Rekomenduojami pranešimai

ka jis tokio drastisko padare?

Na dar blogiau negu buvo, connectintis i matcha kartais isvis neimanoma, atjungia nuo maco dazniau negu nusaut speji. Zodziu sendienos suvestine: mp zaidziau mazdaug valanda- to pasekoje. Prisijunkta i 8 matchus, neivienam isju neprabuvau daugiau nei 4 minuciu, visas kitas laikas uztruko connectinant i lobby ir kraunant levelius ir tt. Zombius zaidziau 2 matchus, per antra vienas lag stormas mazdaug minutes ilgumo ir mazdaug kas dvi minutes connection problem, ko pasekoje tave nudeda. Zodziu fucked up. Grystu prie mw2 kol bedu neispres

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ant XBL tai visiskai nelagina, viska randa akimirksniu. jokiu problemu megautis geimu, tikrai visai geras Multi-playeris.

beje gal kas noretumet zombiu per Xbl?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant XBL tai visiskai nelagina, viska randa akimirksniu. jokiu problemu megautis geimu, tikrai visai geras Multi-playeris.

beje gal kas noretumet zombiu per Xbl?

Yra bugai kai pradžioj per lentas užšokt ant tokio stalo ir ten jau nemirsi niekad t.t, tai tie zombiai ka žinau kažkaip nlb :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel kyla toks jausmas kad ps3 turetujai irvel nuskriausti.....

Nes taip ir yra. Mano nuomone tokia; kadangi 3arc isleido beta versija ant PS3 ir priverte pirkti uz pilna kaina jie turetu bent jau PS3 turetojam padaryt (didele) nuolaida DLC. Nors zinant Activision, taip niekada nebus.

Ne į temą

Nes jei nori kokybisko dalyko reik moketi :thumbsup4: (Kalbu apie interneta.)
Ne į temą

Jei neturi nieko gero pasakyt - isvis nieko nesakyk. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jau tituluotas call of duty kaip:

Call Of Duty: Black Ops Is The Most Pirated Game Of 2010

Redagavo RB89

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jau tituluotas call of duty kaip:

Call Of Duty: Black Ops Is The Most Pirated Game Of 2010

Dėl to, kad jis "most popular game of 2010", visi kaip išproteje turbūt vien tik pamatę pavadinima jau įsivaizduoja, kad bus šedevras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kaip sakant, neimu jokių credit'ų už tai ir frazė ne mano, bet BC2 žaidėjai šį best of the best žaidimą vadina:

"Call of Rainbow: Black Cocks "

:D

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kaip sakant, neimu jokių credit'ų už tai ir frazė ne mano, bet BC2 žaidėjai šį best of the best žaidimą vadina:

"Call of Rainbow: Black Cocks "

:D

Ne į temą

jo jo sitas tai ziaurus. seip tai atitinka
, nes visai nekabina manes tas black opsas. vienintelis ydomus tai gungame, na ir dar tas one in the chamber

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Prie ko tas "rainbow"? Del to kad Nuketown'e yra double-rainbow-all-the-way?

Man asmeniskai zaidimas patinka, bet zinoma yra dalykai kurie nervuoja.

Blogi serveriai, RC-XD, Second Chance ir t.t. bet pats gameplay smagus.

Redagavo mazhas08

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jau istorija tai su BC net nėr ko lygint BO istorija 100kart geresnė, misijos įtraukiančios įdomios ir pats laikotarpis unikalus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jau istorija tai su BC net nėr ko lygint BO istorija 100kart geresnė, misijos įtraukiančios įdomios ir pats laikotarpis unikalus :thumbsup4:

Ne į temą

ir tai sako žmogus kuris net negimė tokių laikotarpių :(

nelyginsiu šokolado (BO) su karamele (BC2), nes kiek žmonių tiek ir nuomonių. šiaip beprasmiška lyginti šiuos žaidimus, taip BO gal turi ilgesni storyline, bet jis man pasirodė labiau vaikiškas kur viskas vyksta pim-pau-boom. BC2 labiau pritaikytas prie online režimo ir jis man atrodo labiau subrendęs. aišku ir ten ir ten yra savo minusų, tarkim kaip BC2 keturi žmonės ištaškia visą džiunglių partizanų gaują ir tarp jų aišku atsiranda rusai (anksčiau buvo naciai, dabar rusai). BO irgi kai kur kvepia sunkiais narkotikais kai visą JAV armiją įsibrauna į Sovietų Sąjungos teritoriją ir ten dar diktuoja savo sąlygas.

Ir nepamirškite mano mieli skaitytojai, kad COD visada bus COD, o BC visada bus BC, čia du brendai ir kiekvienam pagal skonio reikalą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ir tai sako žmogus kuris net negimė tokių laikotarpių :thumbsup4:

nelyginsiu šokolado (BO) su karamele (BC2), nes kiek žmonių tiek ir nuomonių. šiaip beprasmiška lyginti šiuos žaidimus, taip BO gal turi ilgesni storyline, bet jis man pasirodė labiau vaikiškas kur viskas vyksta pim-pau-boom. BC2 labiau pritaikytas prie online režimo ir jis man atrodo labiau subrendęs. aišku ir ten ir ten yra savo minusų, tarkim kaip BC2 keturi žmonės ištaškia visą džiunglių partizanų gaują ir tarp jų aišku atsiranda rusai (anksčiau buvo naciai, dabar rusai). BO irgi kai kur kvepia sunkiais narkotikais kai visą JAV armiją įsibrauna į Sovietų Sąjungos teritoriją ir ten dar diktuoja savo sąlygas.

Ir nepamirškite mano mieli skaitytojai, kad COD visada bus COD, o BC visada bus BC, čia du brendai ir kiekvienam pagal skonio reikalą :(

BC2 misijos yra visiškai neatidirbtos, kažkokia paliava, viena misija pvž važinėt su keturačiu po 10min ir nk nepadaryt o kita misija tiesiog važiuoji džipe iš paskos vejasi belekiek visokių sunkvežimių t.t, visus išaudai per 3min ir misija baigta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Normalios tos BC2 misijos buvo, cia gal tik tau taip atrodo. Ir siaip is tikruju nereiketu lygint BO ir BC2. Ko nesitikejau tai tokios istorijos is BO, ok jei kalbesim apie MP tai kaip supratau is kitu pasisakymu, kad nelabai patiko visiem, bet SP tikrai geras buvo :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kaip tik tas CoD single player nesamone. Nei MW2, nei Black Ops nieko ispudingo. O online smagus, ir gadina ji tik patys zaidejai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.