Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

nu ant Hardened tai kai kurios misijos tokios kad norisi teksti pulteli i siena kur nors..krc b***s o ne zaidimas.b*** gali ir simta priesu turbut suskaiciuot vienoj vietoj kiek ju begs ir begs ir begs ir begs..kadangi bet kokia kulka i tave lekia ir tu mires,tai apie checkpointo pasiekima kalbos beveik nera.pvz misija kai raketa nugesni nuo vaizdo,ir po to reikia pabegt is tos bazes...nu ir nh...niekaip negaliu sugalvot paaiskinimo tokiai shh sistemai.ne rimtai nesugalvoju.matau 5 priesus,juos nuimu,bet kol dabegu iki kitos prieki easncios uzdangos jie jau speja pirma manes respawint ir jau lekia i savo tipo uzdangas vel,bet ir as begu nu nes juk visus isaudziau.kur tau spesi.jie spes pirmi. ne nu zodziu nera apsakyti ekstazes apimtiem jausmam tokiem kuriuos noretusi kurejam issakyt...kokio b**io jie galvojo kurdami toki mesla..jeigu as nebegsiu pirmyn ,tai jie vis eis ir eis ir eis.o jei begsiu tai mirsiu nes kas nors mes granata,dar 5 saus i mane.kitas begs tiesiai in my face,gal kamikadze nzn.atrodo ne japonai juk.rusai.blem jie juk nebega to your face.. ;)

as suprantu Hard tai maziau soviniu,gal trukumas ginku kad butu,na priesai tegu taikliau saudo,bet jeigu prabegt neina.ir visu issaudyt neina,reikia issaudzius kazkoki skaiciu,begti kad pesiek checkpoint, nu nzn man tokia durnyste..kaip jie taip pastoviai susivaro su tais sudetingumo lygiais. palyginus MW2 padorus zaidimas.ant sunkiausio lygio neveik viska galima pereit.o cia kas darosi. ;) MOH kaip pasaka pries miega,toks geras geras..o sitas kaip meslo kruva kuria vis nukasus vel daauga ir taip be sustojimo... o misijos istikro tokios geros pagal ideja,ir taip gerai viskas igyvendinta,bet kai kalba eina apie sudetingumo lygi,tai jau kazkas nerealaus. pries losdamas buni taip gerai nusiteikesmgalvoji jau kaip va losi ta ar aana misija ir bus cool..pasirodo ne velnio sugadina nuotaika, tie per snuki tiesiog teskinatys priesu begaliniai begimai.ten kur vien nusovei atbegs kitas,ta nusovei sekantis,ir vis itups ten pat,visi darys ta pati,taip pat.granata mesi jokio tolko.istaskysi 3,4 .tuoj atbegs kit iir uzims ju vietas,ziurek vel visi savo vietose,tau tai soviniai nebegaliniai siaip.

scalman ko tu nervuojiesi, imi ir susimazini sunkumo lygi ir zaidi sau patenkintas. Tikrai nevietoi ieskai isukio. ka tu trofejus renki ar dar ka??

man didesne problema kad zaidziant online perdaznai connection interupted pasirodo. Vienam mape minimum du kartus pasirodo, ir aisku tu iskarto mires. Va sitai tai uzknisa, o ir nieko padaryt negali. Ant mw2 sitas pasikartodavo bet tik netokiu daznumu o cia tai visai tragedija

Redagavo Chuck Norriss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

[/off]

scalman ko tu nervuojiesi, imi ir susimazini sunkumo lygi ir zaidi sau patenkintas. Tikrai nevietoi ieskai isukio. ka tu trofejus renki ar dar ka??

man didesne problema kad zaidziant online perdaznai connection interupted pasirodo. Vienam mape minimum du kartus pasirodo, ir aisku tu iskarto mires. Va sitai tai uzknisa, o ir nieko padaryt negali. Ant mw2 sitas pasikartodavo bet tik netokiu daznumu o cia tai visai tragedija

[off]tai as jau losiau ant lengvesnio,nors irgi yra vieteliu geru tokiu,bet aisku viskas siaip nieko.kazkaip na losiau kitus fps normaliai ant hard,nzn kodel cia tokia frustracija gaunasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tai as jau losiau ant lengvesnio,nors irgi yra vieteliu geru tokiu,bet aisku viskas siaip nieko.kazkaip na losiau kitus fps normaliai ant hard,nzn kodel cia tokia frustracija gaunasi.

scalman'ai misija vietname, kur bega daug ciurku ir tu turi su barreliais padegt ta lauka kad nebegtu jie?Jai ta vieta tai ji buvo sunkiausia vieta zaidziant ant veteran, bent man ;)

Redagavo mockus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip ir turetu buti hard lygis turetu buti isukis o netai kad isijungei ir perpiskinai viska is eiles, beto ir world at war lygiai tokspat buvo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip ir turetu buti hard lygis turetu buti isukis o netai kad isijungei ir perpiskinai viska is eiles, beto ir world at war lygiai tokspat buvo ;)

world at war zymiai sunkesnis ir vien tik del "granatu lietaus". Black Ops tokio dalyko nepastebejau. Veteran isties sunkus, taciau atidziai ir susikaupus kalant vieni juokai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman'ai misija vietname, kur bega daug ciurku ir tu turi su barreliais padegt ta lauka kad nebegtu jie?Jai ta vieta tai ji buvo sunkiausia vieta zaidziant ant veteran, bent man :)

Ne į temą

:) joo as net is rusu baikanuro negaliu issikrapstyt. tiesiog idomiau kai logiskai galima lost,o ne pagal schema kazkokia,kad va dabar beg,dabar slepkis,dabar paimi chekcpoint,palauki,sauni,lauki ir t.t....logikos tame jau nelieka.tik atkalt ir lost kaip is natu.

jo ten kur ta kalna uzimt tai isvis....geriausiai kad Woodsas stovi salia priesu ir nieko nedaro,kol as nepribegsiu, woodso net nepamatys.kai pribegsiu jie saus i mane aisku ,nes woodsas nemirtingas.kazkokie samokslai priesininku su woodsu pries mane..nu nzn.... :) idomu kurejai numirtu jei neidetu visur to respawno,as suprantu respawna ten 8bit zaidimu laikais,viskas ok. dabar juk losiam realistiskus karo imitatorius. COD4 isvis myliu, MW2 buvo cool kol nepameginau hard palost irgi. bet velgi kaip kuri misija,kitos eina kaip per sviesta. seals are fcking crazy ..vis del to buvo geriausias.kodel negali buti kaip MOH.idomu kas butu jei ten taip kalnuose priesai respawnintu be sustojimo?...tai dabar atimk is COD respawna ,turbut zaidimas sutrumpetu per puse, cia ir iskyla visos tiesos apie campaign ..zombiai matot turi turet net atskira rezima.`

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man world at war pasirode lengvas aiku buvo vietu kuriose norejosi viska mesti , bet siaip ne taip pabaigiau visa o kaip sus šitu dar neisbandziau bet tikiuosi bus panasus sunkumo lygis i cod5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zombių antras mapas "Five" išvis kažkoks mindfuck'as. Lošėm, lošėm ir taip aprimo viskas. Jau buvom nusiteikę šuniukams, kurių tam mape nebuvom matę dar, bet atbėgo kažkoks daktaras einšteinas ir kažką su mumis padarė, kad mes atsiskyrėm vienas nuo kito. Dar priedo praganė visus mūsų taškus ir antrą ginklą. :) Einu į youtube aiškintis kokia čia esmė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo ten kur laukuose misija vietname tai kazkas nerealaus. Iskapoji visus, jau galvoju reik i prieki judet, bet vel pribega priesu ir atgal begi, nes ner kur normaliai pasislept.

Beje, online vis daugiau pastebejau tokiu kur su marathon, lightweight ir ballistic knife laksto. b*, ikyrus zmones...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar u*****, kai pradeda veistis sniperiai. Uzsityharina ir fraginas laimingi. jei pamatai per killcam is kur, tai nubegus jis jau buna pasiruoses su claymor arba jau stebi su kokiu pistoletu. Bet seip fainai palosti, nesistengiu ten but geriausias, nes man tik geras laiko praleidimas su gerom emocijom (jei dar su lietuviais losiu, tai isvis zeba).

P.S kas kurios level'io esat? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man world at war pasirode lengvas aiku buvo vietu kuriose norejosi viska mesti , bet siaip ne taip pabaigiau visa o kaip sus šitu dar neisbandziau bet tikiuosi bus panasus sunkumo lygis i cod5

Ne į temą

cod 5... LENGVAS?!?!? as ant jo pusmeciui laiko ant veterano uzsikru....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cod 5... LENGVAS?!?!? as ant jo pusmeciui laiko ant veterano uzsikru....
Tai ant medium speju kala ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar u*****, kai pradeda veistis sniperiai. Uzsityharina ir fraginas laimingi. jei pamatai per killcam is kur, tai nubegus jis jau buna pasiruoses su claymor arba jau stebi su kokiu pistoletu. Bet seip fainai palosti, nesistengiu ten but geriausias, nes man tik geras laiko praleidimas su gerom emocijom (jei dar su lietuviais losiu, tai isvis zeba).

P.S kas kurios level'io esat? :thumbsup4:

Siaip as pats megstu su sniperiu pasaudyt, ir mane siektiek sunervino kai suzinojau kad nori visiskai panaikint quickscope. Ziauriau smagu buvo MW2 su draugais pasidaryt health ant miniscule (uztenka vieno suvio nuzutyt) ir zaist su intervention ir throwing knife. Nors is dalies irgi gerai. Dabar bent jau nera tokiu kur zaidzia komandinius zaidimus ir visa matcha bando per map'a quickscopint arba 360 noscope. Visa komanda zemyn su savim nusitempia. Galetu kurejai padaryt kad eitu quickscopint, bet panaikintu koki auto aim ant sniperiu ar kazka panasaus. Zodziu kad tikrai butu sunku ir darytu tai tik tie kas tikrai moka.

O tie kurie tupi vienam pastate visa matcha su claymore tai ipac nervuoja. Tuo labiau kad claymore sprogsta iskart, ne taip kaip MW2, kur isgirsti "click" ir pasoki ir viskas.

-----------------------

Level 20 nuo penktadienio vakaro. Gaila kad kai zaidi "wager match" neduoda XP, o tik CoD points jeigu islieki "in the money".

Beje, kokias 'klases' naudojat?

Mano:

FAMAS w/ Red dot sight

Makarov Dual wield

Semtex

Concussion x2

Camera Spike (dar neteko isbandyt, tik nusipirkau. Motion Sensor ir claymore atrodo geriausiai.)

Hardline

Sleight of Hand

Ghost/Ninja

Spy Plane

Care Package

Tas chopperis kur 7 killstreak, nepamenu kaip vadinasi.

-------------

Edit:

Paziurekit, kazkas prigavo booster'i. Taip zvengiau... Kiek pamenu buvo mineta kad cheaterius/boosterius banins. :D

Redagavo mazhas08

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paziurekit, kazkas prigavo booster'i. Taip zvengiau... Kiek pamenu buvo mineta kad cheaterius/boosterius banins. :thumbsup4:

Nelabai matau, už ką čia baninti reiktų. Na dėl ko susierzinti.. gal. Bet baninti - no idea.

Gi nieks nedraudžia žaisti iš dviejų ar trijų konsolių vienu metu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.