giedralinijo

neranda usb

Rekomenduojami pranešimai

O kada tu kisi ta usb, ka bandai padaryti? tiksliai pasakok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ikišų tada kai atsiranda meniu, kitaip kai ikišų. Neužkrauna atsiranda tas Mod logotipas, brows'e nerana. Gal ką reikia padaryt, ar išvis ką netaip darau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ikišų tada kai atsiranda meniu, kitaip kai ikišų. Neužkrauna atsiranda tas Mod logotipas, brows'e nerana. Gal ką reikia padaryt, ar išvis ką netaip darau?

man atrodo kad viska visiskai netaip supratai flesiukui nuskaityt reikia softmodo arba cipo kuris turetu galimybe krauti elf is MC

beto jai ir isikeliai koki SMS ar Ule tai truksta flesiuko draiveriu...

tu geriau paaiskink ka bandai padaryt ir viskas tada gal bus galima padet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo kad viska visiskai netaip supratai flesiukui nuskaityt reikia softmodo arba cipo kuris turetu galimybe krauti elf is MC

beto jai ir isikeliai koki SMS ar Ule tai truksta flesiuko draiveriu...

tu geriau paaiskink ka bandai padaryt ir viskas tada gal bus galima padet

konsole katik softmodinta, ir man reikia kad atrastu usb flashiuka, kaip tuos draiverius ar ką irasit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

konsole katik softmodinta, ir man reikia kad atrastu usb flashiuka, kaip tuos draiverius ar ką irasit?

tada turi rast per ule, o nenori pasakyt ka tiksliai nori padaryt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

noriu isikelt FREE_MCBOOT.ELF ir INSTALL aplankala, kai suras viska poto paleisiu FREE_MCBOOT.ELF ir poto manau jau nesvarbu. Kai kaip tai padaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

noriu isikelt FREE_MCBOOT.ELF ir INSTALL aplankala, kai suras viska poto paleisiu FREE_MCBOOT.ELF ir poto manau jau nesvarbu. Kai kaip tai padaryt?

ikisi flesiuka su instalu, tada pagrindiniam menu susirandi ulaunch ijungi tada spaudi O tada susirandi aplanka mass tada patenki i flesiuka ir ir susirandi savo fmcb elf setupa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai ijungu fmcb elf setupa, atsiranda juodas ekranas ir nieko daugiau, kame beda?

gal INSTALL folderis blogai surinktas...

pabandyk maniski

tas maniskis nelabai kuom skiriasi nuo iprasto tik pagal mane pertvarkytas CNF failas ir pagrindiniame meniu dadedetas open ps2 loader

FREE_MC_BOOT.rar

Redagavo nitroxy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ntsc ten pas tave?

db paaiskink man negudram ir kas gi pasikeistu tuo atveju jai butu ntsc ? softmodas jau yra, ule gali paleist o setupai tinka visiem regijonam... nebent tai kad ant saves padares softmoda negaletu jo paleist ant PAL bet juk jo beda ne tame... tai koks db skirtumas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blin, viena kart netičiom paviko ijeit į fmcb.elf kai ištraukiau usb, atidare, bet to pakartoti nebeina, kas gali but blogai?

kazkada man i flashiuko nelabai skaityt norejo pamenu ps2 bet paskui pavaliau ps2 usb kontaktus nes apsinese dulkem belekaip buvo ;) pabandyk ir tu taip padaryt pravalyk ps2 usb kontaktus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.