RISEAGAiN

PSP baterija WTF?

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, nusipirkau psp orga batke ir nusprendziau pasidaryt pandora, atsidares psp batke staip ka pamaciau

http://img153.imageshack.us/img153/1657/dsc00314j.jpg

kaireja puseja mano senoji kazko tai nebeveikianti pandora, o desinei mano naujoji baterija orginali psp phat 1800 batke, tai kaip cia taip yra kad ji tokia, eina is jos pandora padaryt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki, nusipirkau psp orga batke ir nusprendziau pasidaryt pandora, atsidares psp batke staip ka pamaciau

http://img153.imageshack.us/img153/1657/dsc00314j.jpg

kaireja puseja mano senoji kazko tai nebeveikianti pandora, o desinei mano naujoji baterija orginali psp phat 1800 batke, tai kaip cia taip yra kad ji tokia, eina is jos pandora padaryt ?

na tema tai tikrai kad FTW.

1. jei reikejo pandoros tai reikejo ir pirkt pandora batarke is kart.nieks jau senai neardo tu batarkiu, nes

2. jei pazysti nors viena zmogu su psp ir su cfw, tai reikia tik isikist savo batarke i jo psp ir pasidaryk sau pandora per kelias min.

3. jei isardei jau iki tiek,ir matai ka matai,reiskia reikia ardyk toliau, jei nesiardo reiskia viskas.rinkt atgal ir megink pasidaryt pandora per kita psp.

siaip is kur zinai kad ji orginalioji,nes tau taip sake?.. idomu magic MC irgi meginsi tokiu budu pasidaryt. :D juk pandoros vien neuzteks tau.

del to ir geriau jau pirkt pandora kuri buna kartu jau su magic MC jei jau tikrai nori pirkt kazka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu as ms sticka, naudodavau as anksciau ta batke va kur po kaire, du metus atlaike, gal per ~50 psp atrisau o va dar mire net nzn nuo ko :) o va gavau pigiai tokia pacia visiskai is isvaizdos kaip mano, nu toks pats lukstas grynas orgas, o isiardes stai ka radau :D na tiek to teks pandora jauciu nusipirkt ir bus rami galva, gal zinot kur pigiu pandoru yra ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu as ms sticka, naudodavau as anksciau ta batke va kur po kaire, du metus atlaike, gal per ~50 psp atrisau o va dar mire net nzn nuo ko :D o va gavau pigiai tokia pacia visiskai is isvaizdos kaip mano, nu toks pats lukstas grynas orgas, o isiardes stai ka radau :) na tiek to teks pandora jauciu nusipirkt ir bus rami galva, gal zinot kur pigiu pandoru yra ?

internete.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

radau uz 40lt, jei zinot kas kur pigiau yra, prasau pasidalinkite..

o jei taip surinktum ta batarke atgal. ir pasidarytum per kita psp tiesiog. minuciu reikalas. nejau nepazysti ne vieno kas turi psp.arba megink ardyt toliau ja. tada jau neturesi nei kaip normalios batarkes matyt. :D

o siaip normali kaina. ar galima rast dar pigiau pandora batarke?

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsirandi ta IC kur jis bebutu tokioj schemoj ir nuknisi ta takeli, nieko ten sunkaus bet as nepriziebiu kai neturiu rankoj daigto.

bet jis sake jau 50 kartu tai dare..as tai buciau ardes toliau jei ardosi.

nesuprantu esmes kai idedi fotkes kur nieko visiskai nesimato ir klausi patarimu,tai ardyk toliau.juk nera ten jokio slapto to korpuso atidarymo kuri tipo zino tik keli, ir jie dabar parasys kaip stebuklingai atsidaryt..

jau senai buvo galima ja isardyt ir nuknist viska ko reikia. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ten niekas daugiau neatsiardo tu paziurek va tik ta maza platuke ir viskas daugiau nieko, psp klausiau zmogaus kuris taiso psp tai jis pasake

RISEAGAiN sako: o tu mates tokia nesamone kad psp organali batke 1800mAh 3.6 v, sitaip isardyta atrodytu ? :D

krisa_hacker sako: taip, ir neviena :)

tai as ta batke po kaire buvau pasidares ir sakau per 50 psp as su ja atrisau, tai prie ko cia tas tavo pasakymas bet jis sake jau 50 kartu tai dare.? :)

pandora pasimsiu ir ramu, jei kas zinot kur pigiau nei 40lt pasidalinkite :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten net neorginali batarke, as ir tokia buvau is kinu pasiemes per pora dienu man ji suejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.