ferame

xbox 360 jasper 'pakibimas'

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, turiu xbox 360 jasper 2009-08-11 arcade, be hardo. Katik isirasia battlefield bad company 2 ir losiant man kartais nustoja suktis diskas, neuzkraAuna naujos misijos, arba ginklo, vien del to kad diskas nesisuka. Bandziau keisti x'o pozicija vertikaliai, horizontaliai. Nepadeda. Taigi kur suo pakastas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dvd romas paeijas jau yra pabandyk i flasha zaidima suinstaliuot jei nekibis tai rom problema.Man ir kazkas panasaus buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, turiu xbox 360 jasper 2009-08-11 arcade, be hardo. Katik isirasia battlefield bad company 2 ir losiant man kartais nustoja suktis diskas, neuzkraAuna naujos misijos, arba ginklo, vien del to kad diskas nesisuka. Bandziau keisti x'o pozicija vertikaliai, horizontaliai. Nepadeda. Taigi kur suo pakastas?

Ne į temą

Jai dvd problema tikrai patariu pasiimt koki 250gb hdd ir viska kelt i ji ir nebezaist su disku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lazeriukas dusta, pas mane ta pati problema. :)

pas tave irgi lazeriukas dusta 2009 metu modelio xbox..ane? ..nu nebent suvalgei ta lazeriuka tiesiogei ,nes kitaip tai niekaip nebus del to. o tik del nekokio disko,arba prasto irasymo,pc rekorderis gal jau nekoks irneirase labai tiksliai visko,ir butent ten kur turetu paimt duomenis svarbiu momentu nepaima. velgi as nesakyciau cia ant xbox 360 nieko,o tik ant piratinio kepimo problemos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O gal jam tiesiog užsifreezina žaidimai tik nemokėjo paaiškinti normaliai...?

ferame, kai nesisuka diskas gali valdyti XBOX? Ta prasme įeiti į Dashboard neišjungęs konsolęs ar kai nebesisuka diskas visiškai užstringa nkonsolė ir turi išjungti X360 per knopkę?

P.S. Aš tik spėju...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isimeciau i USB adapteri telefono 8Gb card, visas dingo pakibimai ir t.t. Matyt lazeriuka suedziau. Galbut taip ivyko nes as susirandu norima zaidima, ir jo relyzo data laukiu koki menesi nejudinu xboxo, o kai atsiranda tai visa beveik non-stop varau kol damusu geima, ir viskas prasideda is naujo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isimeciau i USB adapteri telefono 8Gb card, visas dingo pakibimai ir t.t. Matyt lazeriuka suedziau. Galbut taip ivyko nes as susirandu norima zaidima, ir jo relyzo data laukiu koki menesi nejudinu xboxo, o kai atsiranda tai visa beveik non-stop varau kol damusu geima, ir viskas prasideda is naujo. :)

Ne į temą

mano manimu nuo to neturi lazeriuks nudust :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia reik su klasiuoku pasitart kas gali cia but

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kaltinciau irasyma, arba CD. Tik su BC2 tau taip? Pabandyk kita zaidima. Tikrai butu keista, jei kaip kad jau sake 2009 boxo lazeris sueitu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, mano xboxo diskasukis vėl pradėjo kosėti. Manau, jog šį kartą kaltas lazeriukas, nes xboxui virš vienerių metų. Taigi, turiu klausima: Ar galima pakeist tik lazeriuka, ar reikia keisti ir visą diskasukį? Ir kiek šie variantai kainuotų? Jei yra kita galimybė, pasidalinkite ja. Be to, nelabai daug žinau apie j-tag, bet gal tai išeitų padaryti mano x'ui taip pat?

Informacija:

mano xbox 360 jasper 2009-08-11 arcade, be hardo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, mano xboxo diskasukis vėl pradėjo kosėti. Manau, jog šį kartą kaltas lazeriukas, nes xboxui virš vienerių metų. Taigi, turiu klausima: Ar galima pakeist tik lazeriuka, ar reikia keisti ir visą diskasukį? Ir kiek šie variantai kainuotų? Jei yra kita galimybė, pasidalinkite ja. Be to, nelabai daug žinau apie j-tag, bet gal tai išeitų padaryti mano x'ui taip pat?

Informacija:

mano xbox 360 jasper 2009-08-11 arcade, be hardo.

Taip galima tik lazerį pakeist, nunešk pas patikimą meistrą, jis nebūtinai turi užsiimti su xbox 360 konsolėmis, prieš eidamas išimk dvd romą iš xbox, nunešk dvd romą pas meistrą ir pakeis jis tau :). Dėl kainos tiksliai nežinau, bet lyg prisimenu jog čia kažkada forume rašė jog lazerį pakeisti kažkam kainavo gal 15-20lt aš tuo neįsitikines taigi negaliu tvirtai atsakyti. Jtag gali pasidaryti jei neesi updatines savo xbox ir tavo kernel nėra naujos versijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tas kernel'is neturi virsyti 7. Tik tuomet galima daryt JTAG

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tas kernel'is neturi virsyti 7. Tik tuomet galima daryt JTAG

Čia klausimas? jtag galima jei kernel neviršija 7371 Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.