Jamolt

Dviratis

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, Mano dviratis štai mano dviratis, vežinėjuosi, žvyrkeliais, miškeliais, parkais prie juros ir t.t

labai juo rūpinuosi tačiau iškilo viena problema ir nesugebu jos išspresti, taigi gal padėsite, problema kažkas pedalinei, grynai per viena vieta kai minu kazkas sutraska isardau o ten nieko nera kas galeu trakstelt, vistiek sutepu viska su salidolium taspats, kokiu butu patarimu?

ir šeip kokių detaliu patobulint galėčiau ir pns, dekoju.

firma: specialized dviratis lengviausias toje firmoje.

Nuotrauka

prasau tie kurie gerai ismano apie dviracius, kokia klaida padariau pirkdamas sita dvirati?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nieko blatno ten as neisardau tik pedalines varsta kazkoki atsuku o ten viskas grazu.

o cia per sita vieta kai minu sutraska kazkas nestipriai

Nuotrauka

kas galetu buti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi taip buna, bet labai stipriai suverziu, ir kazkuriam laikui gerai buna :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man uzeina tas garsas pradingsta, bet po to jis vel atsiranda, o priverzes atrodo stipriai. arba jeigu labai svelniai minu tai nera to trakstelejimo o kai stipriau( tarkim kad isibegeti ir pns greiciau vaziuojant)

tada yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip taip, man ta pati problema

Pas mane kažkoks traškėjimas yra lyg ir iš galo, bet jis tai būna, tai nebūna. Esmė yra, kad traška (tiksliau *klingt* toks garsas) nepriklausomai nuo to ar aš minu ar pedalai nejuda... Ir tas spragsėjimas būna vienoj vietoj (ta prasme jei lėtai važiuoju, tai ir garsas lėtai (gal rate kažkurioj vietoj), o kai greičiau tai proporcingai dažnėja). Buvau į garantinį nuvaręs, tai dabar garsas yra biškį rečiau ir tylesnis, bet yra. Any ideas?

PS- dviratis Mongoose Tyax comp

Ne į temą

Nuotrauka

Kitokie ratai ir be diskų tik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ziuresim ka chuck noriss atsakys, jis pardavineja dviracius turetu ismanyt kame problema :D

Pas mane kažkoks traškėjimas yra lyg ir iš galo, bet jis tai būna, tai nebūna. Esmė yra, kad traška (tiksliau *klingt* toks garsas) nepriklausomai nuo to ar aš minu ar pedalai nejuda... Ir tas spragsėjimas būna vienoj vietoj (ta prasme jei lėtai važiuoju, tai ir garsas lėtai (gal rate kažkurioj vietoj), o kai greičiau tai proporcingai dažnėja). Buvau į garantinį nuvaręs, tai dabar garsas yra biškį rečiau ir tylesnis, bet yra. Any ideas?

PS- dviratis Mongoose Tyax comp

Ne į temą

Nuotrauka

Kitokie ratai ir be diskų tik.

galetu buti guoliai ar pns, bet savaime aisku jei garantiniame sitos klaidos visiskai neistaise tai ne tas, pabandyk s-80 arba s-40 papurksti jei turi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pedalines garsas buvo praejas 2 dienom, dabar vel prasidejo :P((

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pedalines garsas buvo praejas 2 dienom, dabar vel prasidejo :P((

Na tai pasikeisk guoli. Kokios problemos? Man uzteko po 1500 km paverzti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai pasikeisk guoli. Kokios problemos? Man uzteko po 1500 km paverzti.

na bet ar galetu guoliai tarsketi tik per viena vieta, per ta kai reikia spausti jegos su pedalu mynti. ir taip sutraska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na bet ar galetu guoliai tarsketi tik per viena vieta, per ta kai reikia spausti jegos su pedalu mynti. ir taip sutraska

butent taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.