giedralinijo

neranda usb

Rekomenduojami pranešimai

kazkada man i flashiuko nelabai skaityt norejo pamenu ps2 bet paskui pavaliau ps2 usb kontaktus nes apsinese dulkem belekaip buvo :) pabandyk ir tu taip padaryt pravalyk ps2 usb kontaktus

O kaip pravalyt? Reik ardyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip pravalyt? Reik ardyt?

su dantu sepeteliu ar kokiu paspirituotu vatos gumuliuku ant pagaliuko pravalyk ta skyle kur kisi usb o jai nesuveiks pabandyk kai jau busi paciam ule ikist flesiuka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krč, sugebu prisidirbti ;D dabar kaį įjungų konsole išmeta fmcb logotipa ir poto juodas ekranas, į meniu neduoda prieiti, čia kaška prispaudžiau boot configuration'e, įmanoma atstatyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krč, sugebu prisidirbti ;D dabar kaį įjungų konsole išmeta fmcb logotipa ir poto juodas ekranas, į meniu neduoda prieiti, čia kaška prispaudžiau boot configuration'e, įmanoma atstatyt?

pagal knopkiu kombinacija gal galima iskviest configa o jai ne tai pasiemi nauja configa sakykim is to FMCB kur as imeciau ji imeti i flesiuka ant virsaus ir tada pries jungiant ps2 imeti flesiuka ir tada configa kraus is flesiuko ir galesi pakeist ta kur flesiuke su tuo kur tarp MC per fmcb configuratroriu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagal knopkiu kombinacija gal galima iskviest configa o jai ne tai pasiemi nauja configa sakykim is to FMCB kur as imeciau ji imeti i flesiuka ant virsaus ir tada pries jungiant ps2 imeti flesiuka ir tada configa kraus is flesiuko ir galesi pakeist ta kur flesiuke su tuo kur tarp MC per fmcb configuratroriu

Bet kai aš idedu fleshiuką ir ijungių ps2 tai man pastringa ties fmcb logotipų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idek sita faila kur primeciau i usb tik nemesk i folderi turi but mazdaug taip M:\FREEMCB M tai cia usb raide pas tave gali but kitokia

idek sita faila kur primeciau i usb tik nemesk i folderi turi but mazdaug taip M:\FREEMCB M tai cia usb raide pas tave gali but kitokia beto isextraktink

New_WinRAR_archive.rar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idek sita faila kur primeciau i usb tik nemesk i folderi turi but mazdaug taip M:\FREEMCB M tai cia usb raide pas tave gali but kitokia

idek sita faila kur primeciau i usb tik nemesk i folderi turi but mazdaug taip M:\FREEMCB M tai cia usb raide pas tave gali but kitokia beto isextraktink

Nepadėjo :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.