vytas654321

Neveikia Xbox 360 Hdmi out

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, susidūriau su problema neveikia mano Xbox 360 hdmi out arba nemoku nustatyti nustatymų. Problema tokia, kad įkišus Hdmi kabelį į xbox, ir jį įjungus vaizdas ekrane atsiranda tik trumpam apie 1sek ir dingsta. Ankščiau Xbox jungiau per penkias component tulpes ir viskas buvo normaliai vaizdo rezoliucija buvo 1080p, bet prijungus Hdmi kabeli jis ekranas nieko nerodo. Gal čia yra žinovų, kurie gali padėti??? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

priežasčių gali būti daug: kabelis, lizdas boxe, lizdas tv.

jungi hdmi į išjungtą boxą ir tada jungi tv ir tik rodo akimirką vaizdą ir viskas? Taip supratau?

siūlyčiau tada nuvaryti į senukus, ir ten nupirkti 2 metrų HDMI laidą už 17lt (beje GOLD) ir vaizdo kokybė ant 1080p super - nežinau kodėl taip pigiai, aš sau ji nupirkau laptopui, bet su originalių MS hdmi laidu jokių skirtumų kokybėje neradau.

pabandyk dar pakratyti vietomis kabelį - ypač prie pat lizdo, gal kur nors trūko kontaktai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

priežasčių gali būti daug: kabelis, lizdas boxe, lizdas tv.

jungi hdmi į išjungtą boxą ir tada jungi tv ir tik rodo akimirką vaizdą ir viskas? Taip supratau?

siūlyčiau tada nuvaryti į senukus, ir ten nupirkti 2 metrų HDMI laidą už 17lt (beje GOLD) ir vaizdo kokybė ant 1080p super - nežinau kodėl taip pigiai, aš sau ji nupirkau laptopui, bet su originalių MS hdmi laidu jokių skirtumų kokybėje neradau.

pabandyk dar pakratyti vietomis kabelį - ypač prie pat lizdo, gal kur nors trūko kontaktai

Kabelis yra naujas, ir jis veikia išbandžiau ant tv priedėlio ir viskas normaliai. Visi laidai sujungti i Xbox ir Tv, kai įjungiu Xbox, ekrane trumpam atsiranda signalas ir po 1 sek dingsta.

Aš manau, kad problema yra xbox'e ar jo nustatymuose...

Redagavo vytas654321

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skirtumo nera todel kad tai skaitmeninis signalas, hdmi laidas gali but pats paprasciausias ir nebus jokio skirtumo lyginant su brangesniu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skirtumo nera todel kad tai skaitmeninis signalas, hdmi laidas gali but pats paprasciausias ir nebus jokio skirtumo lyginant su brangesniu

gali būti, bet man "žinovai" vienoje parduotuvėje tiek makaronų prikabino...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.