tomasmecius

iphone ryšys

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, yra problema, radau iphoną 3g 16gb,ir jis kartais negaudo ryšio. kame bėda gali būt ? gal kas panašią problemą tūrėjot ? ir kiek panašiai atsieitų taisymas? čia taip atsitiko po nukritimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Radai? :) :) :)

Pasiseke :D

O kad man kazkas panasaus butu xDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neina sms išsiųst, na normalaus ryšio negaudo, nežn net kaip jis vadinasi, bet sakė kad na tiesiog kartais nesugaudo ryšio ir neina skambint bei rašyt. čia problema gali būt pačioj antenoj ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, arba tiesiog nera rysio gal, kaip miesto centre? Pabandyk parsisiusti nustatymus operatoriaus, ar ten kazkas panasaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas ir yra bėda, kad aš galvoju imt jį, aš jo rankose dar nelaikiau, tik šiaip domiuosi ;D na šiaip tas čiuvas iš kauno yra, tai manau ten ryšio pakankamai daug turėtų būt..

o gal žinot kiek panašiai kainuoja antenos pakeitimas iphone ? arba jai tiksliai tame problema, tai tada pasikeisčiau pats :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Uz kiek tau ji siulo imti?
Manau Lietuvoje, tai tikrai kainuotu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodėl ? sakai žiauru su juo bus ? na šiaip man to iphono beveik reikia vien dėlto kad nulaužt ps3 :D hm.. na šiaip galvoju kaip čia su juo daryt, bes jis normaliai sakė viskas veikia, tik tai kad vat su ryšiu kartais būna bėdos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam ir yra meistrai, ir dealextremas bei kiti puslapiai, pirkti detalėm ir remontuot.. na dėkui už patarimą. žiūrėsiu kaip čia man gausis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam ir yra meistrai, ir dealextremas bei kiti puslapiai, pirkti detalėm ir remontuot.. na dėkui už patarimą. žiūrėsiu kaip čia man gausis.

Aš tai siūlyčiau imt, nes pradžiai kaip ipod touch gaunas, bet jei susitaisytum ryšį, tai jo verte iškart pakiltu 200 - 300 Lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tame ir dalykas, nes aš tą anteną radau už 0.92$ tai manau, vertėtų pasiimt jį. nes man pradžiai jo reikia tik nujailbreakint ps3, o poto žiūrėsiu gal susitvarkysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tame ir dalykas, nes aš tą anteną radau už 0.92$ tai manau, vertėtų pasiimt jį. nes man pradžiai jo reikia tik nujailbreakint ps3, o poto žiūrėsiu gal susitvarkysiu.

Nou kada ps3 su iphonais jailbreakina? =D tai gal tesiog paprasik to ciuvo kad paskolintu nujailbreakint..? iphonas be antenos kaip karve be pieno ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.