Shotgun

Rock Band + Guitar Hero

Rekomenduojami pranešimai

Man Green Day ne prie širdies, todėl ir neįsirašau šios dalies. Labiausiai patiko GH6 dėl gero karjeros modo. Patiko, kad keli kiekvieną žmogeliuką, o nekūri kažkokio savo ar groji už visą grupę.

Turiu GH5 gitarą ir norėčiau sužinoti vieną dalyką. GH:WT ir GH5 gitaros iš esmės yra vienodos, bet mano pusbrolis turi GH:WT ir pas jį gitaros tas Start Power sensorius (kur reikia paklti gitara) nėra toks jautrus, kaip pas mane, nes aš savo gitarą vos vos pakėlus į viršų įisijungia tas Start Power. Taigi ar čia pas mane viena ji tokia jautri ar ir kitiems yra tas pats? Gitarą pirkau naują iš GAME.co.uk parduotuvės Airijoje.

As ir turiu GH:WT gitara ir pas maen ji gan jautrus :) O istikro ir gerai, nes nereik ten musikuot i pamest natu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

re-download.

As is avo Jtag keliu is pc i X'o hdd. Tai aki dlc 45gb, tai tikslaii suzinot kas ten susicoruptino ir butent ta perkelt nlb gaunasi.. O visus 45gb vis kilnot ir kilnot nesamone.. Taip ir profili buvau susiknises..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai visi DLC corruptinasi ? Aš kai lošdavau per hakintą profilį, man irgi corruptindavosi, bet perkėlus susitvarkydavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai visi DLC corruptinasi ? Aš kai lošdavau per hakintą profilį, man irgi corruptindavosi, bet perkėlus susitvarkydavo.

Nu ne visi. Bet nuejus i memory-->HDD susirandi soruptintas dainas, istrini , ieini i zaidima ir ten vistiek DLC corupted. Padeda tik perkelus DLC VISUS, tada pradeda matyt contenta arba nebeuzstringa ties kazkuria daina. Bet zinai koks malonumas kilnot ~45GB kelis kart i savaite kilnot...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino ar yra uzmate kur butu galima isigyti skin'u Les Paul ir GH:WT gitaroms LIETUVOJE? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai nusivyliau rock band 2, o rock band 3 demo isvis lievekas. per istorija, ta pacia daina grojau kokia 3-4 kartus, ir dar net europos nedaejau. Su bassine zaist, tai tas pats kaip su paprasta, jokio skirtumo. kai ant WoR tai tuscios natos yra. Dainos prastos, palyginus su WoR tai labai prastos... O grafiskai tai labai atsilikes... 5/10 mano manymu. WoR kokia 8/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino ar yra uzmate kur butu galima isigyti skin'u Les Paul ir GH:WT gitaroms LIETUVOJE? :book:

Abejoju ar parduoda. Paprasciausiai tai butu tiesiog per ebay.co.uk isigyt tokius dalykus :book:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jau Linkin Park DLC Track pack ant Warriors of rock tai meslinas tiesiog... Uztat A7x pack'as tai nerealus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A7x packas ant gh wor? you gotta be kidding me.

na taip, pats turiu, seip kiek supratau ten gh5 skirtas, bet veikia ant wor

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.