1/mydata ne po failiuka kv ir smc pasidaro, bet folderiai (SMC ir KeyVault o juose po du failus (smc.bin ir kv.bin (jau pervardinti ir kurie turi but), o kiti du KV_enc ir SMC_enc )? Taip turi but?

Taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atnaujinta nuoroda į paketą su reikiamomis programomis. Kol kas dar nepasiekiamas, bet greitu metu turėtų leisti siųsti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zymiai greitesnis budas yra sis, pagal kuri lyg ir normaliai atsinaujinau dashboarda.

Bet viena problema vis dar islieka.. Norint paleist AC:B meta - this disc is unreadble

Per freestyle dash 1.20 viskas kaip sukosi taip sukasi, bet AC:B nepalaiedzia..

Gal sia problema padetu issprest dash_launch_v2.04 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zymiai greitesnis budas yra sis, pagal kuri lyg ir normaliai atsinaujinau dashboarda.

Bet viena problema vis dar islieka.. Norint paleist AC:B meta - this disc is unreadble

Per freestyle dash 1.20 viskas kaip sukosi taip sukasi, bet AC:B nepalaiedzia..

Gal sia problema padetu issprest dash_launch_v2.04 ?

Na man jokių problemų su naujais žaidimais nėra. Viskas pas mane XBOX'o HDD sukelta per ISO2GOD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man jokių problemų su naujais žaidimais nėra. Viskas pas mane XBOX'o HDD sukelta per ISO2GOD.

Pabandyk assassins creed brotherhood ta nauja paleist kur 2.5 nauja MS apsauga :rolleyes: Manau maloniai nustebsi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk assassins creed brotherhood ta nauja paleist kur 2.5 nauja MS apsauga ;) Manau maloniai nustebsi ;)

Kodėl manai parašiau, kad viskas eina be problemų? Ogi todėl, kad AC: Brotherhood ir Fable III eina be jokių problemų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chebra , o cia maciau tutoriale parasyta JTAG , o jeigu pas mane paprastas elite xboxas tai jau neeis sitas gidas? o is kur istraukt CPU KEY

Redagavo Tomukas22

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl manai parašiau, kad viskas eina be problemų? Ogi todėl, kad AC: Brotherhood ir Fable III eina be jokių problemų.

Atsiprasau, tada pas mane problemos kazkokios buvo ;) Beto daugeliui reikejo pachint default.xex ;)

Chebra , o cia maciau tutoriale parasyta JTAG , o jeigu pas mane paprastas elite xboxas tai jau neeis sitas gidas? o is kur istraukt CPU KEY

Aisku neiseis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsiprasau, tada pas mane problemos kazkokios buvo :) Beto daugeliui reikejo pachint default.xex :)

Pas mane visiškai išimtas DVD-ROM'as, tai gal būt tai ką nors įtakoja. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.