Shliuzas

Dark Souls (Project Dark)

Rekomenduojami pranešimai

o zaidimas istiesu veza :) tik kvailai jauciasi, kai atrodo lengva tokia vieta, bet stringi nors tu ka.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmas bandymas pries Chaos Witch Quelaag buvo nesekmingas ir dar uzsikreciau nuo tu sliauziojanciu kiausinnugariu , tai dabar turiu kiausius ant galvos vietoj salmo :) Laukia antras bandymas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2 kartus is eiles suvariau 60 Large arrowsu i drake'a ir vistiek neiskrenta tas sumautas swordas FTW!!!..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2 kartus is eiles suvariau 60 Large arrowsu i drake'a ir vistiek neiskrenta tas sumautas swordas FTW!!!..

Hmm, užtenka ~20 standart arrows ir short bow..tiesiog turėk 12 dex, kad pilnai normaliai galėtum nešiot lanką

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha susivokiau jau :thumbup: bet dekui, seip man atrodo biski imba tas swordas )

Nu su juo tu praleisi dabar bent 10h žaidimo, aš bent jau panašiai praleidau ir jis manęs nenuvylė ilgam, o dabar su Lighting Spear lakstau, nes stipresnis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FromSoftware padare easy mode su tuo Drake Sword , pradzioje tai beveik visi one-hit kill buna. Dabar ji esu pakeites i Iato

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai klausykit, po Gargoylo, ir to varpo, kur eiti i catacombus ar link to ozioragio bosso(su kurio turiu problemu..) :D ar isvis skaitau, kad kiti i miska kazkaip eina, o kaip i ta miska man papult?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai klausykit, po Gargoylo, ir to varpo, kur eiti i catacombus ar link to ozioragio bosso(su kurio turiu problemu..) :D ar isvis skaitau, kad kiti i miska kazkaip eina, o kaip i ta miska man papult?

Jo eik į mišką, ten tokį nesunku bosą drugelį nukirsi, o paskui jau eik pas ta ožiaragį ir šiap miške patyrinėjęs gali rast neblogų šarvų..o ten patekt, eini ten kur tas kalvis, tada tam pačiam kambariuke priešais jį bus laipteliai žemyn, ten stovės toks nemažas priešas, bet gali tiesiog prabėgt jį ir pateksi į mišką

Redagavo drake345

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nemaciau sito zaidimo,bet paskaites jusu komentarus panorau isbandyti,bet ar susijes jis su demon souls?ir ar lengva suprasti viska,nes kiek video ziuriu,turi jis kazkokiu sielu,kam jos reikalingos,matau kad sunkus,bet gal kas paaiskins,nes nei karto tokiu nezaides,zaidziau tik two worlds abi dalis nepatiko,arcania 4 nepatiko,cia irgi ziuriu is trecio asmens,bet tj aisku nieko nereiskia,gal jis idomesnis uz tuos,nes ten tj be rysio,vienintelis pritraukes iki siol oblivion

Redagavo Principas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Istiesu nezaides buvau susidares nuomone, kad zaidimas bus truputi suknesnis(neskaitant tam tikru galimu lengvu itemu) ir seip zaidime mirsti dazniausiai per kvailus ejimus :D Zaidimas storyline kiek supratau susidaro tik paciam zaidimo gale, praktiskai gameplay mano manymu gan gerai subalansotas, viskas tavo rankose :) Obliviono nezaides, two worlds, arcania isbandyt dar zadu. O seip jei nervu negaila tikrai rekomenduoju :D Man jau truputuka per nervus buvo pradeje eit, kai vienoj vietoj kokia valandyke sedi:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Istiesu nezaides buvau susidares nuomone, kad zaidimas bus truputi suknesnis(neskaitant tam tikru galimu lengvu itemu) ir seip zaidime mirsti dazniausiai per kvailus ejimus :D Zaidimas storyline kiek supratau susidaro tik paciam zaidimo gale, praktiskai gameplay mano manymu gan gerai subalansotas, viskas tavo rankose :) Obliviono nezaides, two worlds, arcania isbandyt dar zadu. O seip jei nervu negaila tikrai rekomenduoju :D Man jau truputuka per nervus buvo pradeje eit, kai vienoj vietoj kokia valandyke sedi:)

Aciu,issamiai gan paaiskinai,mano patarimas tau nebandyk arcania ir two worlds abieju daliu;D slamstas didziausias ne rpg,jokio idomumo,o oblivion smarkei rekomenduoju;)

beje ant to dark souls,kai uzmusi priesa,galima ji apieskoti,ir ar galima deti i ginklus visokius amuletus?

nes skyrim iseina 11/11/11,ar verta laukti to,ar verta pradeti zaisti sita db,reikia sprest;D

Redagavo Principas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del dropu, tai arba tu randi, arba perki, arba prisirenki humanity(tai tam tikras daiktas) siela, ko daugiau ju turi to didesnis chance, kad kazkas geresnio iskrys :D tik suo pakastas tame, kad nelabai jau ir lengva surinkt tiek humanity ir dar issgyvent :D o ringai, armorai, weaponai, shieldai viska galima keist, detis, nesiot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del dropu, tai arba tu randi, arba perki, arba prisirenki humanity(tai tam tikras daiktas) siela, ko daugiau ju turi to didesnis chance, kad kazkas geresnio iskrys :D tik suo pakastas tame, kad nelabai jau ir lengva surinkt tiek humanity ir dar issgyvent :D o ringai, armorai, weaponai, shieldai viska galima keist, detis, nesiot.

nu siunciuos tada,isbandysiu,bus kaip apsylimas pries skyrim,uz ka pats zaidi sitame zaidime,maciau didele galimybe rinktis,as asmeniskai megstu kovotojus visad

Is tiesu idomus,pritrauke sakyciau,aisku stabdo kartais kai kur,nezinau kodel negali padaryti be to,bet tiek to,beje kaip seivinti sitame game?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.