Kentas30

XBOX 360 HDD BACUP

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas apsviestu del XBOX hdd bacup darymo.

Ka as darau ne taip

1. Islukstenu HDD

2. Prijungiu prie pc

3. Pasileidziu Xplorer360

4. Uzmountinu xbox hdd

ir prasideda. Failu 3 skirsnyje nematau. Man pagrinde reikalingi geimu seivai ne patys geimai. Reikalingas sukurtas vartotojas. Kas apsvies kaip ir kur ju ieskot. Nes daryt viso hdd bacup neturiu nei noro nei laiko.

Aciu uz atsakymus

Redagavo Kentas30

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ka as darau ne taip

1. Islukstenu HDD

2. Prijungiu prie pc

4. Uzmountinu xbox hdd

ir prasideda. Failu 3 skirsnyje nematau. Man pagrinde reikalingi geimu seivai ne patys geimai. Reikalingas sukurtas vartotojas. Kas apsvies kaip ir kur ju ieskot. Nes daryt viso hdd bacup neturiu nei noro nei laiko.

Aciu uz atsakymus

naudok xport 360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka as darau ne taip

1. Islukstenu HDD

2. Prijungiu prie pc

4. Uzmountinu xbox hdd

Aciu uz atsakymus

tau reikia tik seivu backupu? ikisk bet koki usb arba bet ka kas gali but naudojama duomenu pernesimui tiesiai i xbox ir pasidaryk seivi kopijas tiesiai per xbox.nebus jokiu problemu.

del xplorer naudok naujesne verisja. beje koks pas tave hdd. xplorer versija jei netinkama tai ir nemato.siaip naujos versdijos mato visus HDD.pvz man reikejo 250Gb tai irgi kiti xplorer nemate 3 particijos,bet tinkamas xplorer viska perskaite.todel ziurint ka naudoji.

o siaip nera paprasciau pajungi usb ir perkopini seivus.gali net transferint visus profilius su seivais,tada aisku jie dings is pacio xbox,bet pajungi usb prie pc, perkopini ten ir vel graziniatgal i xbox.bet galima juk ir kopint ne tik transferint. zaidimu seivus tikrai galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tau reikia tik seivu backupu? ikisk bet koki usb arba bet ka kas gali but naudojama duomenu pernesimui tiesiai i xbox ir pasidaryk seivi kopijas tiesiai per xbox.nebus jokiu problemu.

del xplorer naudok naujesne verisja. beje koks pas tave hdd. xplorer versija jei netinkama tai ir nemato.siaip naujos versdijos mato visus HDD.pvz man reikejo 250Gb tai irgi kiti xplorer nemate 3 particijos,bet tinkamas xplorer viska perskaite.todel ziurint ka naudoji.

o siaip nera paprasciau pajungi usb ir perkopini seivus.gali net transferint visus profilius su seivais,tada aisku jie dings is pacio xbox,bet pajungi usb prie pc, perkopini ten ir vel graziniatgal i xbox.bet galima juk ir kopint ne tik transferint. zaidimu seivus tikrai galima.

Matai xboxas visai subires taip kad atkrenta istraukimas su usb. xplorer daro pilna image hdd, bet man vel problema, nes buves hdd 250 o dabartinis 120 tai metant image keikias xplorer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.