Virgundas

Dėl Ps2 pultelių.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu du Hama Black Storm Controller pultelius. Kažkodėl jie man žaidžiant nevibruoja.... Gal kas žinot kodėl neveikia vibracija? Nors pulteliai beveik nauji...

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, turiu du Hama Black Storm Controller pultelius. Kažkodėl jie man žaidžiant nevibruoja.... Gal kas žinot kodėl neveikia vibracija? Nors pulteliai beveik nauji...

Nuotrauka

Priezastis gali buti:

1. Juose ish viso nera tos f-jos palaikymo (nors aprashyme kiek google rode turetu buti, bet gal yra skirtingu modeliu priklausomai nuo leidimo metu).

2. Sugede. Bet, kad abu ish karto tai labai mazai tiketina.

3. PS2 konsole nepalaiko vibro f-jos. Tai jei ir kiti pultai nevibruoja - cia ir bus beda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Priezastis gali buti:

1. Juose ish viso nera tos f-jos palaikymo (nors aprashyme kiek google rode turetu buti, bet gal yra skirtingu modeliu priklausomai nuo leidimo metu).

2. Sugede. Bet, kad abu ish karto tai labai mazai tiketina.

3. PS2 konsole nepalaiko vibro f-jos. Tai jei ir kiti pultai nevibruoja - cia ir bus beda.

Buvau atsukęs pultelį, tai varikliukai viduje yra.. Pulteliai beveik nauji nieko nenaudoti.Sugedę negali būt, nebent konsolė durniuoja. Konsolė ps2 slim scph-77004 irgi tokia prižiūrėta nelabai tikisi, kad joje kažkas netvarkoi. Geriausia būtų originalų pultelį gaut ir pabandyt vibruoja ar ne ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenoriu kurti naujos temos, bet mano vienas pultelis nebeveikia ir nesuprantu dėl kokios priežasties. Pas mane Dualshock 2, anksčiau viskas veikė kaip ir turi būti, bet žaisdamas žaidimą jis nustojo veikti. Bandžiau įjungti žaidimą iš naujo, pultelis veikia, Analog lemputė dega, o vos pradėjus žaisto po ~5-10 sekundžių pultelis nebeveikia, bet Analog lemputė dega. Nesuprantu kame priežastis?

Žaidžiant su kitu Dualshock 2 pulteliu viskas veikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenoriu kurti naujos temos, bet mano vienas pultelis nebeveikia ir nesuprantu dėl kokios priežasties. Pas mane Dualshock 2, anksčiau viskas veikė kaip ir turi būti, bet žaisdamas žaidimą jis nustojo veikti. Bandžiau įjungti žaidimą iš naujo, pultelis veikia, Analog lemputė dega, o vos pradėjus žaisto po ~5-10 sekundžių pultelis nebeveikia, bet Analog lemputė dega. Nesuprantu kame priežastis?

Na tai kazkas su pulteliu (jei su kitu pultu tikrai veikia). Jei trumpai - sugedo. Tik ish tavo parashymo nelabai suprasi ar veikia/neveikia tik vibro ar ir visa kita.

Analog shvieciantis diodas nieko bendro su vibro neturi - vibro gali veikti nepriklausomai koks rezimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai kazkas su pulteliu (jei su kitu pultu tikrai veikia). Jei trumpai - sugedo. Tik ish tavo parashymo nelabai suprasi ar veikia/neveikia tik vibro ar ir visa kita.

Analog shvieciantis diodas nieko bendro su vibro neturi - vibro gali veikti nepriklausomai koks rezimas.

Jei įdėmiau būtum perskaitęs, būtum pamatęs, kad aš ne Virgundas. Ir klausiu ne dėl vibro, o apskritai neveikia visas pultelis, ką nori spaudėlioji ir nieko, nors pirmąsias ~5-10 sekundžių žaidime viskas veikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei įdėmiau būtum perskaitęs, būtum pamatęs, kad aš ne Virgundas. Ir klausiu ne dėl vibro, o apskritai neveikia visas pultelis, ką nori spaudėlioji ir nieko, nors pirmąsias ~5-10 sekundžių žaidime viskas veikia...

Bambuk, viska maciau. Tik jei jau ilindai i tokia tema, tai pats kaltas kad tiksliai visko neishdestai.

Kad palengvinti tau gyvenima pasakysiu - sugedo. Ir pats tikrai labai labai labai abejoju, kad pasitaisysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greiciausiai bus laidas koks tai nors nusilansktes, speju prie pat pultelio, nes kaip sakai 5 - 10s pazaidus nebeveik... cia kaltas ne laikas, o judindamas pulta judini kabeli..., kad tiksliai suzinot reiktu su testeriu patikrint visus laidus... jei ne laiduose kalte gali dar kystuka patikrint ar nebus sulinte kontaktai i vidu kas labai abejotina... jei laidai sveiki tadalabai tiketina kad pulteliui ismushe paskutinioji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greiciausiai bus laidas koks tai nors nusilansktes, speju prie pat pultelio, nes kaip sakai 5 - 10s pazaidus nebeveik... cia kaltas ne laikas, o judindamas pulta judini kabeli..., kad tiksliai suzinot reiktu su testeriu patikrint visus laidus... jei ne laiduose kalte gali dar kystuka patikrint ar nebus sulinte kontaktai i vidu kas labai abejotina... jei laidai sveiki tadalabai tiketina kad pulteliui ismushe paskutinioji.

Daug kas gali buti. Bet jei paminetas laikas 5-10s tai jau niekas nepades. Nebent problema aprashyta neteisingai, nepakankamai kruopshciai.

Be paminetu problemu buna ir iskilus plokste, ko pasekoje nutruksta takeliai. Jie gali vienu metu kontaktuot, o kitu jau nebe. Ar pavyks rasti, prognozuoti labai sudetinga. Jei "zalias" tai tikimybe ishpresti problema artima nuliui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu vieną klausimėlį dėl bevielio Chameleon fcc-id:07x-cham1 pultelio dėl kažkokių priežasčių jis gali neveikti? Gavau pora panašių pultelių prie konsolės, tai veinas veikė o kitas kažko ne... Nors abu iš išvaizdos nauji, nei įrėžimų ardymo žymių nieko nėra, bet kažko jis neveikia... Gal kas žinot kame bėda gali būt? :rofl:

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu vieną klausimėlį dėl bevielio Chameleon fcc-id:07x-cham1 pultelio dėl kažkokių priežasčių jis gali neveikti? Gavau pora panašių pultelių prie konsolės, tai veinas veikė o kitas kažko ne... Nors abu iš išvaizdos nauji, nei įrėžimų ardymo žymių nieko nėra, bet kažko jis neveikia... Gal kas žinot kame bėda gali būt? :D

Tu pirma nepulk taisyti, o pasiziurek as ish viso yra vibro varikliukai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu pirma nepulk taisyti, o pasiziurek as ish viso yra vibro varikliukai.

Šitam pultelyje nėra vibro varikliukų, bėda tame , kad jis visai neveikia. Ijungiant tik diodas ant pultelio sumirksi ir viskas... Googlei naršydamas suradęs buvau sarašiuką konsolių versijų su kuriom pultelis suderinamas ... Turiu keletą ps2 konsolių nei su viena neveikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Nekyla net menkiausios abejonės. Kalba kad pačios architektūros parengimo darbai baigti. Prasideda testavimas. 
    • "išeina iš konsolių ir excliuzivų karų" suprantu kaip is konsoliu ir exlusive zaidimu "išeina iš konsolių excliuzivų karų" suprantu kaip konsoliniu exlusivu. na bet cia gal neteisingai supratau.. tiek to o kas del naujos konsoles tai visai  tiketina data yra 2026. nes jei paziuret i praeiti tai konsoles ir leidziamos mazdaug kas 6-8 metus. garantuotai ir sony jau senokai tyliai dirba ties ps6
    • @WirmiS, aš taip ir nesakiau. Skaityk tiesiogiai - "išeina iš konsolių ir excliuzivų karų", o ne "iš konsolių". Aišku kad Microsoft pasilieka konsolinių žaidimų rinkoje, tik jau nebekonkuros su Sony tiesigiai geležimi kas daugiau parduos konsolių exclusive pagalba. Ir ištikrųjų gali būti kad naują XBox išleis jau 2026 metais. Žiūrėsim. 
    • MS nepasake, kad iseina is konsoliu, netgi priesingai jie yra pasake, kad  jau dirba ties nauja, o taip pat experimentuoja su handheld'u. del isejimo is exclusivu tai kaip ir logiskas sprendimas. vienaip ar kitaip MS dabar vienas is didziausiu leideju.
    • Na lyginant su Civ V ir VI reikėtu pirmiausia pamimėti kad Firaxis jau kurį laiką niekuomet iš karto neišleidžia pilno žaidimo. Ne tą prasmę kad jis yra nefunkcionalus, bet dalis papildomų mechanikų dar bus ateity, būsimose expansion pakose. Be to visada išleisdama naują žaidimo iteracija paprastai apie 60% core mechanikų palieka senas, bet ~ 40% keičia. Ir tai imho yra gerai, nes priešingu atveju po n metų laukimo gautum seną žaidimą, tiesiog su nauja grafine išvaizda. Iš dalies Firaxis toliau stebi žaidėjį reakcija ir gali pastumti žaidimą ar į vieną ar kitą pusę kiek tai dar įmanoma. Na pagal tai ką dabar turim. Žaidimas yra pasikeitęs. Jis nėra labiau sudėtingas, sakyčiau tam tikra prasme kiek paprastesnis, negu ankstesnės versijos (ypač Civ 6) ir toks visas labiau tiesmukas. Kaip jau buvo ra6oma yra tik 3 epochos (kol kas) - Antika, Atradimų laikotarpis ir Modern. Manau ateittį tikrai bus dar ketvirtą epocha, pvz. Information Age, nes verrinant visą žaidimo eigą akivaizdžaii matosi kad truksta dar gabalo. Unitai baigėsi ties II Pasaulinio karo lėktuvais ir tankais - taip niekuomet nėra buvę, visada budavo Modern armor, reaktyviniai lektuvai ir t. t. Aš jau nekalbu apie Giant Death robots. Kaip jau sakiau tu iš esmės pasirenki lyderi su kurio eisi per visas epochas, o nacijos keičiasi. Bet tai atrodo tikrai organiškai ir savaip žavi. Keičiant epochą dalis nacijų pasirinkimų būna defaultiniai, dalį galima atrakinti, dalis lieka neįmanoma dėl pasirinkto lyderio. Bet kurio atvėju atrodo gan organiškai ir gerai padaryta. Šiaip žaidimas dabar toks vosas labiau atitinkantis "istorine realybe" taip pasakykikim. Iš dalies tai yra smagu iš dalies ne. Antikoje pvz tu gali rinktis iš riboto civilizacijš skaičiaus, kurios iš tikrųjų ir buvo Antikoje. Logiškai mastant JAV civilizacija nuo Antikos atrodo keistai. Bet tame buvo savotiškas prieš tai visų buvusių Civilizacijų žavėsis.  Bet pvz. jeigu lyderį pasirinksi Jekateriną Dydžiają, tai Rusija automatiškai atsirakins Modern Age pagal lyderį. Esu baigęs viena pilną patija. Tai atrodė maždaug taip - pasirinkau Cezarį ir Romenus, Exploration pavirtau Ispanija, Modern prancūzais. Laimėjau Domination victory. Buvo savotiškai linksma. Visas pirmas amžius yra praktiškai mokomasis.  Tave už rankos vedžioja aiškinant žaidimo mechanikas. Tikras žaidimas prasideda II etape. Bet ir pirmoje epochoje po senovei kokią vieną civilizacija (t. y. lyderį) galima išnešti iš žaidimo. Kariniai unitai negauna patirties, tik generolai (kurie pasilieka) ir nusiresetina su kiekviena nauja epocha, todėl kaip ankšęiau sutikti pirmikšti karį su kuoka prieš tanką jau neįmanoma. Religija dabar "išpjauta" dar labiau negu V serijoje. Religinės pergalės nėra. Veikia tik Explaration Age ir dingsta Modern. Tą prasmė kad miestai su religija pasilieka, bet ji nebevystoma ir jos negalima palatinti. Domination Victory jeigu teisingai žaisti dabar tikrai gan paprasta. Pirmame žaidime buvau ją pasiekęs, nepastatęs dar nei vieno lėktuvo, bet aviacija jau atidariau. Nereika užkariauti viso pasaulio, užtenka sukurti Atomine bombą. Kas liečia grafika, tai žaidimas atrodo praktiškai tobulai. Įsivaizduokit tą ramesnį V serijos istorinį styliu + graži 3D grafika iš 6. Dėmesys detalėms milžiniškas - pvz. Rusijos modern age pėstininkai ir atrodo kaip jos rodo su WW2 filmose - su durtuviniais šautuvais ir Maxim kulkosvaidžiais. Pranc0zų tankai atrodo kaip jų tikri WWI tankai ir skiriasi nuo kitų civilizacijų. Reziumuojant dabartinėje savo versioje yra tam tikra prasme supaprastintas, bet vistiek labai smagiai žaidžiasi. Manau kaip ir ankstesnės serijos būs n metų vystomas, sulauksim expansion pakų su mechanikų praplėtimų ir bus super. Tiesa labai gerai optimizuotas. Mano vaiko gan sename i5 ir GTX1070 pilnai veža 4K su vidutiniais/aukštais grafikos nustatymais. Vienintelio ko jam tikrai reika, tai SSD. Kol kas tiek.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos