Rekomenduojami pranešimai

Man labiausiai tai prajuokino tokie uzrasai

O šiaip dėl tu Story , galit baigti tas kalbas , jei esate BF fanai tai turetumet zinot kad BF visalaik buvo online game o ne story

O CoD lieka prie savo CoD , kam story tik patinka , o kam tik online,

kaip kiti turbut ir kaip as sakau grynas Counter-Strike tas CoD

:thumbsup4:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš ištikrųjų nesuprantu vieno dalyko. Lankaus ir Playmanijoj ir Games.lt ir pastebėjau, kad labai jau daug kam nepatinka tas naujasis CoD:BO. Tai kokiu būdu jis sumušė tuos pasaulio rekordus ir jau uždirbo 1 milijardą dolerių? Čia nelogiška kažkas :thumbsup4:

O šiaip šį žaidimą ir aš perėjau, ir visai neseniai - per šventinį savaitgalį. Ištikrųjų turiu prisipažint, kad man patiko. Istorija jau meniu skiltyje sudomino, jau iš karto norėjosi sužinoti dėl ko tas bičą pričiupo ir tardė. Ir tai kad po truputį atsiskleidė tos visos paslaptys, norėjosi žaidimą žaisti ir žaisti, kad sužinočiau kaip gi ten viskas Mason'ui susiklostė, kad turiu pasakyti istorija tikrai prikausto prie teliko ekrano. Pabaiga tai išvis super, nesitikėjau tokios tikrai. Gameplay irgi neblogas, šiek tiek padidėjo laisvė, nuo ankstesniosios CoD dalies, tačiau visdėlto jos yra per mažai. Grafika irgi puiki, tos visos lakstančios galūnės tikrai sukėlė gerą ispūdį, kitą vertus, pastebėjau, kad nors ir šaunant iš mažesnio kalibro ginklo rankos ir kojos nulekia kaip popierinės. Visos tekstūros, ginklai, žmonių modeliai yra tikrai neblogai sukurti, o ir nepastebėjau, kad tekstūros lėčiau užsikrautų, kaip buvo MoH žaidime, nors jo grafinis detalumas, man asmeniškai, yra netgi šiek tiek mažesnis. Prie garsų kūrėjai tikrai galėjo daugiau padirbėt, nes MoH čia šį žaidimą lenkia visa galva ir žaisdamas BO su ausinėmis aš tikrai nepajaučiau tų šiurpuliukų kaip žaisdamas MoH (tikiuosi suprantat apie ką aš). Zombiai. Zombiai irgi dalykas geras. Ypač tai, kad šaudai su visais tais tų laikų garsiais žmonėmis. Bajerių irgi ten gerų buvo, tačiau BC (pirmos dalies) Haggard'o nesąmonėms tai toli gražu neprlygsta, tačiau kaip bebūtų, tai visai neblogas laiko praleidimo būdas :)

Na tokie mano įspūdžiai. Kaip jau matėt nesu aš didelis kritikas ir žaidimo labai nesmerkiau, tiesiog aprašiau jį tokį koks jis man atrodo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet as niekaip neismetu is galvos paskutines nikitos frazes

Tried?

Gal kitas Treyarch geimas bus susijes su situ zaidimu?

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet as niekaip neismetu is galvos paskutines nikitos frazes

Tried?

Gal kitas Treyarch geimas bus susijes su situ zaidimu?

Nesuk galvos, po pusantru metu suzinosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš ištikrųjų nesuprantu vieno dalyko. Lankaus ir Playmanijoj ir Games.lt ir pastebėjau, kad labai jau daug kam nepatinka tas naujasis CoD:BO. Tai kokiu būdu jis sumušė tuos pasaulio rekordus ir jau uždirbo 1 milijardą dolerių? Čia nelogiška kažkas ;)

O šiaip šį žaidimą ir aš perėjau, ir visai neseniai - per šventinį savaitgalį. Ištikrųjų turiu prisipažint, kad man patiko. Istorija jau meniu skiltyje sudomino, jau iš karto norėjosi sužinoti dėl ko tas bičą pričiupo ir tardė. Ir tai kad po truputį atsiskleidė tos visos paslaptys, norėjosi žaidimą žaisti ir žaisti, kad sužinočiau kaip gi ten viskas Mason'ui susiklostė, kad turiu pasakyti istorija tikrai prikausto prie teliko ekrano. Pabaiga tai išvis super, nesitikėjau tokios tikrai. Gameplay irgi neblogas, šiek tiek padidėjo laisvė, nuo ankstesniosios CoD dalies, tačiau visdėlto jos yra per mažai. Grafika irgi puiki, tos visos lakstančios galūnės tikrai sukėlė gerą ispūdį, kitą vertus, pastebėjau, kad nors ir šaunant iš mažesnio kalibro ginklo rankos ir kojos nulekia kaip popierinės. Visos tekstūros, ginklai, žmonių modeliai yra tikrai neblogai sukurti, o ir nepastebėjau, kad tekstūros lėčiau užsikrautų, kaip buvo MoH žaidime, nors jo grafinis detalumas, man asmeniškai, yra netgi šiek tiek mažesnis. Prie garsų kūrėjai tikrai galėjo daugiau padirbėt, nes MoH čia šį žaidimą lenkia visa galva ir žaisdamas BO su ausinėmis aš tikrai nepajaučiau tų šiurpuliukų kaip žaisdamas MoH (tikiuosi suprantat apie ką aš). Zombiai. Zombiai irgi dalykas geras. Ypač tai, kad šaudai su visais tais tų laikų garsiais žmonėmis. Bajerių irgi ten gerų buvo, tačiau BC (pirmos dalies) Haggard'o nesąmonėms tai toli gražu neprlygsta, tačiau kaip bebūtų, tai visai neblogas laiko praleidimo būdas ;)

Na tokie mano įspūdžiai. Kaip jau matėt nesu aš didelis kritikas ir žaidimo labai nesmerkiau, tiesiog aprašiau jį tokį koks jis man atrodo :)

Viskas dėl to, jog visi tikėjosi, kad žaidimas bus labai gerai optimizuotas, o taip nebuvo ir pas daug ką lagina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas is kaunieciu man galetu paskolint piratine xbox 360 zaidimo versija, privaziuociau ir paimciau, po to atvesciau nes del tam tikru priezasciu negaliu isirasyt ir zaist ant jtag. turbut jau yra tokiu kurie pereje ir padeje ta zaidima, buciau dekingas jei i PM parasytumet. galeciau kad ir snd paimt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

[off][/off]

Viskas dėl to, jog visi tikėjosi, kad žaidimas bus labai gerai optimizuotas, o taip nebuvo ir pas daug ką lagina :)

Tai čia reik suprast, kad jeigu nepažaidi žaidimo bent su 30FPS tai jau jis blogas, nuvilia ir pervertintas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia reik suprast, kad jeigu nepažaidi žaidimo bent su 30FPS tai jau jis blogas, nuvilia ir pervertintas?

Tai paskaityk, ką žmonės rašo, kad neimanoma lošt pardavė steam acc t.t tai taip išeina <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kai tau zaidimas atsiena 5lt uz kompakta tai tu gali zaisti ir su 20 fps'u (nors black ops problemu su framu sumazejimu ir neturejo) bet as ir visi kiti sumokeje 180 lt nori kad tas zaidimas butu isvis zaidziamas, nes dabar online neivieno maco neimanoma suzaist be freezu, connection problemu ar atjungimo nuo servu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kai tau zaidimas atsiena 5lt uz kompakta tai tu gali zaisti ir su 20 fps'u (nors black ops problemu su framu sumazejimu ir neturejo) bet as ir visi kiti sumokeje 180 lt nori kad tas zaidimas butu isvis zaidziamas, nes dabar online neivieno maco neimanoma suzaist be freezu, connection problemu ar atjungimo nuo servu

Ne į temą

Aš ne tai galvoj turėjau. RB89 teigė, kad žaidimas taip daugeliuj nepatiko (kalbėjo jis apie PC platformą, kaip supratau), nes jie dėl senesnio ar prastesnio kompiuterio hardware negalėjo žaidimo žaisti pakankamai gerai, turiu galvoje, kad jų kompiuteris "neišspaudė" tų 30FPS (reiklesniems ir 60FPS reikia). Apie jokias host'ų problemas niekas net kalbos neužvedė (nors turiu pasakyti, kad kiek girdėjau iš kitų geimerių, kad x360 platformoje BO MP režimas sukasi puikiai).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O šeip jej jau prakalbom apie tokias temas, tai jej nėra tiek pinigų, kad galėtumėte dažnai atnaujinti savo kompiuterį tai geriausia yra imti konsolę ir neturėti problemų, gal grafika ir nebus tokia pati (nors ir panaši mano manymu), bet ant didelio, gero led ar pan televizoriaus žaidžiant tai ji puiki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Call of Duty: Black Ops' New Map Pack, Due Feb. 1

Zip-lines, collapsing ice bridges and auto-turrets are all coming to Call of Duty: Black Ops multiplayer next month, if you game on an Xbox 360.

Due out on the Xbox 360 on Feb. 1, and one day the Playstation 3 and PC, the First Strike map pack will include four new mulitplayer maps and a zombie map for 1,200 Microsoft Points, or about $15.

The maps will each offer a unique twist to the always addictive gameplay of Black Ops.

Kowloon, inspired by the Hong Kong mission found in the game's single player campaign, was rebuilt specifically for multiplayer matches, according to Treyarch. The game is packed with layers of rooftops and hiding spots and includes a zip-line that will let you quickly sweep between spots on the map, but do so without access to your weapons.

Discovery is a map set in an antarctic research station, a station that happens to be evenly divided by a deep chasm. Fortunately there's a single ice bridge connecting the sides, a bridge that can be collapsed.

Berlin Wall has you playing in East and West Berlin and includes a No Man's Land loaded with auto turrets.

Finally, Stadium is a close quarters map with plenty of places to run around and hide in.

thanks for supporting Single Player ...damn ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.