balcitom

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, ieškojau šiame forume gido ar kokios tikslios forumo temos apie tai, bet to ko ieškojau taip ir neradau...

Nusprendžiau sukurti savo temą ir viską nuodugniai išsiaiškinti. Taigi pradėsiu nuo to, jog turiu Flashinta XBOX 360 Elite Jasperį (flashintas Rugsėjo vidurį ~16 diena). Dabar meginu paleisti filmus iš USB ar disko meta kažkoki error kodą ir liepia pajungti LIVE, bei atsiupdatint kažką... Aš neturiu LIVE ir bijau prie jo jungtis dėl BAN'o, taigi ir būtu klausimas kur rasti gidą (anglišką ar lietuvišką, tik ne rusišką) apie, tai kaip paleisti filmus .avi formato per XBOX be jokių updatų, o gal išaiskinsite čia vietoj? Manau čia klausimas ne man vienam toks kila... Būsiu labai dėkingas už išsamius atsakymus, nepagailėsiu + ir rep. :)

Dėkui :) , o administracijai čia:

Ne į temą

Jei manote, kad ne čia pataikiau ar tokia tema jau yra su išsamiu atsakymu, nukreipkite mane į tą temą, nes aš per forumo paiešką neradau tokios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

paklausei ir pats atsakei į savo klausimą... jei nelendi į live, tai kam bijai kad gausi baną? vienaip ar kitaip nesinaudoji, tai čia mano logika sustojo ir iki šiol bando suvokti...

vienintelis būdas žiūrėti filmus, tai įkišti neto laidą ir atsiųsti update, bano tu negausi (bent jau kol kas iki lapkričio, bet ir tai niekas nežino ar išviso bus ta bano banga), atsiųsi kodekus ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paklausei ir pats atsakei į savo klausimą... jei nelendi į live, tai kam bijai kad gausi baną? vienaip ar kitaip nesinaudoji, tai čia mano logika sustojo ir iki šiol bando suvokti...

vienintelis būdas žiūrėti filmus, tai įkišti neto laidą ir atsiųsti update, bano tu negausi (bent jau kol kas iki lapkričio, bet ir tai niekas nežino ar išviso bus ta bano banga), atsiųsi kodekus ir viskas.

Interneto laidas pajungtas pas mane prie XBOX'o (kad veiktu Xlink Kai)... Tai tipo nereikia jokių LIVE kortelių (kodų), kad parsisiūstum tą updat'ą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereikia - užtenka ir silver, užeini į live, įdedi filmą, paleidi update, išeini iš live.

beje su silver galima atsiusti game updates, kai kurias temas ir t.t...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereikia - užtenka ir silver, užeini į live, įdedi filmą, paleidi update, išeini iš live.

beje su silver galima atsiusti game updates, kai kurias temas ir t.t...

Dėkui einu pamėginsiu pasidaryti, o man HDD ban negresia? Kažkur skaičiau, kad net HDD ban gali gauti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui einu pamėginsiu pasidaryti, o man HDD ban negresia? Kažkur skaičiau, kad net HDD ban gali gauti...

nieko nebus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man dabar reikia per Microsoft tinklapį susikurti Online profilį ir prisjungti per XBOX prie jo?

Beje kai spaudžiu Test LIVE conection man meta, kad reikia kažkokį Update parsisiūsti... Ar nuo jo nieko nebus? Pas mane juk flashinta konsolė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man dabar reikia per Microsoft tinklapį susikurti Online profilį ir prisjungti per XBOX prie jo?

Beje kai spaudžiu Test LIVE conection man meta, kad reikia kažkokį Update parsisiūsti... Ar nuo jo nieko nebus? Pas mane juk flashinta konsolė.

Ne į temą

noreciau ir as prie topacio suzinoti ar flashintai consolei nekenkia update? nes db zinau kaskoks kinect beta update yra isejas ir jis man toks prie sirdies noreciau isirasyt tik nezinau ar paskui nebus problemu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kinect update bus tik lapkričio mėn. update nekenks jūsų flashintiems konsolėms

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

KypuTeTpaBy, ačiū labai... Bet pasikalbėjau su tėčiu nedarysiu jokių Update į kambarį pastatys Media Center (Icy Box), tai filmus per jį žiūrėsiu...

Gal kada pravers tas Update, bet dabar... Dėkui vistiek visiems, sužinojau ko norėjau.

EDIT: Pasidariau Update veikia filmai. Dėkui dar sykį.

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.