Shliuzas

Dark Souls (Project Dark)

Rekomenduojami pranešimai

Jei kalbi apie black knight , tai nebutina tiesiogiai su juo kovoti , gali pasilipti kurnors auksciau ir apmetyti ji firebomb ar strelem , taktiku yra ivairiu , tik nepulti stacia galva jei neina prieso iveikti keliais smugiais. Beje skydas siame zaidime tikrai butinas , jei renkates artima kova.

Realu , turint nebloga skyda ir bent 15 stamina. Jis labai letas ir backstab'ai turetu anksciau ar veliau ji paguldyti, beje nebloga zieda jis ismeta.

o kur jus savo daiktus parduodat?,kruva turiu,net gi tenka ismesti,nes per letas tada bunu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kur jus savo daiktus parduodat?,kruva turiu,net gi tenka ismesti,nes per letas tada bunu.

daiktų Demon Souls geime išvis negalėjai parduot tik išmest, o čia daiktus galėsi vėliau parduot kai atsiras Firelink Shrine toks linksmas veikėjas, jis už sielas valgys ginklus. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daiktų Demon Souls geime išvis negalėjai parduot tik išmest, o čia daiktus galėsi vėliau parduot kai atsiras Firelink Shrine toks linksmas veikėjas, jis už sielas valgys ginklus. :)

o kada veliau?,nes jau teko dauk ismest,ir dingo,galvojau nedings,bet dingo,nes per letas jis buvo pas mane,beje saudziau i drakono uodega,girdejau kad kazka duoti turi,ir dave karda,tai su tuo kardu visai slow pasidare

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip jus susitvarkot su tais undeadais kur su rimtesniais sarvais, skydu ir ietim patruliuoja ? as jiem darau 1 arba 2 dmg, o jie mane one hitina...

veiksmas undead burge, kur paleidzia perejus tutoriala.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip jus susitvarkot su tais undeadais kur su rimtesniais sarvais, skydu ir ietim patruliuoja ? as jiem darau 1 arba 2 dmg, o jie mane one hitina...

cia reikia taktika moketi,kai musa atsokti greitai,ir kirsti tada kol neuzsidengia,zinau sunku,bet prasibrausi,.

Beje gal kas zino kad to reikia i zmogu atvirtineti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Smugiuoji ir kai jis kontraatakuoja kerti ja, arba spiri is kojos , kad ismustu is gynybines pozos , o tada dabaigi ji.

cia reikia taktika moketi,kai musa atsokti greitai,ir kirsti tada kol neuzsidengia,zinau sunku,bet prasibrausi,.

Beje gal kas zino kad to reikia i zmogu atvirtineti?

Gauni humanity, prie lauzo darai 'Reverse Holowication' . Humanity galima rasti , gauti kaip item drop'a , uzmusus zaideja , kuris invad'ino tavo pasauli, arba jei padedi kitiems zaidejams nugaleti lygio bosa. Kiek turi humanity raso virsuje desineje , jie gali kauptis iki 99.

Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemoki žaist. Reikia šitam geime labai naudot skydą, ir stebėt priešo veiksmus. Vos tik su skydu atmuši ataką iškart turi kontra atakuot, įkirst porą smugių ir vėl gintis, čia kaip naujokui. Poto gal išmoksi visaip, bet pagrindas toks, jeigu vien tik pulsi ir nesiginsi tai gali jau eit žaist kitą game :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziaurei kabinantis geimas esu 68lvl bet visvien sunku labai be taktikos siame zaidime nezingsnio :Dpasipasakokit kas su kokia klase einata as tai su Pyromancer :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziaurei kabinantis geimas esu 68lvl bet visvien sunku labai be taktikos siame zaidime nezingsnio :Dpasipasakokit kas su kokia klase einata as tai su Pyromancer :thumbsup4:

Aš tai warrior pasirinkau, žaidžiau kaip grynas karys su biški magijos ir lanką kartais panaudodavau, dabar esu 61LVL ir daugiau nežadu kelt nebent reiks strenght ar ko, kokiam nors ginklui ar dar kam, šiaip pradėjau kelt pyromancy tai kolkas patinka, neblogas damage, jau ištobulinau Flame iki +15 :thumbup: Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As zaidziu us vagi,netoli perejau,iki skraidancio velnio ant pilies stogo,21 level,tik turiu viena problema,esu 21 level,stats normalus,ir negaliu viena ranka laikyti pvz to sword kur duoda drakonas,kai pasaudai jam i uodega,o mano draugas zaidzia uz knight ir yra 15 level,su mazesneis stats net,ir gali laikyti su viena ranka,kame bairis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As zaidziu us vagi,netoli perejau,iki skraidancio velnio ant pilies stogo,21 level,tik turiu viena problema,esu 21 level,stats normalus,ir negaliu viena ranka laikyti pvz to sword kur duoda drakonas,kai pasaudai jam i uodega,o mano draugas zaidzia uz knight ir yra 15 level,su mazesneis stats net,ir gali laikyti su viena ranka,kame bairis?

Kiekvienas ginklas turi reikalavimus str/dext ir t.t. Pas tave per mazai str , kad Drake Sword valdytum , jei neklystu apie 16 str reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dark Souls 1.04 (2nd November)

Changes to the effectiveness of certain spells

Magic Shield and Greater Magic Shield

Tranquil Walk of Peace

Ring of Fog

Iron Flesh

Changes to equipment balance

Magic adjust balance >for pyromancy?

Multiplayer matching condition adjustments

Coop hosts will get the full ammount of souls when defeating a boss

Cracked red eye orb will not break when it fails

Adjust the amount of time you kill a enemy acquisition Seoul >what?

Adjusting items when defeated enemy drops

Some bosses will now drop "humanity" and "homeward bone"

Rare item and reinforcement materials have improved drop rate

Effect adjustment · Person may increase power by finding items >what?

Shop lineup adjustments

Undead merchant (M)

Bottomless box added

Undead merchant (F)

Normal, heavy and wooden arrows/bolts added

Andrei blacksmith

The Xena Donaru

When 火継ぎの祭祀場に移動後 is achieved the master key will be added >need condition

Giant blacksmith

Normal, heavy and feather/sniper arrows/bolts added

Titanite shard, large titanite shard, green titanite shard and twinkling titanite added

Repair box and the reinforce weapons/armor stuff added

Vamos blacksmith

Titanite shard added

Repair box and the reinforce weapons/armor stuff added

Ingward

Temporary curse added

Warriors of sunlight covenant requirements reduced (Requires 25 faith and reduced by 5 for every successful coop, required 50 faith before)

Reduced cost for absolution (Before: level × 2000, After: level × 500)

Adjusted lock on behavior

Enable modification of the case hangs >what?

Changed to level up display >to see number of souls required to level up?

Fixed infinite magic bug

Fixed input delay bug

Fixed Solaire of Astora not appearing in NG+ bug

Fixed bug regarding Kingseeker Frampt where feeding him materials can cause 99 items to go to 0 items

Fixed getting stuck in the map permanantly, ruining games

Pagaliau bus sutvarkytas multiplayer , nes prisijungti tikrai budavo sunku ir Fuck The Fog Ring!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo patch notes neblogi, nors jau perėjau geimą ir apie valandą paprikolu pažaidžiau NG+, su savo Pyromancy Great Fireballais ir Chaos fireballais be vargo sulesiau pirmus du bosus, bet ateity turbūt reiks ir NG+ pereit, nes geimas tikrai ne eilinis ir nors oficialiai GOTY nelaimės bet daugeliui geimerių čia vienas geriausių šio dešimtmečio RPG žaidimų, nu jis pasakiškai gerai sukurtas, jį reik patirt pačiam.

PS: Shliuzai, nice sig, Acornfilms :notworthy:

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo patch notes neblogi, nors jau perėjau geimą ir apie valandą paprikolu pažaidžiau NG+, bet ateity turbūt reiks ir NG+ pereit, nes geimas tikrai ne eilinis ir nors oficialiai GOTY nelaimės bet daugeliui geimerių čia vienas geriausių šio dešimtmečio RPG žaidimų, nu jis pasakiškai gerai sukurtas, jį reik patirt pačiam.

PS: Shliuzai, nice sig, Acornfilms :D

Aciu. 60val ir jauciu tik ipusejau , daug laiko praleidziu multiplayer. Painted World Of Aramis buvo tikras geris , laukia Catacomb'os. Kas perejot zaidima galetumet trumpa review , ispudzius arba palyginima su Demon's Souls parasyti .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu. 60val ir jauciu tik ipusejau , daug laiko praleidziu multiplayer. Painted World Of Aramis buvo tikras geris , laukia Catacomb'os. Kas perejot zaidima galetumet trumpa review , ispudzius arba palyginima su Demon's Souls parasyti .

Man asmeniškai tai už Demon Souls turbūt visais aspektais geresnis, ypač patiko, kad čia grynai toks open world jaučiasi, covenantai labai smagus dalykas, nes ten su pasaulio dark/light buvo suknista biški sistema, tobulinant ginklus nėra tokio didelio grindo, veikėjai su savo įdomiom visai mini istorijom, sakau ypač patiko Pyromancy, nes tai lyg magija, tačiau grynai žalos darymui, o ne buffams ar healinimui, ir jai reik 0 intelligence, tas žiauriai patiko, nors ją kalt pradėjau tik įpusėjęs žaidimą, kai Painted World'e turėjau 120k sielų ir nenorėjau jas į levelį investuot :D Galiausiai paskutinis bosas Demon Souls buvo epic fail, o čia tikrai neblogas sakyčiau, nors tikrai nesunkus. Žodžiu, abu žaidimai tikrai geri, šitas pagerino savo pirmtaką turbūt visais aspektais, taipogi ir pasunkino, bei padarė žymiai ilgesnį, nes jei neklystu Demon Souls perėjau per ~30h, gal daugiau, o šį per 55h, tikrai nerushindamas. Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.