LietuvosRytas

Ipod Touch 4th. Cydia gavimas be WIfi

Rekomenduojami pranešimai

Taigi. Vakar gavau ipod touch 4th ir ji nujailbreakinau su greenpois0n, bet susiduriau su viena problema. Pas mane ipode neveikia internetas, o, kad gauciau CYDIA, reikia ja instaliuoti per "Loader" kuris reikalauja interneto. Taigi ar yra budas gauti cydia be interneto? :D p.s.:Zinau ,kad ant senesniu galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nueik iki kokios bibliotekos ir bus tau tas wifi, arba prekybos centran didelian kokian, jei dideliam mieste gyveni :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupratau. Ipod'e neviekia internetas, ar namie wireless'o nera?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupratau. Ipod'e neviekia internetas, ar namie wireless'o nera?

Suprantat, kai as pirkau man sake, kad veiktu intikas ipode, reik i menesi 39lt moket, bet jis veiks tiktai specialiose vietose, ker veikia Wifi sumokejus ir pasirasius sutarti 2metams. Tai as interneto nepirkau. O gal mane suklaidino? As jeigu nueiciau i tas vietas, kur veikia wifi man veiks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:DDDD Kas tau cia taip sake? Pizdi duok tam kuris taip pasake. Nueini i akropoly avitela arba dar kur nors kur yra nemokamas Wi-Fi ir padarai jailbreak.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As buvau susidures su sia problema irgi,bet tesiog nupirk routeri =) arba nueik i akropoli ten ira daug nemokamu wifi spotu,beto cydia'ai riekia intiko irgi kad galetum parsisiusti appsync ir kitas programkes :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suprantat, kai as pirkau man sake, kad veiktu intikas ipode, reik i menesi 39lt moket, bet jis veiks tiktai specialiose vietose, ker veikia Wifi sumokejus ir pasirasius sutarti 2metams. Tai as interneto nepirkau. O gal mane suklaidino? As jeigu nueiciau i tas vietas, kur veikia wifi man veiks?

Kas cia tau taip sake? Duok to pardavejo kontaktus, ir linkus, kur jis ka pardavineja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jis cia jauciu kalbejo apie zebra interneta( tas pardavejas ) nes jugi dabar baruose kur zebra internetas reik prisilogint pries einant i neta , o kad prisilogint reik uzsimoket..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.