MrAlex

Regėjimas

Rekomenduojami pranešimai

Na gal ir keista tema bet man idomi jūsų nuomonė.Manau ne aš vienas šiame tinklapyje turiu regos sutrikimų ir turiu nešioti akinius.Todėl sugalvojau sukurti šią temą ir paklausti kaip atstatyti regėjimą.Gal kas nors iš čia esančių turėjo regos sutrikimų ir jos sugebėjo pašalinti?Noriu sužinoti kaip tą padarėte.Nes jau atsibodo nieko nematyt dabar,kai nusiimu akinius matau rūka ir tai jau pradeda labai nervinti...Nuo praeitu metų pradžios man išrašė akinius man trumparegystė -1,50 -1,50.Prieš savaitę ėjau pasitikrinti regėjima aišku jis žymiai pablogėjes.Išrašė akinius -2,50 -2,50.Tai va noriu atgauti regėjimą tik nežinau kaip tai padaryti.Pasidalinkit savo patirtim lauksiu atsakymų. P.S tik nepradėkit rašyt ,kad tema kvaila ir t.t :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mane tik nervina tas ,kad kai as nesiojau pacius pirmus akinius be akiniu pradejau labai blogai matyt...Tai dbr nelabai norisi nesioti tuos naujus su -2.50 -2.50 stiklais nes pagalvojau panesiojes juos be akiniu isvis nieko nebematysiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daryk pratimus, stiprink akių raumenis.

Seip geras toks pratimukas 20-20-20.

Kas 20 minuciu, paziurek pro langa i 20m objekta 20s... Metrai nesvarbu seip, bet labai tolimas irgi negerai

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip labai sunkus yra akiu gydymas...Kai as buvau pas daktare ,tai mene zadejo vezti i Ryga kazkokia Operacija daryt , bet neisejo , nes su siuntimu neisiejo , be siuntimo tai ziauriai daug kainuotu.As turiu igimtu akiu problemu , o ne su zaidimais as jas susigadinau:)

Redagavo Baikas
Nereikia jokiu susip**** ;))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai akys silpt pradejo nuo pc kol teko pradet nesiot akinius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai akys silpt pradejo nuo pc kol teko pradet nesiot akinius.

Man taip pat, i toli matau tragiskai. Ypac raides ar kitus mazus dalykus..... Reikia eit pas daktare, manau akinius reiks pasiimt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi akinius nesioju. Silpt pradejo nuo kokios 6-7 klases, nuo kompo tikriausiai. Man kazkaip akiniai visai netrukdo, namuose nenesioju, o visur kitur nesioju. Yra tu pratimu, bet as kazkodel ju nedariau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip pat, i toli matau tragiskai. Ypac raides ar kitus mazus dalykus..... Reikia eit pas daktare, manau akinius reiks pasiimt.

Nu nzn as pagalvociau apie akinius nes jeigu dabar galeciau tai tikria buciau nepirkes tu akiniu kai israse nes su jais isvis susigadinau regejima geriau dziaukis tokiu regejimu koki dabar turi nes sakau poto kai nusiimsi akinius isvis nk nematysi :) As kol neturejau akiniu nu aisku nelb gerai maciau bet uz keliu metru zmoniu veidus matydavau o dbr nebematau aisku skamba juokingai bet tokia ta tiesa... Dabar nuo menesio galo eisiu i akiu pratimus gal pades kiek nors...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano manymu ne del akiniu tavo akys sugedo. Akiniai tik palaiko tau gera regejima ir jos silpsta toliau, tikrai butu blogiau buve, jei tu butum be akiniu ta laika buvęs.

Ne į temą

Man tavo vien sig pasako del ko akiniu reik :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pratimus visokius ir pan reikejo daryt kai dar buvo geresnis regejimas. faktas kad jau pats tai niekaip tu regos neatstatysi.cia jau kaip sakant nei morkos, nei kokie ten rauginti kopustai nepades dabar. :D . o kuom blogai akiniai siaip? dek linzes tada,jei geda ar pan.as net nepagalvociau kad jie man maiso ar ka.normalus dalykas akiniai.

na yra laserine akiu operacija.bet cia turi ne maziau kaip 2 metus nesilpt akys,tik tada galima megint, velgi ne visiem galima daryt,bet is tikro tai manau vienintele iseitis jei rimtai. ten taip gan idomiai jei tavo aki su lazeriu papjausto siek tiek.nu bet galima atsikratyt akiniu. gana nemazai $$ aisku.

siaip idomus dalykas tos akys. gali but abi geros. jei viena nusilpsta,arba kokia trauma, automatiskai kita persiorentuoja prie tos nusilpusios kazkiek ir nusilpsta ji irgi automatiskai. man pvz buvo viskas ok, kol is akmuo neileke i atmerkta aki. ir kdangi viena mate labai gerai,o kita po atsietie gydymo nusilpo,tai ta geroji irgi nusilpo.ant galo abi beveik susilygino. ir veliau dar nusilpo labiau.

bet yra ir pliusu. nori nieko nepastebet,tiesiog sau ramiai pasivaiksciot,nesidek akiniu.kita diena visi sakys kad pasikeles tipo su niekuo nesisveikini ir pan.o kad tu nematei ten tu zmoniu tai dzin. :D

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1-1 mano kaip erelio, nei ekranai nei nks man negadina ju apart vieno dalyko, kartais krauju pasruva nuo nuovargio ir ryskiai raudonos tampa, dar mano pupil juodas ;D tai kai dante atrodau is naujo dmc. o siaip tai blind spota kartais matau retai cia, uzknisa bet praeina. ;] turbut kad vaikas daug pieno ir morkyciu vartojau :DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1-1 mano kaip erelio, nei ekranai nei nks man negadina ju apart vieno dalyko, kartais krauju pasruva nuo nuovargio ir ryskiai raudonos tampa, dar mano pupil juodas ;D tai kai dante atrodau is naujo dmc. o siaip tai blind spota kartais matau retai cia, uzknisa bet praeina. ;] turbut kad vaikas daug pieno ir morkyciu vartojau :DDD

Man lygiai tas pats kai ryte atsikeliu is lovos ir pradedu eit iskart akyse tamsu,bet 1-2sec ir jau vel viskas gerai

Redagavo mikizs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.