berniukas007

Bėda idėjus nauja vaizdo plokšte

Rekomenduojami pranešimai

Taigi problema tame kad idejau nauja vaizdo plokste isirase draiveriai persikrove pc ir td besikraunat pats issijunge ir darbar jis bet kada issijungineja problema tokia kaip cia http://www.tomshardware.co.uk/forum/258708...-shuts-randomly mano pagrindine plokste MSI P965P nauja vaizdo plokste Nvidia geforce 8500 GT 512mb pas mane 1gb ramu kompui pradejus issijunginet idejau sena vaizdo plokste bet visitek issijungineja idejau vel nauja artrodo apsiramino bet lagina visas pc nezinau ka daryt ? Naudoju windows 7 operacine sistema

Redagavo berniukas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi problema tame kad idejau nauja vaizdo plokste isirase draiveriai persikrove pc ir td besikraunat pats issijunge ir darbar jis bet kada issijungineja problema tokia kaip cia http://www.tomshardware.co.uk/forum/258708...-shuts-randomly mano pagrindine plokste MSI P965P nauja vaizdo plokste Nvidia geforce 8500 GT 512mb pas mane 1gb ramu kompui pradejus issijunginet idejau sena vaizdo plokste bet visitek issijungineja idejau vel nauja artrodo apsiramino bet lagina visas pc nezinau ka daryt ? Naudoju windows 7 operacine sistema

greiciasiai problema kad naujesne videske jungiasi papildoma maitinima i save taip? na ir aisku reikalauja daugiau tada is kompo maiteko. ziurek koks kompo maitekas,jei koks senesnis,tai tiesiog neuztenka vaizduskej pavezt.

nors siaip 8500GT tai tokia sena jau kad nzn. tu cia ja vadini nauja.gal senu draiveriu neizmetei ar ka.istrink visus vaizdo dariaveius absoliuciai ir tada per nauja irasyk butent nvidia naujausius.per krauk kompa ir pazek.

siaip nors ir pagal aprasyma gali uztekt ,vistiek jei turejaui anskciau silpnesne video ,gal maitekas kokiu 350w ir neuztenka viskam apmaitint. todel ir restartina kai tik apkrauna videske.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ja nauja pavadinau tik todel kad ten paciam kompe dar senesne :DDD nu o maitinimo blokas tikrai 350 ir as katik ji suvariau ten ant jo buvo toks jungikliukas raudonas kur parasyta 230 galvoju perjungiu paziuresiu kas bus tik pokst ir dumelis isruko bet pc buvo isjunktas tai gal tik blokui amen...

o i vaizduske papildomai niekas nesijungia

o draiverius patys windos 7 atsisiuncia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ja nauja pavadinau tik todel kad ten paciam kompe dar senesne :DDD nu o maitinimo blokas tikrai 350 ir as katik ji suvariau ten ant jo buvo toks jungikliukas raudonas kur parasyta 230 galvoju perjungiu paziuresiu kas bus tik pokst ir dumelis isruko bet pc buvo isjunktas tai gal tik blokui amen...

o i vaizduske papildomai niekas nesijungia

o draiverius patys windos 7 atsisiuncia

bus proga isigyt nauja maiteka dabar,imk bent jau 500w bus normal. ir nekisk nagu kur nezinai.krc. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir isvis galejai is pradziu maiteka pasikeist i bent jau 500w ir nusuipikrt normalia vaizduxa, o ne metit pinigus ant...ahem...visokio mėšlo :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas dykai siais laikais ? š**** :rofl: Tai suda ir gavai :)

Maitblokis (PSU) aprupina tavo kompo komponentus elektra, kuo daugiau praso elektros tavo visos kompo dalys, tuo daugiau vatu reikia. Jei pas tave praso daugiau, negu gali duot maitblokis (tarkim reikia 450w o pas tave 300w maitblokis) tada nebeuztenka elektros kitiem komponentam ir kompas pradeda persikrovinet. Bent mano supratimu taip yra :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagooglinus ir siaip kiek esu girdejas is zmoniu, tai 7600gt yra geriau nei 8500gt, bent jau žaidimuose :offtopic: Nu bet čia tavo pc, tau ir spręst ką su juo veikt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui uz imformacija :offtopic: nu pas mane buvo geforce 7600 GT 256mb tai sakyciau ta 8500 bsk geriau nej buvo :)

matai pirmas skaicius nvidia eina klase,antras rodo galima sakyt apsukas. krc kuo antras didesnis tuo geriau siaip.todel 7600 tikrai nera silpnesne uz 8500 ,aisku dar niuansai de lramo biski,ber nedaug ramu kiekis rems tau tik rezoliucija pakelus,ko tu ir taip negalesi daryt ,nes nera geros vaizduske ne abi.gali laisvai naudot vel savo. va jei keistum i kokia 8800GT ,tada jo galima keist.

zinai yra tokie dalykai kai i google ivedi tiesiog video korta ir parasai test arba review.ir gausi linku su pilnais testais ir palyginimais su kitom video,matysi kas geriau uz ka ir kur.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui o seip gal kasnors numanot kodel man pradejo lagint pc kai idejau ta kita vaizduske ?

seip zadejau pirkt dar kokiu 2gb ramu bet pirma teks maitinimo bloka nusipirkt :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.