Rekomenduojami pranešimai

Laukiam laukiam :)

Sorry bet kam išviso rašyti tokį komentarą? (Peace)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Apsimelavo. Idomiausia, ar jie tikrai padarys dedikuotus servus ar ir vel apsimeluos? :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau ant tiek šūdo gabalas, kad žiauru. Negi nebeįmanoma sukurt kažko kitko, ir nekopijuot tai, ką IW sukūrė ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jiems fantazijos turbūt trūksta ,sukurti kažką unikalaus. Ir va ,jau kas met išeina po 1 CoD ,taip pačiai kaip ir NFS žaidimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad kuriami tokie mp vaikam, kurie nori, kad kuo greiciau kill'a padaryt :D) RC masinele??? WTF, gal dar salia prie komplekto imes zuikuti, kur nugaroj prisukus sraigta jis soks ir tada sprogs? Nusivyliau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pamatem MOH beta,pamatem sito MP rezima, ir kuom tai skiriasi nuo visa dar losiamo MW2 ar BC2. grynai tas pats.ginklai.lygiai.na single campaign bus galima sulost aisku.bet tikrai neverti zaidimai kad juos nusipirkti manau,bus kitu zaidimu ka pirkti.dabar ir eis COD kas metai.o ka pinigu masina vaziuoja.kodel gi nekurt.jus tik pirkit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu senu COD zaides (ant PC), o isnaujesniu , tai prazaidziau abi MW SP (ant PC) , MP (piratinuose servose) isvis net netrauke nes man labiau primena Counter Strike :P, COD WOW zaidziau SP bet labai lagino man ta zaidima ant PC , nors pradzia visai nebloga buvo , bet va CPU buvo persilpnas, nzn gal ir patiks man isai , bet man labiau turbut tik SP trauktu negu MP

Nes MP man BF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Call of Duty: Black Ops | Multiplayer Teaser Pop-Block

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man lygiai tas pats call of duty. nemaciau kazko ispudingo tam teseri, kad sukeltu nora pirkti. man COD 4 buvo labiau subalansuotas multiplayer nei mw2, o kaip bus su black ops tai matysim, galbut pranoks jis abu, su laiku pamatysim ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.