weedzka

Wave klausimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, esu naujokas ir neseniai isigijau 2009 m. xbox360 , kuris paleidzia nelegalius zaidimus. Pradejo iseidinet tie nauji wave zaidimai, kai kuriuos pavyko downgradint per abgx programa, taciau ne visi pasiduoda. Active.iso taip pat neveikia, tikrai viska darau kaip reikia, tai sito patarimo irgi atsisakau is anksto.

Klausimas kaip man paciam pasidaryt kad pasileistu tie nauji wave zaidimai grynai konfiguruojant xbox console. tai yra ar man ja reikia is naujo nulauzinet ar galiu koki nors firmware parsisiust is kazkur ir jie pasileis. Zodziu laukiu atsakymu, dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

wave patchint, bet kiti jau nebepasiduoda tam. tai teks flashint i ixtreeme 1.6 unstealth arba i LT 1.1 aisq priklauso nuo dvd romo. siaip flashint nulauzinet tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wave patchint, bet kiti jau nebepasiduoda tam. tai teks flashint i ixtreeme 1.6 unstealth arba i LT 1.1 aisq priklauso nuo dvd romo. siaip flashint nulauzinet tas pats.

Kokie cia zaidimai? Man lygtais nauji nusipatchina..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie cia zaidimai? Man lygtais nauji nusipatchina..

Dekui red, o man pvz UFC2010 jau rodo wave aukstesni ir nebenulauzia i 3, zodziu reiks 40 litu vel aukot lauzejam ;))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.