MrAlex

Regėjimas

Rekomenduojami pranešimai

Aš irgi akinius nešioju. Prieš įsigyjant atrodė, kad matau gerai, bet panešiojus visai žabalas pasidarai be jų. Tiesa aš beveik visada su linzem :D Kadangi sportuoju, tai akiniai maišo, o ir pliusas tas, kad regos laukas platesnis, nereik galvos tiek sukiot. Aišku gal ir biškį kompleksuoju su akiniais vaikščiot :D Bet ypač po lęšių nešiojimo kiekvieną dieną, be jų dabar žmogų pažinčiau gal iš kokių 2-3m (iš veido), nes įpratęs matyt matyt gerai ir akys prie tokio vaizdo įprato... Aišku neatmetu ateity galimybės lazeriu koreguot, nes kažkaip man nelabai patinka nešiot stiklus ant nosies, tas pastovus galvos sukiojimas kažkaip vargina akis, o su lęšių trūkumas jų įsidėjimas, išsiėmimas... Nėra nei sunku nei ką, bet tiesiog atsibosta kiekvieną ryta ir vakarą... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man lygiai tas pats kai ryte atsikeliu is lovos ir pradedu eit iskart akyse tamsu,bet 1-2sec ir jau vel viskas gerai

cia tas visiem buna. tiesiog atsitupk patupek kelias minutes,tada staiga kelkis ir eik..del spaudimu dar visokiu ir pan dalyku gali but. o apie vaikystes piena tai nera ka kalbet net..kas be ko.. :D morku sultis gerdavau ir dar buroku net... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1-1 mano kaip erelio, nei ekranai nei nks man negadina ju apart vieno dalyko, kartais krauju pasruva nuo nuovargio ir ryskiai raudonos tampa, dar mano pupil juodas ;D tai kai dante atrodau is naujo dmc. o siaip tai blind spota kartais matau retai cia, uzknisa bet praeina. ;] turbut kad vaikas daug pieno ir morkyciu vartojau :DDD

same here, visad raudonos nuo nuovargio :D mano akys ir gerai dirba, tik vasara buvo labai pablogejes regejimas, kai kasi reikedavo ziuret is vis sakes buvo ... bet, nuo rugsejo pirmos, tevas gavo nauja maisto papildu siunta (Tevo dabra su jais labai susyja, tai ir vartojam visa seima :D) zodziu, jie is ties padejo, per 2 savaites viskas vel super, nuejau pas akulistes 1:1 superb sako :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man lygiai tas pats kai ryte atsikeliu is lovos ir pradedu eit iskart akyse tamsu,bet 1-2sec ir jau vel viskas gerai

ne ne tas, tas tai nuo spaudimo kai greit pasikeli, aukstas, ta irgi turiu, bet retas irgi, as blanku juoda taska kartais vaizde matau, ne uztemima ;] tas nervina nu lyg adata butu sukista i aki. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.