Venox2008

Ar imanoma padaryti Psx multi boot disc ir zhaisti ant PS2?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, tai va noriu paklausti ar imanoma butu pagaminti PSX multi game diska ir zhaisti ant PS2? nes mano ps2 neskaito paprastu CD, tik DVD diskus. ir shiaip geriau kai daugiau geimu telpa i viena kompakta... jei zhinot kaip, pasidalinkit informacija :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, tai va noriu paklausti ar imanoma butu pagaminti PSX multi game diska ir zhaisti ant PS2? nes mano ps2 neskaito paprastu CD, tik DVD diskus. ir shiaip geriau kai daugiau geimu telpa i viena kompakta... jei zhinot kaip, pasidalinkit informacija :thumbup:

vienas zaidimas vienas cd ar dvd o ten kaip seniau budavo rusiskos psx kopijos po kelis zaidimus tai taip nepadarysi nors paieskot info gali bet cia nemanau kad ka rasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

varganus kelius numyniau tuo klausimu dar seniai. deja - nieko neiseis. nera jokiu veikianciu budu PSX suversti i DVD. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, tai va noriu paklausti ar imanoma butu pagaminti PSX multi game diska ir zhaisti ant PS2? nes mano ps2 neskaito paprastu CD, tik DVD diskus. ir shiaip geriau kai daugiau geimu telpa i viena kompakta... jei zhinot kaip, pasidalinkit informacija :thumbup:

ps2 neskaito cd,tai lazeri pareguliuot biski ir skaitys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad manp naujas beveik :) matrix infinity 1.99 lygtais slim.. nzn gal blogai ikeptas buvo, bet ant senesnio sonio taip pat kepdavau todel nemanau kad taip galejo atsitikti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad manp naujas beveik :) matrix infinity 1.99 lygtais slim.. nzn gal blogai ikeptas buvo, bet ant senesnio sonio taip pat kepdavau todel nemanau kad taip galejo atsitikti

ir tau ka neima psx disku? ar tik viena turi,tai isirasyk per nauja

beje PS2 neima psx zaidimu kol chipo neisjungi jei nezinojai.isjungi chipa ,perjungi ps2 per nauja,tada ima psx zaidima. nori lost ps2 keptus,vel ijungi chipa ir losi. siaip su ijungimo knopke palaikius 3 sekundes turetu isjungt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o paskui kai padarai restarta kita karta chipas vel isijungia, ar ne? :) beje del to bajerio su ishjungimu chipo ar jis tinka ir piratiniams PSX geimams?

Redagavo Venox2008

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o paskui kai padarai restarta kita karta chipas vel isijungia, ar ne? :blink: beje del to bajerio su ishjungimu chipo ar jis tinka ir piratiniams PSX geimams?

taip tinka ir piratiniam. chipas ijungtam rezime ima ps2 zaidimus, isjungtam ima psx zaidimus ir dvd filmus.aisku jei zaidimas normaliai irasytas,nesubraizytas ten ir pan. na su pasedusiu lazeriu gali tekt megink paleist is keliu kartu,bet jei tavo apynaujis tai turetu imt puikiausiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip tinka ir piratiniam. chipas ijungtam rezime ima ps2 zaidimus, isjungtam ima psx zaidimus ir dvd filmus.aisku jei zaidimas normaliai irasytas,nesubraizytas ten ir pan. na su pasedusiu lazeriu gali tekt megink paleist is keliu kartu,bet jei tavo apynaujis tai turetu imt puikiausiai.

man neima tu rusisku psx graju necipuotas ps2 :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir neima turbut kad nechipuotas :rofl:

ne delto.,gal jau nebe naujas lazeris,buna kad psx ima daug sunkiau is tikro, as su jau gerokai panaudotu ps2 ,bet jis dar imdavo ps2 geimus, tai psx paleisdavau kartais tik is 5,8 karto zaidima.aisku lazeri tada gali dar biski pasviezint ant CD skaitymo,bus geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne delto.,gal jau nebe naujas lazeris,buna kad psx ima daug sunkiau is tikro, as su jau gerokai panaudotu ps2 ,bet jis dar imdavo ps2 geimus, tai psx paleisdavau kartais tik is 5,8 karto zaidima.aisku lazeri tada gali dar biski pasviezint ant CD skaitymo,bus geriau.

necipuotas pas mane ;) bet pats parase kad isjungt cipa reik o pas mane jo nera tai kaip ir off fazei ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

necipuotas pas mane :) bet pats parase kad isjungt cipa reik o pas mane jo nera tai kaip ir off fazei :)

tai nera pas tave taip,bet sakau jei lazeris apsilpes ,tai gali sunkiai imt psx disku ,dar jei visokius ten keptus.pamegink is daug kartu gal pasileis,as tai meciau ta reikala ant ps2 lost psx zaidimus butnt del to.vargo daug kol paleidi,aisku su silpnu lazeriu,nieko nesakau. turetu paleist siaip jei viskas norm.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.