Venox2008

[Wii mini Review] Deadly Creatures

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Šiuo momentu klausau psy-trance'ą ir vat sugalvojau parašyti dar vieną mini apžvalgėlę apie dar vieną mažai žinomą žaidimą, kurį galbūt vertėtų kai kuriems iš jūsų pamėginti. Žaidimai tikrai nėra kiekvienam, jis labiau skirtas netradiciniams žaidėjams arba tiems, kuriems atsibodo įvairūs "pykšt - pokšt ir "Vrum vrum" :) ..na gerai gryškime prie esmės.

Valdysime du (kaip čia pasakyti) "herojus" skorpioną bei tarantulą. Iš pradžių pagalvosite, kaip čia dabar, ne žmogų kokį, ne ateivį, ne monstrą ar amerikietį su šautuvu, kuris turi kaip visada išgelbėti pasaulį? :) Jo, aš irgi kažkaip žiūrėjau į tai skeptiškai, kažkaip keistai, bet paskui pamačiau treilerį, kuris pakeitė mano nuomonę, apie žaidimą. Jis net turi savotišką istoriją, bet ta istorija nėra vien apie juos, na nenoriu gadinti malonumo žaidžiant.

Grafika: Ji visai nebloga, ypač galvoje įstrigo kai nevaldai savo herojaus ir tai jam tvinkčioja kokia koja, tai tiesiog net gali pagalvoti kad tikras :) Aplamai žaidimas turi gerą atmosferą, viskas atrodo tau tokie dideli - daiktai ir įvairūs vabalai.

Žaidžiamumas: tikrai geras, bet ne tobulas. Teks ir vaikčioti, ir karstytis, teks pabuvoti dažnai aukštyn galva, kartais net bus momentų kai nesuvoksite kuria puse ar kokia siena einate, lipate - žodžiu, geras experience'as :) Šiaip tarkime vaikščiosite su skorpionu ir bus vietų kur negalėsite praeiti, tai kitame lygyje kai eisite su voru, gali būti, kad eisite pro ten. Bus priešų - žiurkės, vabalai ir t.t ,bus ir bosų, nenoriu pasakoti.

Valdymas: neblogas, aš asmeniškai su juo problemų neturėjau. Žaidimas turi nemažai paruošęs judesių vienam ir kitam personažui. Jei netyčia pamiršite kaip daryti vieną ar kitą "Prijomą" galima pasižiūrėti pauzės meniu.

Paskutinis žodis: patariu pamėginti tiems, kas mėgsta rimtus žaidimus, nes jis tikrai nėra skirtas bet kam. Patariu žaisti ant normalaus garso, nes žaidime kaip jau sakiau puiki atmosfera, gamta, bei geri garsai...bei puikūs "finishing moves" :)

Mano vertinimas:

Grafika: 8/10

Žaidžiamumas: 8,2/10

Valdymas: 8/10

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.