prankster

Battlefield: Play4Free

Rekomenduojami pranešimai

Išbandžiau ir aš šį žaidimą. Žaidžiu jau nuo ketvirtadienio. Kolkas yra tik 2 žemėlapiai (šeštadienį antras atsirado), todėl žaisti šiek tiek nuobodoka, tačiau vistiek mane užkabino. Taip pat mane nuvylė, kad žaidimas, nors ir BETA stadijoje, tačiau velniškai "bugovas". Daugeliui pažįstamų jis išvis nepasileidžia, o kai aš jį įsijungiu, tai nerodo pelės cursor'iaus, t.y. rodyklytės, todėl netik pirkti ginklus, keisti juos, keisti žaidėjus, nustatymus yra sunku, tačiau užtrunku kelias minutes kol paleidžiu žaidimą ir pagaliau išbėgu į mūšio lauką. O mūšio lauke ko nors įspūdingo irgi nesitikėkite. Grafika pasenusi, šiek tiek geresnė nei BF2, tačiau akių nebado. Ginklų taip pat nėra labai daug, bet tiems kas nėra tokie, kuriems svarbu įvairovė tai neužklius. Žaidimo sistema tokia kaip daugelio šiuolaikinių MP šaudyklių, t.y. šaudom, gaudom, keliam lygi, perkam ginklus, įvairius dalykėlius ir pan. O ginklus mes pirksime ne už tikrus pinigus, kaip kai kurie skeptikai bambėjo, o už žaidime gautus kreditus. Taip pat galime tobulinti aprangą (šalmai, diržai, liemenės), pirkti "boosterius" (leidžia surinkti 2 kartus daugiau kreditų arba patirties taškų). Šiaip, žaidimas kaip f2p yra tikrai neblogas, laukiu pilnos versijos su daugiau ginklų, žemėlapių, ištaisytais bugais :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu ką, jei ankščiau ir paleisdavau šiaip ne taip šitą grajų, tai dabar, po update'o, išvis ragas. O jau kablį tau neblogą buvau pagavęs :) Dabar tegaliu tik į juodą ekraną žiūrėt. Tai paradoksas toks gavosi, kad po atnaujinimo, kurie, kaip žinia, žaidimą geresnį turėtų padaryt, žaidimas išvis nepasileidžia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad matyt pele turi but per meniu window screen, nes jei fullscreen nera peles. O, kad ginklu ir aprangos pirkimas uz zaidimo creditus dar gali pasikeist. Kaip ant Battlefield Heroes buvo ant betos irgi uz creditus is zaidimo, o kai isleido full ikiso ir uz pinigus perkamus daiktus (pvz: Uz zaidimo creditus ginkla gali nusipirkt max menesiui, o jei moki tikrais tai visam laikui). Taip, kad gali but jog ta pati padarys ir su Play4Free.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo , pakolkas dar ner kur tu pinigu leist , BETA , jei zaidimas nepatiks jis uzsidarys , o pinigai nuplauks..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkodėl apie šitą žaidimą buvau pamiršęs ir kaip tyčia šiandien atsibudęs užsimaniau jį sužaisti, bet nežinojau ar jis veikia dar bet pasirodė, kad nuo 2015 jis jau uždarytas, kaip ir "NFS: world".... Ot gaila kažkaip atsibudau nelaiku.... :D Gal ir žinojau apie tus uždaryma tik pamiršau... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.