Gedasss

Del wc3 , garenos DC

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , noreciau paklaust del Pc zaidimo Warcraft III ir del programos Garena , Gal kas nors forwardino portus warcraftui III ? gal zinote kaip tai padaryti ? Nes zaidziu dota ir mane vis ismetineja , zinoma turiu routeri .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ta prasme kaip ismetineja? Vidury geimo ar neleidzia i rooma net ieiti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne ,as ieinu i kambary , pakuriu arba jungiuos pas kitus hostus . zaidziu ir kas 20 - 30 min (nepilnai suzaista partija) man rodo kad as laginu ,o jei butu pakures tai man rodo kad kiti lagina (dauguma) ta prasme mano bedos ir tada isjunges wc3 nieko nebegaliu padaryt , nei jungtis nei kurt , nes mane kaip ir ismete is garenos butu , bet joje esu ,rasau chate , niekas nereaguoja pokol neisjungiu garenos ir vel jos neijungiu .

Nu jo kaip ir sakei , vidury geimo .

Routeris mano ASUS RT-G32 jei tai ka nors duoda , skaiciau kad reikia portforwading , bet nezinau kaip ir nera niekur pavyzdziu su mano routeriu. O tas www.portforward.com nieko gero neduoda su savo ta programa , nes ja kaip ir reikia pirkt . Gal koki buda zinai arba kaip pagrinde ant sito routerio sutvarkyt viska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal tiesiog intikas slubuoja? Uztenka kad ir 2sec intikas dingtu ir gauni dc iskarto. Butent tokie pozymiai ir buna kaip tu sakei. Portai manau ne prie ko cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad man ir ant ps3 kai losiau Bad company 2 ismesdavo kas 30 - 40 min . kazkoki ipa pakeiciau psn nustatymuose , o cia nzn ka net daryt .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar prie to pacio garenos levelis nekyla , draugo jau 3 lv , o as 1 lv .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Issprendziau problema , su portais buvo blogai , suforwardinau . Darau tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.