PSP fanas

Kokią konsolę turite ar planuojate pirkti?

Rekomenduojami pranešimai

As turiu Xbox 360,o salia dar stovi brolio Wii :D tai zinoma jau skaitos ne kaip mano konsole bet ir as kartais palosiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu:

Sega - nezinau kokia kaip, bet zinau kad turiu. Pirma mano konsole. Ar dabar veikia nzn :)). Su ja zaidziau 1994 metais, tada buvo sustrai. Dabar dar metosi 10 zaidimu.

Playstation One - Kai nusipirkau buvau euforijoj :)). Man buvo cia kazkas tokio. Tekken 2 ir 3 pereita kartu buvo belekiek (geriausias man zaidimas). Dabar dar turiu sia konsole ir apie 50 zaidimu, ar virs.

Playstation Two - Turiu irgi ja, paskutini karta zaidziau pries men. Dabar turbut jau nebezaisiu, del to kad isigijau nauja. Turiu 45 zaidimus. Mano istorija: Isigijau ja 2005 berods sausio pradzioje pazaidziau gal pora savaiciu ir padejau pusmeciai i lentyna. Koks siaubas nei su viena taip nebuvo. Net nzn kodel, gal del zaidimu - nemokejau isirasyt pirkti tingejau vaziuot, kazkur reikdavo toli varyt. Bet po pusmecio pradejau zaisti dienom ir naktim. Del ko net pats neisivaizduoju kodel taip nutiko butent su PS TWO.

Playstation Three - Siandien nusipirkau :). Jau kazkas tokio. Dizainas super, belaidziai controller'iai man asmeniskai didelis pliusas labai patiko, net keistai jauciuosi be laido. Kad tik uz jo neuzkliuciau galvoje- bet jo isvis nera. Turiu tik du zaidimus :). Siek tiek kazko daugiau tikejausi is PS3 Network'o. Cia maziukas minusiukas. PS3 - SUPER. Net neisivaizduoju kas dar naujo bus kitame playstation.

Pirkimas:

Pirkti siuo metu visiskai nieko neplanuoju. Lauksiu kol praeis 6 metai, ir iseis kitas playstation. Cia tik mano sumetimais 6 metai:) Vien del to kad visi playstation iseina kas 6 metus :).

Tiksliai, jei cia sitoj temoje prisiskiria PC tai ruosiuosi rudeni pirkti PC-KodeL?- 1.Neturiu dabar pc nuosavo. 2. Pirksiu PC zaidimams. 3. niekad neturejau PC zaidimams(Ko visalaika labai labai norejau).

Xbox:

Kaip manot neturiu ir neturejau xbox tikiuosi ir neturesiu. KODEL ? Pats nezinau, kai nuspirkau PS ONE- tai isvis nieko nezinojau apie jokius XBOX. Atsirado PS Two - Norejau labai jo, negalvojau nieko apie ktias konsoles, net tokios minties nebuvo. Mazdaug kas cia per nesmaone-pirkti ne playstation o kita konsole. Kai atsiradinejo PS3 suzinojau mazdaug kad yra toks xbox, xbox 360. Bet velgi labai norejau PS3 kaip ir kitu anksciau PS. Mane vien atpaido Xbox pultelis(controller, "dzoistikas:)"). Tikrai nesmeiziu Xbox'o tiesiog gal pripratimas, ir skonio reikalas nzn..

Sorry, jei ne i sia tema aprasiau savo ispudzius apie konsoles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kolkas turiu tik PS2 ir seną Sega, kuri turbūt neveikia jau :) Šiaip ateityje galvoju pirkti PS3, tačiau tai bus tik tada kai atsiras čipų šiai konsoliai ir kaina galbūt šiek tiek nukris :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perkeliu tema, nes bishki ziuriu neten priklauso. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stovi PS2 dabar, o šiuo metu perku PSP (ieškau), kiek vėliau dar paimsiu XBOX turbūt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tuos kurie po avataru. :lol:

Jau beveik apsisprendziau, kad pirksiu Xbox360. Kai sucipuos, pirksiu ir PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.