xmouserx

x360 temperatures

Rekomenduojami pranešimai

neradau tokios temos tai butu idomu suzinot kaip yra pas jus ;)

tai vat klausimas butu kokios pas jus temperaturos...? (jaigu kas galit ismatuokit :P o tie kas su jtag paziurekit tiesiog :P )

pas mane idle: cpu:~49c gpu ~48c edram~ 60c case ~27c (cia su 80mm fan'u virs gpu ir stockiniais fan'ais nupachintais ant 70..)

dar ruosiusi ileist antra 80mm fan virs gpu tada bus kaiptik manau :P beja pas mane falkonas ;)

beja kiek pastebejau tai pazaidus kad ir apie 2h temp nesikeicia...(tikrinu su xexmenu(greiciausias budas))

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kalbant apie temperaturas... gal zinot ar efektyvus sitas dalykas? klausiu, nes daug kur skaiciau neigiamu atsiliepimu apie tuos papildomus ventiliatorius, tik ten kalba ejo apie "samadielkas", o cia kiek suprantu normalus (legalus) x360 priedas. jei jis tikrai bent kiek gelbeja visai toki isigyciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai efektyvus tik kazin ar labai... kazkada turejau ta kur is galo dedasi tai daugiau uzia negu padeda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neradau tokios temos tai butu idomu suzinot kaip yra pas jus :huh:

tai vat klausimas butu kokios pas jus temperaturos...? (jaigu kas galit ismatuokit :) o tie kas su jtag paziurekit tiesiog :) )

pas mane idle: cpu:~49c gpu ~48c edram~ 60c case ~27c (cia su 80mm fan'u virs gpu ir stockiniais fan'ais nupachintais ant 70..)

dar ruosiusi ileist antra 80mm fan virs gpu tada bus kaiptik manau :) beja pas mane falkonas :)

beja kiek pastebejau tai pazaidus kad ir apie 2h temp nesikeicia...(tikrinu su xexmenu(greiciausias budas))

cia tas xexmenu tai dashboardas kazkoks kitoks? be jtag eina temp paziuret? Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tik idomus ir man buvo sios temos klausimas. Mano xbox'o temperaturos pažaidus 4h. O ir nepažaidus panašiai būna (5s laispniai mažiau kažkur).

(Falcon) CPU: 45,5 // GPU: 52 // EDRAM: 53 // MB: 33,1

Redagavo Fr33k

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.