Shotgun

Rock Band + Guitar Hero

Rekomenduojami pranešimai

Kadangi temos apie GH ir RB senai numirusios, o beto ir forumas siek tiek keitesi, manau vertetu turet tokia sujungta temele, nes GH ir RB daliu yra gan nemazai ir apie jas diskutuot butu per daug nepatogu kuriant desimtis temu :blink: Gal yra zmoniu siame forume, kurie megsta pasiaust su gitara ar bugnais GH ar RB? Mane domintu kokia gitara i bugnus labiausiai apsimoketu pirkti? Gal kas jau ir isbande naujaja GH: Warriors of Rock gitara?

Mano manymu dizainas visai toks neblogas :) Check this out :)

Nuotrauka

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dizainas manau geriausias kaip is visu gitaru :blink: bet zaidimas sake ne toks stulbinantis kaip praejusios dalys.. As tai turiu guitar hero 5 gitara , gana neblogai atrodanti , ir labai gerai kad ateina su lipdukais , gali labai graziai ja apdailinti jais :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is zaidimu tai manau Rock band 1+2 ir GH5 geriausias varaintas :rofl: Ant abieju daug DLC (Rock band 1-2 neseniai parsisiunciau ~50gb vien DLC! (ruosiuosi jau is anksto ;))) Betog al teko su bugnais kam grot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu ant xbox360 GH:WT originala su gitara :rofl: Siaip smagus zaidimas, bet ten ant kokio expert 100% surinkt butu ziauriai sunku ;) Ten tik guitarherophenom gali tokius dalykus daryt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal turit patarimu is kur geriau sisutis gitara ir bugnus be e-bay? Gal kazkur uzmatet nuolaidas ar zinot kur visa laika pries sventes buna nuolaidos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, o kaip Guitar Hero 2 X-plorer gitara? Nebloga? Nes uz 100lt maciau, sugunde.

Paprasta gitara kaip ir visos ;) siaip buna pirkt po 100 gh3 gitaras, netgi tokiom kainom ir world tour yra, tai tokia manau butu galima uz 70-90 gaut. Pats turiu world tour, tai niekuo nesiskundziu, viskas liuks ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš lošiu visus gh,rb. GH warriors of rock dabar vapšė for the win. Palyginus su RB3, tai gh6 deda į vietą jį. Turiu portable drumssus rb2, ir gitarą gh3. Teko patampyt ir gh:wt gitarą, tai įspudžio nepadarė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu GH:WT dvi gitaras, bugnus, mikrafa. Viskas veikia nepriekaistingai, tik kas su ritmu nedraugaujat tai pyksites su bugnais. Kolkas niekaip neisejo sugroti Motorheadu overkill gabalo ;) ant easy...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kadangi pats bugnininkas tai ir mėgsu šiuos žaidimus, pagrindas ką žaidžiu tai GH: Metallica, turiu GH:WT gitara ir esu prisijunges savo elektrinius bugnus prie GH:WT bugnų modulio, tai viską susiderinus ir žaidžiant expert + rėžimu (kai natos atitinka kažkur 90-100% tikrų natų) gaunasi nebloga coveriu mokykla, ir šiaip studija dažnai panaudoju, tai man tiek žaidimas, tiek pagalbininkas tobulėjant grojime

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kadangi pats bugnininkas tai ir mėgsu šiuos žaidimus, pagrindas ką žaidžiu tai GH: Metallica, turiu GH:WT gitara ir esu prisijunges savo elektrinius bugnus prie GH:WT bugnų modulio, tai viską susiderinus ir žaidžiant expert + rėžimu (kai natos atitinka kažkur 90-100% tikrų natų) gaunasi nebloga coveriu mokykla, ir šiaip studija dažnai panaudoju, tai man tiek žaidimas, tiek pagalbininkas tobulėjant grojime

As su X-plorer gitara losiu Guitar Hero 3 ;) Tai vos ant Hard pereinu :) Bandziau visas demo kokios buvo. Tai sunkiausi buvo Metallica ir Van Halen. Labiausiai patiko Warriors of Rock ir 5 dalis... Seip tai ydomu, bet praktikos reikia nemazai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DLC prisiunciau, tai manau pats laikas ir instrumentu isigyt :D geriau rock band ar guitar hero WT komplektas? Kiek ziurejau GH:WT gitara palaiko visus visus zaidimus, o RB nevisus. Su bugnais lyg ir tas pats del palaikymo, bet GH:WT bugnai turi 2 lekstes ir 3 bugnus, o RB 4 bugnus. Kas sioj situacijoj butu geriausiai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DLC prisiunciau, tai manau pats laikas ir instrumentu isigyt :D geriau rock band ar guitar hero WT komplektas? Kiek ziurejau GH:WT gitara palaiko visus visus zaidimus, o RB nevisus. Su bugnais lyg ir tas pats del palaikymo, bet GH:WT bugnai turi 2 lekstes ir 3 bugnus, o RB 4 bugnus. Kas sioj situacijoj butu geriausiai?

KAd tos gitaros visos vienodos, tuo paciu principu, tik isore skiriasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

KAd tos gitaros visos vienodos, tuo paciu principu, tik isore skiriasi.

Nu nevisai :D Reik atsizvelkt dar kas ka palaiko :D va listas: http://www.rockband.com/compatibility

O siaip daugiausiai mane domina bugnai. kiek praziurejau youtube review, tai labiausiai visi rekomenduoja Rock band drums. dabar man iskilo klausimas: Kadangi GH bugnu yra 5 padeliai, o RB 4, tai zaidziant Guitar hero su RB bugnais bus tik 4 natu juostos?

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.